Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Evren7 , saltukc , SerkanAykut85 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.120
Cevap
485
Favori
1.042.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değil hocam haklısınız. Bence illa Samsung ile devam edeceğim diyen biri için mantıklı olan lansman zamanlarında daha S25U fiyatı düşüp S24U'ya yaklaşmadan S24U'yu satmak.

Bugün S24U 512gb ikinci elde 52-53k hadi en kötü 50k'ya satılır. Bir iki ay bekleyip S25U'da 85k vs alınır en az zarar edilecek yöntem bu bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Takas desteği 10k olabilir artık.. 8k düşük kalabilir..

Edit: lansmanda nasıldı hatırlamıyorum ama fold 6nın takas desteği şu an 5k.. yani s25 ultra takas desteği 8k olur yine...

Fold 6 satış fiyatı 512gb 100k.. fold6 verip fold6 almak istersen takas desteği ile birlikte 41,5k sayıyor eldekine.. yani değer kaybı %58,5! Takas desteğini de saymazsak 100 bine sattığı cihaza 36.491 TL biçiyor.. o da kusursuzsa.. yani özetle diyor ki.. benim 100 bine sattığım cihazın ikinci elde değer kaybı %63,5'tan fazladır!

bir de işin komik tarafı s24 ultra almıyorlar takasta.. listede yok. Sebebini merak ettim. Hata mı ben mi göremedim bilemiyorum...

İşin özeti: lansmanda cihaz alınmazmış.. senelerce niye almışız bilemiyorum :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 5 Ocak 2025; 16:2:40 >

• headhunter kullanıcısına yanıt

hocam fold başka bu başka ama foldların yüksek fiyatla geleceği belliydi zaten yeni teknoloji diye kaptırıyorlar baksana honora 90k ya çıkardı ederi asla değil bence ultra serisinde 100k görmeyiz gibi geliyor bana tabii bu benim fikrim geçen sene 65kymış başlangıc bu sene olsun olsun 80k

0 zararla 4 sene boyunca veya surekli bi ust modele gecmek imkansiz hocam. Sim kart takilmis her cihazin degeri ikinci ele duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    S24 ultra 512yi 45e alıp 52-53 satarlar demek ki.. o zaman 50k altı takas fiyatı bizim için her halukarda zarar yazar...

• Ben s24 ultra 512 gb titanyum griyi 52500 e sattım, bir ay ilanda durdu. Sıfır gibiydi nisanda almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Ocak 2025; 18:24:54 >
  • iPhone 16 Pro Max 512 GB ve bir önceki yılın modeli iPhone 15 Pro Max 512 GB arasında ki fiyat farkı ne kadar?

Not: İkiside resmi Hepsiburda satıcısıdır.

S24 Ultra 256 GB Resmi Samsung sitesi ve resmi Hepsiburda satıcısı arasında ikiside Resmi Türkiye Garantili cihazın arasında ki fark ne kadar?

Not: İllaki satıcı Hepsiburda olmasın derseniz fiyat 62 Bin TL yani aynı iki modelin resmi SamsungTR sitesi ve parakendeci farkı 20 bin TL🤣 1.5 ay önce de Kasım indirim döneminde de 52 bin TL'ye satıldığını da hatırlatayım.. 🤣

Yani şimdi S25 Ultra'ya S24 Ultra 256 GB Hepsiburda fiyatını baz alıp üzerine kabaca 15 bin TL koysak 83 bin eder ki SamsunTR S24 Ultra'yı 82.500 TL'ye satıyor. Samsung TR fiyatı olan 82.500 TL'nin üzerine 15 bin koysak 97 bin TL oluyor ki o seneryoda da 16 Pro Max 256 GB'dan 2 bin TL daha pahalı oluyor. 🤣

Ve ayrıca daha önce de eleştirdiğim gibi, sitesinde 82.500 TL'ye sattığı S24 Ultra 256 GB'yı takas desteği ile ne kadara geri alacağını göreceğiz. 🤣🤣 50 bin TL verirse helal olsun diyeceğim.

Not: 512 GB model Samsung TR'de stok dışı olduğundan 256 GB versiyon baz alınmıştır.

Not: S25 Ultra'da 16 GB Ram seceneği 512 ve üzeri depolama seçeneklerinde olacak, 256 GB versiyon 12 GB Ram ile gelecek. Özetle 12/256 seçeğinin S24 Ultra'da tercih edilirliği yüksek iken S25 Ultra'da tercih edilirliği düşük olacaktır, 12/256 seçeneği S25 Ultra için giriş seçeneği olmaz 16/256 olsa olurdu ama olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 6 Ocak 2025; 0:51:23 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

lansmanda +8 veriyordu s24u şuan almıyor s25u ile alacaktır.

• LetsRoll L kullanıcısına yanıt

tamam ama hocam şuan s24u 86k samsung da s24u yu 15k indirip de s25u u 85-86 dan satması imkansız bence minumum 90k olur ben 94999 bekliyorum

• churchil C kullanıcısına yanıt

yanlış olumuşsunuz hocam her sene 1 model düşürerek 16 pro max den 17 pro ya 17 pro dan 18 plus a 18 plus dan 19 a

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

zaten ben de böyle diyorum hocam lansmanda hediye ayağına bir öperler 3 ay sonra telefonun fiyatı 15-18k geriye gelir. 80-85 civarında seyreder ondan sonra. samsung da çıkış fiyatı kalır HB ve diğer satıcılarda 15-18k ucuzlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 5 Ocak 2025; 18:42:41 >
  • bu arada bugün telefoncu bir arkadaşım 256gb fold 6 yı 65 e veriyordu sizce nasıl ? birisi nakite çevirmek için satmış.

60 olsa düşünme deneyimle derdim.. 65 için o kadar istekli olmazdım herhalde ikinci eline..

ikinci el değil hocam kapalı kutu

O zaman gayet iyi fiyat.. alınır...

Şöyle bir telefoncu arkadaşım olmadı ya😀

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam lansmanda direkt alacak mısınız telefonu? Alacaksanız teslim alınca mzelden bir konuşalım ekran için:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Ocak 2025; 19:52:4 >
    Aslında çok insan yapıyor.. karttan 80e alıp 65 nakite telefoncuya bırakıyor.. yasal olarak yapanlar çoğunlukta.. bankadan daha hızlı ve daha ucuz veya bankanın kredi vermediği kişiler için bir nevi kredi yöntemi belki de.. çoğunlukla ihtiyaçtan.. ama böyle kupon cihazları yakalayabilmek için tanıdık arkadaş vs şart :)

Valla böyle güveneceğim telefoncu arkadaşım olsa 6 ayda bir telefon değiştiririm yalan yok. Mesela kesşn Fold alırdım böyle fiyattan denk gelseydi bir kaç ay önce. Hiç tanıdığım yok ne yazık ki. Güvenemiyorum.

Güvenme zaten :) ayak üstü bin tane yalan söylüyorlar.. tanıdık şart :)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.