Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU] (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.509
Cevap
318
Favori
485.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş

Orijinalden alıntı: volkano1903

Bugün geldi orijinal samsung ürün telefon baya ısınıyor neden olur

Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU]

Bundan daha kullanışlı iyi birey varmış link olarak paylaşanlara şimdiden tek ederim ben olsam bunu almam şunu slırım gibi öneri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• volkano1903 V kullanıcısına yanıt
    hocam ben de çok kararsız kaldım ben şu an düz 17 kullanıyorum. S26 ultra istiyorum aslında ama iPhone arayüzü bana çok daha kullanışlı geliyor. bilemedim yani iPhone’un bir havası da var satışı da kolay oluyor çok kararsızım gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence elinizde Iphone 17 varsa 6 ay daha sabredin s27 pro ya da Ultra alın. S27 serisinde ön kamera değişecek. S26 serisinin ön kamerası Iphone 17'den baya geride. Ayrıca ana kamera ve yardımcı kameralarda da değişim bekleniyor. Batarya kapasiteleri de artacak. S27 serisine geçerseniz daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir dk bile düşünme çok genç değilsen salla havasını s26 ultra çok primim çok mutlu eder satışı henüz bilmiyorum ama bundan değişim kampanyaları var s27 çıktıgında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano1903 -- 19 Ağustos 2026; 12:51:38 >

6 ay yaşayacağımızı garantisi varmış geçsin bence

Aynı segment cihazlar değiller. S26U daha büyük, daha ağır cihaz. Donanım özellikleri bir kenara bırakırsak bunu mutlaka göz ardı etmeyin. Aynı ergonomide değiller. Bunun getirdiği avantajlar var ve dezavantajlar var. Bu kısım sorun olmayacaksa genel olarak S26U daha iyi ve daha premium cihaz ama iOS size çok kullanışlı geliyorsa geçmenizi önermem.

• Cihazdan gayet memnunum. Dün iş gereği birisinden fotoğraf aktarım yapmasını istedim karşı cihaz iphone airdrop ile gönderebilirsiniz dedim, sizinki Android ama gitmez ki dedi ben de airdropla gönderebileceğimi söyleyince aktarım normal şekilde sonlandı ve karşı taraf şok oldu. Telefonumu alıp incelemek istedi kurcaladı çok hoşuna gitti. Bende sürekli apple cihazlarını hala kullanıyorum ama s serileri gerçekten güzel cihazlar tavsiye ederim. Bazı eksiklikleri olabilir tabii ki 4/4 lük bir cihaz zaten yok. İos 26 sorunlu sürümü beni tekrardan bu cihazı kullanmama ikna etti.

Düşünme al çok mutlu olacaksın

• Uzun zamandır foruma girmiyordum, buradaki apple fanatiği kitle sebepli.

Uzun kullanım sonrası tecrübe de aktarayım, belki birilerine faydası olur.

Isınma olayı çözülmüş. Yaz boyu elim yanıyor dediğim hiç olmadı.
    Privacy ekran düşündüğümden daha çok kullanıyorum, özellikle toplu taşımada ile gittiğim zamanlarda ya da kalabalık ortamlarda çok işe yarıyor.

Hız, performans zaten iyi idi hala iyi.

Kamerasından memnunum Şu ana kadar.

Genel olarak olmuş bir telefon açıkçası. Başkalarının kucumsedigi özellikler baya günlük kullanımda işe yarayabilir.
    Ekranda çözünürlük falan bir sürü tatava olmuştu, o açıdan da hiç gariplik hissetmedim.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama 44 yaşına gelmiş birinin "iphone'unda bir havası var" demesi çok normal değil bence..

• bu samsung iyi telefonlar yapıyor yalan yok da kullanırken iphonedaki arayüz kalitesini, bütünlüğünü bulamıyorsun. her uygulama ayrı telden çalıyor. gmail, whatsapp mesela. iphoneda cam gibi modern arayüzle çalışırken samsungda satır satır yazılmış gibi kalitesiz ve basit animasyonlar, demode bir arayüz var. s26 ultra ve one ui gibi bi arayüze yakışmıyor. uzun süredir android kullanan arkadaşlar garipseyebilir ama durum böyle, ios çok daha modern ve hatasız bir 3. parti uygulama arayüzü sunuyor. sırf bu sebepten samsunga geçemiyorum.

Arayüzü iOS'a kıyasla en kötü uygulamalar: Whatsapp, Telegram, Gmail, Google Maps...

s25 ultra 1tb (78 bin)

s26 ultra 512gb (92 bin)

fark 14 bin belki zamanla 10bin de olabiliyor

kullanım alanı (oyun, iş, sosyal medya, kısaca her şey)

Kullanışlı diyince bazen çok anlaşılmıyor ama ben neden vazgeçemiyorum şu an onu söyleyeyim ;

1- Android tarafında klavye ile ilgili daha fazla ince ayar yapabiliyorum
    2- MacroDroid gibi uygulamalarla Ios un normalde güvenlik sebebiyle izin vermeyeceği bir çok macro yu ayarlayabiliyorum. Örn: telefon rahatsız etme modundayken, evdeki güvenlik kamerasından bildirim geldiğinde Alarm çalsın gibi ..
    3- Bluetooth bağlantı özellikleri daha geniş.
    4- Ağırlıklı olarak google uygulamaları kullanıyorum. Imessage, facetime, apple music vs kullanmıyorum. Örn youtube music de baya kabarık bir listem var ve youtube music ios da berbat çalışıyor.

Ios a tekrar döner miyim.. 18Pm in nasıl geleceğine ve Android 17 deki gelişmelere bağlı olarak Eylül ayında karar vereceğim. Ama şimdilik kamera-batarya ve uyg. optimizasyonu hariç S26u dan memnunum diyebilirim.

• darkmelon kullanıcısına yanıt

fark az ve bütçe uygunken en güncel olanı alınmalı.

bütçe uygunsa denenmeli Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU] 

Merhaba, size şimdiden hayırlı olsun.Telefonumda çok fazla uygulama yok ama ram kullanımı 9gb, 12gb olnı alsaydım şimdiki zamanda olmasa bile bir yada iki sene sonra ram sıkıntısı verecek diye düşünüyorum. S23 ultrada 8gb ram olan modeli değilde 12gb olanını aldım ondada ram kullanımı çok fazla idi. Size tavsiyen eğer telefonu uzun zaman kullanacaksanız 16gb olanı alın, Para sizin tercih sizin ben sadece fikrimi belirtiyorum.

Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU]

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!

• Dün fenerbahçe maçında harika fotoğraflar ve videolar çektim cihazla kamera olayı gerçekten inanılmaz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.