Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 serisinin fiyatları ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple ile rekabet edemez böyle. S26 699 s26+799 s26u 999 yap bak nasıl rekabet edilir gör. Danışıklı dövüş var bence iki firma arasında birbirlerinden karşılıklı mal alıp satıyorlar o yüzden apple giris orta segmente samsung da üst segmente bilerek ve isteyerek fazla f/p cihaz çıkarmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Amerikan tüketimi olmasa hani bi mucize olsa abd pazari kapansa bu firmalar patates olur

Hindistan videoları görüyorum adamlar ps2 ps3 alabilene zengin gozuyle bakıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 kullanıyorum s25 ile aralarında kamera olarak zerre fark yok derdim ama ya yazılımsal olarak fark var ya da başka bir şey bilemiyorum ama fark var. Arkadaşım s25 aldı ben de s23 var, kamera konusunda baya kurcalarım kendim de fotoğrafçı olduğum için.

Mesela en belirgin şey düşük ışık başarımı biraz daha artmış ve video konusunda daha başarılı. Nasıl açtım geçenlerde bilmiyorum dün kurcalarken göremedim ama 120fps 4k kayıt seçeneğini görmüştüm bir ara kamerada. Yarın tekrar bakacağım.

LOG video çekimi var mesela düz s25'de.

Benim s23'de 60fps de çekim yaparken shutter'ı ayarlasam da, hz olarak 60ya da 50hz 'i seçsem de flicker denen titreme asla ve asla geçmiyor. Hatta 60fps yi 1/4 yavaşlatınca sürekli flash patlıyormuş gibi çekim yapıyor. Black magic kamera olsun, kendi kamerası olsun ya da başka kamera uygulaması. Ama S25'de 60FPS'de tertemiz çekim var 1/8'e bile yavaşlatsam 60fps 60shutter ya da 120shutter 'da çekim yapayım hiç bir şekilde flicker denen titreme olmuyor. Tertemiz görüntü alıyorsun. Sırf bunun için S25'e geçebilirim zaten s26 alınmaz 800 dolar ne buraya gelince de 2 3 katı vergi gelecek üstüne olacak 70 80k dümdüz modelin fiyatı.

Her neyse, DCI-p3 renk gamutunu destekler duruma gelmiş artık. Photoshop'da işleme yaparken benim klibrasyonu monitörüm var. Onun renk gamutu farklı olduğu için uyarı verince fark ettim. İşlemek istediğin foto dci-p3 profili değiştireyim mi diye sormuştu.

Aslına bakarsanız Samsung kamera yerine black magic kamera gibi uygulamalar ile video çekerseniz çok daha keskin video çekiyorsunuz. H265'de 160mbit, H264'de 220mbit bitrate'de video çekimi var. S25'de de böyle ve üstüne bir de samsung-hdr log çekim var. sensör falan yetenekli denebilir lakin samsung kamera yazılımı konusunda ne diye bu kadar dandik onu hala anlamış değilim. He gönül ister ki 1" sensör koysun tüm seriye kaliteli bir sensör kullansın vs ama yapmıyor işte nedense.

En saçma salak şeyi ise kamera adası tasarımı. Şu alt alta olan boktan berbat tasarımdan vazgeçmedi bir türlü. Apple gibi üçgen tasarım yapsa keşke, istedikleri kadar kopya tasarım desinler hiç aldırış etmem. Çünkü DSLR haricinde telefon fotoğrafçılığı ile de ilgileniyorsanız, belki araştırmışsınızdır müthiş eklentiler var artık telefonlar için ve apple bu konuda çok daha başarılı. Çünkü kamera adası sayesinde 58mm objektif filtreleri çok rahat kullanılabiliyor. 40mm onun kamera adası ve kare şeklinde olduğu için, çok güzel bir tane modül takabiliyorsun.

Bizim ..... samsung ise gidiğ 3 tane kamerayı alt alta koyup, en üste de geniş açıyı koyduğu için en az 62mm bir filtre takmak lazım geniş açıda kadraja girmemesi için.

iphone'da ise bu kamera tasarımı sayesinde çok güzel farklı eklentiler var biri mesela bu, 58mm'den 67 hatta 77mm filtrelere kadar farklı firmaların adaptörleri var. Samsung içinse ara ara zor buldum, temu'dan bir tane sipariş ettim yolda geliyor bakalım. İnşallah iyi bir şeydir. Samsung taafında ise böyle kılıflı falan sadece ultra model için var. İphone'da ise pro ve promax benzer olduğu için ikisinde de kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy S26 serisinin fiyatları ortaya çıktı

zar zor araya araya da samsung için bunu buldum altta bir kamera kadar daha boşluk var, görsellerde ultra cihaz da kullanılmıştı umarım s23'de kullanılır bakalım :D. Biraz daha universal bir model. ama mecbur en az 67mm filtre almak gerekiyordu. Elimdeki dslr filtrelerini değerlendirecek bir adaptör aradım ama bulamadım maalesef :D

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Hadi yine iyisiniz.S23 Ultracılar için dişe dokunur birşey görünmüyor.Belki S23-S23 Plus kullanıcıları yükseltmeye gidebilir.Bunun dışında DRAM krizi vs. isterse fiyatlara yansıtsın Samsung.Çinliler gümbür gümbür geldi,gümbür gümbür gidiyorlar.Halihazırda fiyatları çinli muadillere göre yüksekken,ekstra fiyat artışı samsung için intihar olur ki adamlarda bunu bilerek fiyat ayarlaması yapıyorlar.Çinlilere karşı son kale olduklarının farkındalar.Eğer düşerlerse önce kendileri sonra da tüketiciler için sonuçları kötü olur.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    X300 70 bin olsa iyi gene. 77 bine satılıyor.

• Zoom 5X'e düşmüş?

Ön kamera S20U'da 40 küsür mp idi onu zaten kırptılar.

Pil hep aynı.

Şarj hızı ehh bir zahmet 2026 itibariyle 60w?

Hız desen zaten o çipseti kullanan hepsi hızlı? ee?

Fiyat uçuk? (Irak'tan 35'e alırız yaza fiyatı malum tepetaklak düşüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 5 Ocak 2026; 15:21:11 >

• Samsung 4-5 yıldır aynı donanımları kullanıp kar marjını iyice artırmıştı zaten Ram krizi koymaz ona

• A17 telefon Android 16'nı aldı daha akıcı oldu hata falan vermiyor üstelik giriş seviye cihazı. Sistem hatası derken ne yazıyor tam olarak ss atabilirmisin? Cihazımı bul, Dijital Sağlık vs gereksiz sistem uygulamaları hata veriyorsa mutlaka ADB ile kaldır. Eski cihazım Redmi Note 8'de 3.yılında "Cihazımı Bul sürekli olarak duruyor" hatası vermeye başlamıştı. O zamanlar adb işleriyle uğraşıp yazılımı bozmaktan korktuğum için Endonezya ROM atmıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.