Renk kontrastını artırırsalar farkına varmıyorsunuz hocam. 16 Pro Max te hem LG hem de Samsung olanı karşılaştırın LG olan baya sönük ama sonuçta ikisi de 10 bit. Samsung zaten S24 Ultra ile artık patlak renklere son verdik doğal renkler üzerinden paneller üreteceğiz demişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (819. sayfa)
-
-
3'ünü de teslim aldınız mı aldı iseniz hangi renkleri tercih ettiniz ?
-
sir alex ferguson :)
-
Burada testlerde ekran olarak S25 ultra daha üstün diyor ama...
phonearenaSamsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max: The best phones right nowhttps://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-apple-iphone-16-pro-max_id6680#display -
bana da az önce mail atmışlar size özel 6000 ek takas desteğiyle Galaxy S24 FE ye geçin diyor. dalga mı geçiyor bunlar s25u aldık kargolandı maili bekliyoruz gelen maile bak...
-
Arayüz akıcılığı sorunlu .. Esaslı ekstra birşey de yüklemedim. Yanımda S24 Ultra Beta3 lüsü var onun arayüz akıcılığı ve açılan uygulamalarda tekrardan erişme filan daha başarılı!
Samsung Ocak ta Aralık yazılımlısını yayınlayıp unutmuş!
Apple arayüzü ve ekranı kullanma teknolojileri farklılıklar olabilir yazılımsal şeyler.
Ben S24U ile S25U da Telegram da yan yana koydum tüm ayarları aynı font ve geliştirici seçenekleri vs bir fark yok. Sadece Beta4 te düzeltilecek şeylerden biri olan hafif bir sarı tonlama hakim o her yerde var.
Bence dert edilmemeli ... Arayüz olması nedeniyle.
-
Ekrandan şikayet etmeden önce koruyucuları çıkarmanız gerekmez mi arkadaşlar. Bence ekran kusursuz bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım. İlk ikisini 25 ocakta sipariş verip 5 şubatta teslim aldım üçüncüyü 9 şubatta sipariş verip bugün teslim aldım. Hepsi titanyum gri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Titanyum gece siyahı sonra titanyum beyaz hala gelen giden yok nasıl bir rezilliktir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)
-
https://x.com/kro_roe/status/1889317303302639722
Bugün itibariyle S26 Ultra'nın UDC'si test ediliyor. Görüntü kalitesini iyileştirmek için çalışmalar devam ediyor ve yeni teknolojinin uygulanması bekleniyor.
https://x.com/kro_roe/status/1889320113603772909
Galaxy şarj hızını artırmak için yeni nesil piller uygulanmalıdır. Mevcut yöntemle, hızı önemli ölçüde iyileştirmek yerine tek seçenek şarj süresini azaltmaktır.
-
[11/2 17:15] Samsung Türkiye: şu anda kargo hazırlık sürecinde olarak görünmektedir Kargo istenmiş. Dağıtım bölgenize göre ürünleriniz kargolanması kısa sürede başlayacaktır. Dağıtıma çıktığında sms ile bilgilendirme yapılacaktır.
[11/2 17:23] Samsung Türkiye: Şu anda Kargo istenmiş statüsünde olarak görünmektedir tarafınıza detaylı bilgi iletilebilmesi adına sizin için gerekli yönlendirmeyi sağladım kısa süre içinde dönüş sağlanacaktır ,
Arkadaşlar biraz önce WhatsApp destek üstünden müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim. Dün Samsung muhtemelen gece siyahı siparişim ile ilgili stok olmadığı için teklif verecekti ama ben müsait olamadım konuşamadık. Bugün ise kimse aramadı. Normalde bugün kargolanması gerekiyordu tabi. Bana verdikleri cevap yukarıda. Sipariş sayfamda sipariş hazırlanıyor olarak göründüğü halde müşteri temsilcisi ısrarla yukarıdaki cevapları verdi. Acaba dediği gibi yakın zamanda kargolanma şansı var mı, onlar farklı mı görüyor sistemde, yoksa yine oyalıyorlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Otomatik pazarlama mailidir hocam inşallah
-
Maalesef samsung bu sipariş gönderimi konusunda çuvalladı. Ben şanslı olan kişilerdenim sanırım. Üçüncü telefonu 5 şubatta titanyum beyaz olarak sipariş vermiştim 9 şubata kadar sipariş onaylandı aşamasından ileri gitmedi. 9 şubatta onu iptal edip gece 23.30 da titanyum gri sipariş ettim yarım saatte kargoya hazır oldu dün sabah dhl mesajı geldi bugün öğlen teslim edildi. Kesinlikle gönderim konusunda bi standartları yok tamamen şans işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı paneller de sorun olabilir ama
whatsapp destekten yazdım. sizi arayan birime durumu iletiyorum yazdı bu kadar. yok ya olmuyor fazla zorladık sanki :) vermiyorlar kargoya
-
Lansmana son bir ay kala Samsung son dakika kararıyla UDC teknolojisini erteledi haberini duyarız. . Her yıl böyle beklentiyi yüksek tutuyorlar sonra son anda yok bilmem üretim zinciri ...
Müşteri Hizmetleri bence Samsung un değil ben doğum günü kodu ile aldım diyorum ürünü. Yok s25 serisi lansman ürünlerinde olmuyor diyor ben nasıl aldım diyorum. Hata olmuştur iptal olur diyor. Dedim ürün evde bilemiyorum dedi.
iostaki gibi dark mod ve ikonları mevcut mu? bir ara öyle birşeyler deniyordu sanki. Renk paleti harici
-
Kesinlikle haklısınız, en büyük hatam hiç ekranı açmdan direk koruyucu takmak oldu . O yüzden koruyucu dan olabilir kısmını özellikle vurguluyorum . Bu kadar etki eder mi onuda bilemedim işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X