|
Samsung Galaxy S26 serisinin fiyatları ortaya çıktı
-
-
35k fln düz 26 indirim fln 30 falan yapsalar s25fe yi verir geçerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Önceki seriyle aynı cihazlar olduğundan fiyatının artması için bir sebep yok. Ancak TL bazında fiyatlar aynı kalmaz. 55-60k arası bir fiyatla çıkar düz model. plus +10k, ultra +30k daha pahalı olur.
-
Düz s26 da en az 4500 mah batarya ve 45 watt olması lazım bunların dışında gelirse çöp olacak adamlar 100 ile şarj ediyor 6000 7000 mah koyuyor biz halen 4000 mah ile 25 watt ile devam ediyoruz
_____________________________ -
boşuna türkiyeye özel fiyatlandırma ile satılmıyor başka türlü satamazlar... isim değiştirip geçen yılın telefonunu satmaktan vazgeçin artık...
-
Yanlışım varsa düzeltin ama bu adamlar s21den beri aynı kamera modülünü kullanıyor. Nasıl beceriyorlarsa o haldeyken s25 yerine göre s23den kötü çekiyor. Bence onu bunu bırakıp kameraya el atsınlar. Bildiğm kadarıyla bu seride de bir iyileşme yok. One UI elzem değilse bir insan neden s serisi telefon alır bu kadar para verip, üstelik bu seride kuzey amerikada değilseniz sd bile yok.
_____________________________ bish bash bosh -
S26 ultra 1tb çıktığında karadağ'dan 1 adet vergi iadeli almayı düşünüyorum nasipse.
55-60 arası olacaktır en az. S25 bile 50 bin şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsung telefon işini bıraktı ssd iyi para kazanıyor
-
zaten s25 i olan bu telefonu neden alacak ben onu anlamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vivo x200fe 6500 mAh batarya ile geliyorsa bu da en az 6000 mAh olabilir. 4500 çok az. Ekran süresi 2 günü çıkarırsa şarj hızı bir nebze idare edilebilir.
S23'den hala çok memnunum. Bazen bataryası can sıkıyor o kadar. E o da normal 3. senesine girdi. S26'da da hala değişiklik yok. S23 ile yola devam :)
Yaw hocam ben vergisiz direk usd tl yapıp kendimi avutuyordum neden moralimi bozuyorsun
Maalesef öyle bende 2 ay önce indirimlerden s25 alıp geçtim.
-
S25 aldım bende geçen ay indirim vardı
Şu an aktif olarak Galaxy S25 ve Vivo X200 FE kullanıyorum. Samimiyetle söyleyebilirim ki Vivo şu an tam anlamıyla 'satın alınacak kıvama' gelmiş. Normalde arayüz konusunda Samsung’dan başkasını tanımazdım ama Vivo bu fikrimi tamamen değiştirdi, kullanıcı arayüzü gerçekten on numara olmuş. Yakın zamanda Xiaomi 15 de deneyimledim performansı harikaydı ama arayüzüne bir türlü ısınamamıştım.
Piyasa dengesine gelirsek Vivo X300’ün 70 bin TL olduğu bir yerde, yeni Galaxy S26 eğer 55-60 bin TL bandında gelirse rekabetçi olabilir. Ancak Samsung’un S22’den beri neredeyse aynı telefonu makyajlayıp sunması artık kullanıcıyı yoruyor. Değişim artık şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsung, artan ram fiyatları sonrası kendi telefon birimine dahi ram satmıyormuş.Daha çok para verenlere veriyormuş ürünleri.
Nasıl ki kripto ve yapay zeka sonrası nvidia ekran kartı işini 2. Plana attıysa Samsung da buna benzer strateji izliyor
Mesut çevik söylüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
_____________________________ || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz || -
S26 Ultra için pusudayım ama...
5.000mah pil koyarlarsa ciddi başarısızlığa hazır olsunlar.
Telefonum A33 android 16 aldıktan sonra kafayı üşüttü sistem hatası veriyor ikinci güncelleme geldi yine aynısı senin verecğin güncellemenin içine tüküreyim samsung yemin ettim ALLAH'a bozulana kadar telefon yok bozulursa'da bakarım çaresine ama yeni almam sanmıyorum ama bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik hasta -- 4 Ocak 2026; 14:37:28 >
En Beğenilen Yanıtlar
![]() |
|
Düz s26 da en az 4500 mah batarya ve 45 watt olması lazım bunların dışında gelirse çöp olacak adamlar 100 ile şarj ediyor 6000 7000 mah koyuyor biz halen 4000 mah ile 25 watt ile devam ediyoruz |
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- instagram para kazanma
- kişiye özel priv isimleri
- müzik indirme
- video düzenleme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt