Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.509
Cevap
318
Favori
485.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş

Ön teklif fiyatını alabilmeniz mükemmel olmuş.

Bende o şekilde olmadı.

Bilmiyorum direkt olarak ön teklif fiyatını alabilen başka kullanıcı var mı?

Samsung bu kodları göndermeyi bıraktıysa biz de almayız, kaybedecek bir şey yok. Bile bile fazladan 5 bin lira verecek değilim.

• Hocam hala ön sipariş diye sayfada devam ediyor. Telefonu alalı aradan 3 gün geçmedi. Hani dediğiniz olay ön sipariş vs tamamlanır nisan ayında böyle bir şey olsa zaten ben çok kafaya takmam. 3 gün içerisinde ve hala ön sipariş süreci devam ederken bu şekilde bir saçmalığın hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bol getirmişlerdir bu yıl çünkü 16GB RAM var bu sefer. Z Fold 7 de bile gelmişti bu sefer çok. Bence bile bile mor kapatıldı.

demekki son model ultralardan fiyat kırıyorlar. Düşük fiyatlı modellerde kırmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 13 Mart 2026; 15:40:2 >
  • Ben burda S26u ya 110k vereceğinize aynı paraya Iphone Air + Airpods pro 3 + Ipad Air m3 alın dediğimde çok bilmiş samsung fanboyları “Ama Iphone Air ile S26u aynı segment değilki, elmayla elmayı armutla armutu kıyasla ehe ehe ehe” diyorlardı.

Şimdi iş zarar etmeye gelince bula bula Iphone Air gibi daha ilk defa bu sene çıkmış, piyasası oturmamış bir cihaz ile, 16. Kez çıkmış, Amiral gemisi S26u yı kıyaslamanız ne derece adil?

Her şeyi işinize geldiği gibi.. Marka fanatizminin geldiği nokta bu.. Sizin samsungu düşündüğünüz kadar samsungun sizi düşünmemesi de ayrı bir trajikomik olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Mart 2026; 15:41:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Bir kaç kişinin daha tecrübesini almamız lazım.

Bir çok kullanıcı ön teklif fiyatını direkt olarak alabildiyse, demek ki bizde bir şey var demektir :)

Elimizde veri yok. Planlanan ön sipariş hedefine ulaşamamış olabilirler. Bu nedenle bu şekilde aksiyonlar alınmış olabilir. Burada kamu indirimi '%10'a düştüğü için eleştiriler de yapılmıştı. Böylelikle %15 olmuş oldu. Bana kalırsa tek fiyat belirlenip kılıf, ekran koruyucu, şarj adaptörü gibi faydalar sağlanmalı ön siparişte. En azından ön siparişten almanın bir artısı olmalı.

• Hocam kusura bakmasınlar, bir ürünü yanlış fiyatlandırıp, bir çok müşterisini eğer mağdur ediyorsan o firmanın sorunudur. Ön sipariş satış hedefine ulaşıp ulaşmaması gram umurumda değil. Doğru fiyatlasaydı, doğru şekilde talebi çekip hedefine ulaşsaydı. Ben niye mağdur oluyorum bu hikayede...

- Doğru fiyat yap. Sabit tut fiyatlarını. Belli bir süre bekle. Eğer gerçekten bu doğrulara rağmen hedefine ulaşamıyorsan gerekli aksiyonları al. Kime neyi kakalarsam diye strateji kurarsan, kar topu etkisiyle yaptıkların yayılır. Bugünü kurtarırsın, yarına çıkamazsın. Bu işler böyle...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cidden şaka gibi. Herhalde oturup baktılar kimse 256 almıyor. Dediler buna indirim yapalım satar. 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cihazınız ekran yanığı, ekranda kılcal çizik veya kasada çizik vesaire konusunda tamamen kusursuz muydu acaba, yani kendiniz 10/10 kusursuz der miydiniz? Bende de S23 Ultra var ve bu tarz şeylerden sitede gösterildiği kadar ücret düşüyorlar mı onu merak ediyorum çünkü. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 13 Mart 2026; 16:20:5 >

• doğru düzgün kullanıcı deneyimi hiç okuyamadım alıp deneyen s25u'ya göre kıyaslayan yok mu? satışlar düşük herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Getmobil firması Son tekliflerini ilettikten hemen sonra, onay verdim ve para anında hesabıma yattı.

Bilginiz olsun.

Günlük mevduat ile bari en azından 100-200 bir şeyler atarız :)

https://x.com/smasithick/status/2032414702601633915

samsung 65w şarj aletinde şu kabloyu deneyeceğim geldiğinde bakalım ne verecek:

amzn.eu
    Fırsat: AOHI 140 W USB C Kablosu, Ekranlı, Magline Naylon 1,2 m Tip C Hızlı Şarj Kablosu - iPhone 15 Pro Max, Galaxy, MacBook Pro/Air, iPad Pro/Air, Pixel ve Daha Fazlası ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVBBG94F?ref=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_CZNDDJD3G8WBG998R6K6&ref_=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_CZNDDJD3G8WBG998R6K6&social_share=cm_sw_r_cso_cp_mwn_dp_CZNDDJD3G8WBG998R6K6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 13 Mart 2026; 16:44:5 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 70 bin olunca alıcaz merak etme. Ne 88-89'u Allah aşkına...kesin düşecek 70'e rahat ol sen. Hatta 25 ultra 85 24 ultra 70-75 falanken bunların da altına düşecekmiş S26 ultra

Haberleşelim  

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.