Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.476
Cevap
109
Favori
85.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
    Teşekkür ederim hocam tavsiyenizi dikkate alacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S26 yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum değişik bi sorun var cihazda tabi büyük bi sorun sayılmaz sanırsam yazılımsal ama bahsetmek istedim. Parmak iziyle ekran kilidini açmamın hemen akabinde ilk dokunmayı algılamıyor arayüz 2. dokunmayı algılıyor, her zaman olmasada ara sıra oluyor. Bunu nası çözerim hiç yaşayan oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Düz s26 kullanan arkadaşlar cihazdan memnun musunuz? Şu an 15t pro kullanıyorum aslında her açıdan memnun ediyor. Biraz daha hafif ve ufak bir telefon kullanmak istediğim için s26'ya baktım. Oyun oynamıyorum, günlük kullanım. Isınma oluyor mu? En büyük korkum da batarya. Günlük kullanımda nasıl bir süre elde ediyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Düz s26 kullanan arkadaşlar cihazdan memnun musunuz? Şu an 15t pro kullanıyorum aslında her açıdan memnun ediyor. Biraz daha hafif ve ufak bir telefon kullanmak istediğim için s26'ya baktım. Oyun oynamıyorum, günlük kullanım. Isınma oluyor mu? En büyük korkum da batarya. Günlük kullanımda nasıl bir süre elde ediyorsunuz?

Bende küçük elran diye aldım. Amaa önceki büyük ekrandan daha okunaklı. Hiç oyun oynamiyorsan 1 1.5 günü rahat çıkarır. Cihaz yağ gibi akıyor. 8 senedir bende Xiaomi kullanıyordum mi 17 ile s26 arasında git gelden sonra bunda karar verdim. İyikide vermişim. Pişman etmeyecek bir cihaz.

Tam olarak aynı ikilemdeyim. Mi 17 yd olarak çok uyguna geliyor da samsung daha iyi gibi her açıdan

Mi 17 yurtdışı 40bine buldum çift sim kayıtlı belki daha ucuza vardır ama en azından alacağım satıcı sağlamdı. Bol referansli. Ben mi not 10 kullandım 8 sene, konuşunca ekran kendi kendine açılıp hiç bilmediğim ayarlara girip beni deli ediyordu. İşte mi 17,dede böyle sorunların olduğunu duyunca vazgeçtim. S26yi almamak için çok direndim ama kazandı orijinal şarji ile 43 bine el sıkışıp aldım 4. Haftaya giriyorum çok memnun kaldım açıkçası.

Elimdeki cihazı satabilirsem bakacağım artık. Teşekkür ederim, güzel günlerde kullanın

S23den geçtim ben. İlk defa exynos kullanıyorum. Çok ön yargılıydım. Ama çok memnun kaldım. Batarya performans ısınma olarak çok iyi. S23e bakarak bu telefon ısınmıyor. Şu sıcak havalarda bile ben ciddi Bi ısınma görmedim

Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam?

Ben telefonu sade kullanmayı severim, bu aradaki boşluk biraz fazla gibi geldi. bunu daraltmak mümkün mü?

@SERKAN BEY

• payda P kullanıcısına yanıt
    Home Up ile biraz ayar yapabiliyorsunuz bi deneyin..
    SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]

• şu telefon için doğru düzgün bir tane hayalet ekran bulamadım spigen, benks hepsinin bir sorunu var spigende kamera kısmı komple kesik u şeklindeç çirkin bir görüntü var, benks yuvarlak şeffaf yapmış ama etrafı siyah çerçeveli o da bakış açısına göre üstte boşluk var gibi bir hissiyata sebep oluyor dikkatli bakınca da piksellerdeki bozulmaya sebep olduğu belli oluyor. iphonedaki aksesuar kalitesini android cihazlara vermiyor üreticiler belli ki.

ekran filmsiz kullanan var mı çabuk çizilmiyorsa bir süre sonra komple çıkaracağım gibi illallah ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 30 Temmuz 2026; 13:1:13 >

burayı kontrol ettim, o boşluk kesin hep var, yerine bir şeyde koyulmuyor.

Orijinalden alıntı: Cimbomlu1988

S26 yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum değişik bi sorun var cihazda tabi büyük bi sorun sayılmaz sanırsam yazılımsal ama bahsetmek istedim. Parmak iziyle ekran kilidini açmamın hemen akabinde ilk dokunmayı algılamıyor arayüz 2. dokunmayı algılıyor, her zaman olmasada ara sıra oluyor. Bunu nası çözerim hiç yaşayan oldumu?

Mart'tan beri dandik bir ekran koruyucu ile kullanıyorum, öyle bir sorun hiç yaşamadım.

Bu sorunu yaşayan oldu mu diye sordum zaten hani çözüm önerisi olan çıkar mı diye. Neyse yüz tanıma kilidiyle telefonu açınca olmuyo, sıkıntı parmak izi kilidinden kaynaklıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimbomlu1988 -- 30 Temmuz 2026; 19:48:45 >

Orijinalden alıntı: Cimbomlu1988

Bu sorunu yaşayan oldu mu diye sordum zaten hani çözüm önerisi olan çıkar mı diye. Neyse yüz tanıma kilidiyle telefonu açınca olmuyo, sıkıntı parmak izi kilidinden kaynaklıymış

Ben yanlış okumuşum, hiç bu sorunu yaşayan oldu mu diye anladım :)

• şu ürünü kullanan var mıdır? kamera kısmında delik veya u şeklinde bir kesik var mı ona göre alacağım. bunun hayalet ekran versiyonunu aldım kamera kısmı u şeklindeydi ordan baya bir ışık sızıyor o yüzden normal versiyonu deneyeceğim.

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]dünyanın en ünlü ve en iyi telefon aksesuar, kılıf markası
    Spigen Samsung Galaxy S26 Plus ile Uyumlu Cam Ekran Koruyucu AluminaCore™ iyonlaştırılmış Güçlendirilmiş Cam Teknolojisi Anti-Dust Uygulama Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Pro (2 Adet) - AGL11079 - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-samsung-galaxy-s26-plus-ile-uyumlu-cam-ekran-koruyucu-aluminacore-iyonlastirilmis-guclendirilmis-cam-teknolojisi-anti-dust-uygulama-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-pro-2-adet-agl11079

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.