Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.602
Cevap
490
Favori
1.063.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Thin fit sert plastik diğeri silikon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayAFYOK kullanıcısına yanıt

En son denememde şarj %7-8 gibi iken altta linkini verdiğim şarj aleti ve telefonun kendi kablosu ile 40w şarj görebildim. Samsung yüksek hızlı şarj aralığını batarya sağlığı için dar tutmuş. Telefonun tam şarj olması 1 saat diye başka sitelerde deneme yapmışlar. Ayrıca yeni şarj protokolü 15v 3a olduğu için yanında çıkan 3a kablo ile 45w şarj edebilirsin demişler. Bu yüzden ben orj şarj aletine 1500-2000tl vermeyi fazla görüyorum. Kablosuz şarj standı yanında gelen 25w şarj aletini arabaya koydum bir yere gidersem diye. Evde oneplus'ın 65w şarj aleti var onunla da 40w şarj ediyor. İş yerine de aşağıdaki şarj aletini aldım koydum. Şu an şarj sıkıntısı çekmeyeceğimi düşünüyorum. Bilindik marka şarj aleti kullanın hocam. Para sıkıntı değilse samsung orj alın

https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach03717-p-HBCV00003USFGU?magaza=Hepsiburada&

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 13 Şubat 2025; 9:3:47 >

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, dün gece 50w ikili adaptör siparişi geçtim, kamu + iyzico ile bir miktar iade tedarik ettim. 70.000e telefon alıp şarj adaptöründen kısmayayım diye orjinal alıp geçtim.

• PHI kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yavaşlık yok hocam. Bu uygulaması değil zaten. Telefonun üzerinden yapılan ayar. Kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Böyle yapıyor da video açıkken ne anlatıyor dediğimde olmuyor

• saitates kullanıcısına yanıt
    Neden başlatmıyorsunuz ki hocam bedava şey. :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla bende oluyor

İzinlerden biri eksik gibi yapması lazım, standart gemini özelliği bu

• Çoğunluğun cihazı geldiğine göre kılıf ve ekran koruyucu sezonu açılmıştır Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Orijinal samsung ekran koruyucu kullanıyorum. Düşmelere ve sert darbelere karşı korumaz ama çizikler vs için fazlaca yeterli olur. Kılıf olarakta orijinal deri kılıfı test edesim var.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Ekrana takıldın kaldım ondan başkatamadım arıza mı var acaba diye bekledim. O yüzden başlamamıştım😄

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Bizim hala gelmedi hocam mağdurum da mağdurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pin ile kilit acarken her defasında OK basmak zorunda miyiz??

• ozgurr1903 O kullanıcısına yanıt

4 haneli pin ok tuşuna basmadan ilerlemek için. 4 hane pin i girip sonuna 2 tane 0 ekliyorsun. ''Ok öğesine dokunmadan PIN' i doğrulayın'' seçili kalacak. Girdiğin pin' in üzerine basılı tutup hepsini maviye alıyorsun. Mavi boyamayı eklediğin 2 tane 0 üzerine getireceksin. 4 haneli pin' in seçili olmayacak. Eklediğin 2 tane 0 seçiliyken, silme ve devam tuşuna hızlı bir şekilde basman lazım. Tekrar pin isteyecek. 4 haneli pinini girdiğinde işlem tamamdır.

• Bu özetleme vs. Gemini yetenekleri, Gemini kullanabilecek donanıma ait her telefon bunu yapıyor.

• arkadaşlar *#0*# ile açılan ekran test modu S25 Ultra' da çalışmıyor sanırım.
    Ekran test modunu açabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 13 Şubat 2025; 9:32:49 >
    Orjinal deri kılıf geldi ama pahalı aldık ya 3 bine.. yurtdışı daha ucuz bulur muyuz diye açmadım 14 gün iade süresi içinde bakınacağım..

Orj şeffaf kılıf kullanıyorum. Sert ve kaygan bir kılıf. Elimden kayacak diye tedirgin oluyorum açıkçası. Kılıf sert kalıp halinde olduğundan koruyucu gibi duruyor ama sanki yüksekten düşşe parçalanacak gibi. Alttaki kılıfı da aldım. Güzel kaplıyor tabi ama yumuşak olduğundan sert darbeyi direkt iletir, direnç göstermez gibi. Şimdilik orj ile devam. Düşürmeden kullanamazsam alttakine geçicem :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]www.n11.com
    Apsuwa Samsung Galaxy S25 Ultra Uyumlu Kılıf Negro Karbon Fider Desen Silikon Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/apsuwa-samsung-galaxy-s25-ultra-uyumlu-kilif-negro-karbon-fider-desen-silikon-66702473?magaza=apsuwa

• saitates kullanıcısına yanıt
    Hangi izin acaba.. gemini içini mi kurcalayayım??

• 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.