Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (732. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir - 23 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
28.591
Cevap
489
Favori
1.062.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Voice Access aktifse ok google direkt gemini açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 8 Şubat 2025; 13:25:21 >
  • hasantarık kullanıcısına yanıt
    Hocam ince kılıf, fazla koruyuculuk beklememek lazım. Zaten önde ekran koruyucu var, sıkıntı olmaz.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • icon pack: pastello
    yazı tipi: MtNexaStd

• agimnat A kullanıcısına yanıt

Beklediğim bilgi. Teşekkürler. Şaşırtmadı da. Vardır bu tür detaylar çözümsüz değildir. Herkes faydalanır bahsedilmişken de ...

• metal bilek kullanıcısına yanıt
    Gece siyahı uğruna çekilen çile kutsaldır hocam 😁

• Ben bu cihazın parmak izi ile sıkıntı yaşıyorum çopu zaman okumuyor koruyucu cam da yok sizide de öyle mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimde geldi sonunda, sms vs gelmeden çat kapı geldi hepsijet😂 ama kurcalamaya vaktim yok. Sadece çıkarıp kılıfa taktım. Orjinal kılıf çok çok iyi, niye beğenmediniz?tam istediğim gibi

• Mahremiyet ve biraz da telefonu hafifletme için bazı ince ayarlar :

Knox sıfır da kalır. Root gerektirmez. Format sonrası eski haline gelinir...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]xda forums
    S25 Ultra DEBLOAT and Privacy list
    https://xdaforums.com/t/s25-ultra-debloat-and-privacy-list.4716655

Yukarıdaki Amerikan U varyantlı S25 Ultra olsa da kendiniz de istenmeyenleri devre dışı bırakabilirsiniz.

Dikkatli olun. Temel riskli / gerekli hizmetler veya uygulamaları devre dışı bırakılırsa aksine ters tepebilir . Uyarı amaçlı korkutma niyeti yoktur.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Orjinal şeffaf kılıftan mı söz ediyorsunuz ? Ben 2. Siparişimde ekledim bakalım görücez. Bir de pitaka tuşları açık olan modelden carbon aldım yeter bana bunlar :)

• Evet, iphonede benzer 1 yıldır kullanıyırdum zaten, tam aynısı sayılır. Mis gibi

Bu arada mavide miss abi😆😆 Bi jet siyah olmasada güzel. Hemde kalemide mavi😹

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 8 Şubat 2025; 14:6:57 >
    Mavi renkte kalem rengi beyaz yerine mavi mi süper o zaman ben de aldım biraz evvel mavi.

Gece siyahının geleceği yok iptal ettim onu

• İlk kez bu yıl lansman rengi fazla tercih edilmedi.

• Yapılan batarya testleri pek parlak gözükmüyor iphone 16 pm,Vivox200 pro ve Oneplus 13 gerisinde gözüküyoruz.

• Jet Blackten ümidi kesip Titanium silver siparişi vermiştim dün bugün kargolamışlar Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• ares46 kullanıcısına yanıt
    Dün saat kaçta verdiniz hocam kargoyu bende iptal edip yeniden verdim arayan soran yok

• S25 ultranın içinden çıkan şarj kablosu 45 W destekliyor mu. Yoksa 25 W lık bir kablo mu

• salazar123123 S kullanıcısına yanıt
    Bende S24 Ultra zamanında, Samsung mağazasından aldığım 45w adaptör vardı. S25 U yu onunla kullanacağım.
    Kablo olarakta, kutu içinden çıkan kablodan sanırım daha iyi diye düşündüğüm linkteki 5A kabloyu aldım. HOSGELDIN05 kodu ile 854 TL / 6 taksit.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/c-to-c-5a-cable-ep-dn975bbegww/

Bu arada 11 aylık ciziksiz tertemiz ekran koruyuculu S24 Ultrayı 48k'ya sattım. Genç bir kardeşimiz çok istedi. Çok heveslendi. Verdim. 2 telefoncu 40k biride 47k vermişti.
    Sarı sitede direk "Oluru neee" mesajlarından bıkmıştım. 50k ya bile olur dediklerim geri dönmemişti. Bende bu kardeşimize verdim. Kabul edince sevinmesi görülmeye değerdi.
    Hepimize keyifli kullanımlar diliyorum.

Hocam bende şöyle oldu halen dağıtımda görünmüyordu adam geldi dağıtımda diye mesaj geldi kodu aldı. Böyle oluyor herhalde

• ceyran55 C kullanıcısına yanıt
    45w lık orijinal adaptör ile süper hızlı şarj 2 yi destekledi.

• 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.