Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: draqpit42 , Ugurozturk92 , Ugurozturk92 , Sedat_60 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.480
Cevap
108
Favori
85.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Ona lafım yok tabiki 5.000 TL değişim için bedava sayılır o zaman için.

Ben oransal anlamda baktım, o zaman şöyle desek daha doğru olur, geçen sene eski cihazlara + ek ödeme desteği verdiği için aradaki makas küçüktü ama bu sene eski cihaza ek olarak indirim vermediği için fark çok oluyor.

O konuda haklısınız.

Geçen sene asgari ücretin %27 28 gibi bir rakamına yeni seriye geçildi. Bu sene tam asgari ücret istiyorlar. Aradaki fark çok büyük kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet öyle. Ama geçen sene 12 GB ye ve Exynos yerine Snapdragon a terfi etmek gibi çok ciddi avantajlar da vardı üstüne. Şimdi sadece 512 gb imkanı var. Herşey onun dışında aynı. Hatta soru işaretleri taşıyan piyango bir işlemci de var. Bunların üstüne 28 bin var tabi. Hiç akıl karı değil o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 27 Şubat 2026; 22:24:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Aynen değişim vs almayacaklar için sorun yok ama değişimle alacaklar için 1 asgari ücret fark çıkıyor.

geçen sene öğrenci indiriminde s25 için de galiba değişim yoktu. varsa da ben yapmadım ön siparişte 43kye 256gb versiyonunu almıştım. istediğim renkte indirim yapmamışlardı zaten kılıfla kullanıyoruz diye umursamadan almıştım. şuanki indirimlerle kıyaslayınca bana pahalı geldi

Aynen ve yine markaya eksi yazıyor. Neden? 1 yıllık amiral cihazını piyasadan siliyor, değerini öldürüyor. Kıyas yapmak için söylemiyorum ama Samsung sürekli Apple'ın bir şeylerini örnek alıyor ya hani kutu içeriğini boşalttı falan. Örnek alacaksa eski cihazlarının 3 4 yıl sonra bile değerini korumasını örnek alsın, bugün hala sıfır İphone 13 var ve 2025 yılının ülkemizde en çok satan cihazlarından. Bugün sağlam bir satıcıda S23 bile bulamıyoruz, yarın S24 bulunmaz hale gelecek. Neyse çok uzatmak istemiyorum, ben de severek yıllarca kullandım ve One UI en iyi yazılımdır benim için ama bir yerde tepki vermek gerek. S20 serisinden beri ( S22 hariç işlemci faciasından dolayı ) Plus modellerini kullandım ama bu seriye dönüp bakmadım bile.

NL Techyoutube
    Benchmark comparison - Exynos 2600 vs Snapdragon 8 Elite for Galaxy
    https://youtu.be/UgNG9_lYkaQ?si=uJ0imCv3Cz_6_LLg

NL Techyoutube
    Exynos 2600 + cooler = GREAT experience!
    https://youtu.be/J90IHowCy9s?si=_YJcjF7rxNyX4Z8U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 28 Şubat 2026; 18:28:25 >

• Teşhirde S26 baktım. Üretim tarihi 6 Ocaktı

• Valla ben takasta istedikleri para kadar altın aldım dün. Büyük ihtimalle seneye S27+ için onları bozdurmam yetecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 28 Şubat 2026; 22:16:12 >

Tecnorama Newsyoutube
    @MarcianoTech_ muestra el poder de las cámaras del #GalaxyS26ultra y obvio #apple quedo en ridículo
    https://youtube.com/shorts/DvsD6Vrte9g?si=faYB_Dvakjs17a7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 28 Şubat 2026; 22:12:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• thelordof kullanıcısına yanıt

Ilk izleniminiz nasıl inceleme imkanınız oldu mu

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    S25 u da ucuz değil ama. Kamu indirimli 512 gb s25u 86 bin yine kamu indirimli s26u 512 gb 99 bin. Artı tag ve kablosuz şarj da var yani bu durumda s25 u da almak mantıklı değil. Bu gün s23u cihazımı değişim için fiyat aldım samsungtan ekranda kücük bi leke vardı kullanıma engel değil 14 bin lira verdiler. Geçen sene 40 bin vermişti aynı mağaza tabi ekran sağlamdı o zaman. Samsung iki nesil sonraki cihazları öldürüyor. S25ten geçermiydim bilemem ama sıfırdan almam mantıklı gibi geldi bana. Çünkü s25 u ile fiyat farkı az. Kamu indirimiyle tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanyuksel20 -- 28 Şubat 2026; 23:27:29 >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    S25 serisine göre bir farklılık hissedemedim.

• Gecen sene s25 sayfasını açan arkadaş mukemmel is çıkarmışti,bu sene s26 sayfası çok kötü foruma gelende yazanda yok. S25 sayfası gibi ilk sayfada telefon ozellikleri vs olsa daha iyi olurdu, sayfadan sorumlu arkadaşlar bence bi degerlendirmeli bu konuyu.. s26 ne teknik bi detay var telefona dair nede başka birşey. Karmakarışık düzensiz bir sayfa,

tüm telefon konuları ölü. fiyatlardan dolayı. oppo ve vivo konuları biraz hareketli. xiaomi 17 serisi samsung s26 serisi konuları ölü

O ayri bir konu forumlara gelen giden fiyatlar... s26 s26+ forumu ilk sayfada en azindan telefona ait teknik detaylar fiyat bilgileri olsa daha anlamli olur. S25 s25+ forumunun ilk sayfasi gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 1 Mart 2026; 12:12:15 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.