Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.602
Cevap
490
Favori
1.063.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben onun temizlik işini düzgün yaptım etiketlerim de vardı evde onları da güzelce yaptım.. ucuz ve geçici ya.. bi de sabitleme hizalama aparatı yok.. laps diye yapıştırdım mükemmel oldu.. ekranda kayma hissiyatı mükemmel.. telefonu ayna gibi yaptı o ayrı mesele ama hissiyatı güzel.. arada parmak izini tanımıyor bastırın diyor ama geçeci ve adeti 70 liraya gelen ekran koruyucu için mükemmel.. mesela ben buna 200-250 de verebilirdim adetine.. etiget adamdır :) :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Bedavadan biraz pahalı. Ben kullanmaya devam edeceğim henüz yeni başka bir ekran koruyucu almadım 😃

Müthiş bir rehber hocam elinize sağlık :)

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Adguard internette yavaşlama yapıyordu bazen. Sorun var mı acaba?

• PHI kullanıcısına yanıt
    Ya yansıma işi de ekran özelliğine hakaret gibi oluyor :)

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Ahahahha elim değmişken ben nelere dikkat ediyorum diye yazayım dedim takıntılı biri olarak.. :) tabi biraz da şans meselesi... olmayınca da olmuyor...

O zaman Etiget gibi fp ekran koruyucu tavsiyesi alalım iyisinden yansıma olayını da engellemeyen. Benks tamam kaliteli de pahalı gerek var mı hâlâ emin olamıyorum. Ne tavsiye edersin?

Ben hep ama hep orjinal tavsiye ederim abi... geçici ise de yansıtsa da bu etiget satıcısının sattığını tavsiye ederim...

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    3500 tl'ye kılıf alacağıma hiking telefon alırım daha iyi

Orijinal vardı S24u da. Memnundum amazondan almıştım sanırım. Bakayım onu almak mantıklı duruyor.

S24 ultra orjinal koruyucuyu s25 ultranın ekranına tuttum.. uyumlu değil.. alttan üstten sorun yok kamerayı kurtarıyor fazla boşluk kalmıyor.. ama yanlar ince kalıyor yani sağ ve sol yandan boşluk çok fazla kalıyor.. kılıf dostu boşluk × 2 gibi... bi de 24ün kenarları köşeli keskin.. o köşeler kavisli köşelerin kasa ucuna doğru geliyor ok gibi.. hissiyatı da görünümü de çirkin olur bence... zorlarsanız uygulanır ama kullanışlı olmaz..

Yok yok o topa girmem. Yeni alayım S25U için orijinal.

Mesela piyasa ile ilgili video izliyorum altin borsa kripto ne olacak diye. Tek tek dinlemek yerine yarım saatlik videoyu videoda ne anlatıyor diyorum hepsini özetliyor.

Keza ispanyada gidilecek 10 yer diye gezi videosu izlemek yerine nereye gidiliyor diye soruyorum 10 yeri listeliyor.

Kıyaslama videosu izliyorum hangi telefon daha iyi diyorum videoda söylenen iyi ve kötü özellikleri sayıyor

Mükemmel bir özellik en çok kullandığım bu oldu.

Bi örnek mesela
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Bu özelliği youtubeda mı kullanıyoruz yoksa linki geminiye verip ne diyor burada mı diyoruz?

• Ben YouTube linkini geminiye attım bunu verdi..

https://youtube.com/watch?v=GJ2QjhfUan4&si=1NJcgmM-BFrjUq2w

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Video üzerinde gemini çağırınca otomatik tanıyor videoyu , bu video hakkında kısmına tıklayıp yapıyorsunuz. Gemini chatgpt gibi değil, soruyu nasıl sormayı iyi bilmek gerekli. Video ne anlatıyor yada video ne hakkında diyince farklı farklı yazıyor. En doğru yöntemi bulmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    YouTube da video açıkken güç tusundan geminiyi açın orada çıkıyor bu video hakkında soru sorun diye

Hatta live da video hakkında sohbet bile edebiliyorsunuz örneğin tarih videosu izliyorsunuz peki neden bu savaşta şöyle olmuş falan diyorsunuz anlatıyor muhteşem özellik

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt
    Özelden atabilir misiniz PM den yazamıyorum

• Gemini advanced özelliğini başlatan oldu mu? Acaba mobilde ne kadar etkisi var, kullanım alanı daha kısıtlı sanki

• 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.