Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (485. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü13 Mobil
5 sn
10.113
Cevap
283
Favori
322.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İade süresi geçince o puanlar aktif oluyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt

Titanyum gri mi bu?

• Asus laptopun 65 w şarj adaptörünü kullanıyorum 2 yıldır telefon tablet pc marka Farketmiyor ve hiç bir sorun yaşamadım. Doktorluk yapıpta kafa karıştırıp insanları alışverişe zorlamayın yahu ayıptır.

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Mavi olan bu ama hiç mavilik tarafı yok  

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    DH ölücülüğünde son seviye yaptığım şuan:)

Bu daha önceki alışverişten kalma. Şimdi aldım. 950TL rewards puan kullandım.

İyizco'da geçen kılıf sayesinde 600 lira vardı bir de onu kullandım 1200 lira ödeme çıktı. 1200 kusure aldım.

Avantajix'te şuan gozukmuyor. Oraya düşmesi bir süre minalıyor alışverişin? Oradaki linke tıklayarak gitmiştim siteye.

Bir de İyzico'nun %20 kampanyasına katıldım ama orada da bir hareket yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atabey444 kullanıcısına yanıt

Bende huawei laptop şarj aletiyle başladım. Rahatlığına alıştıktan sonra laptop gidince 65w adaptör aldım sonrasında laptop alırken hep type-c ile şarj olabilen laptoplar seçtim.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Diyorum size tüm açık renkler neredeyse aynı görünüyor:) Pek farkları yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Bu fotoğrafını çektiğim titanyum mavi hocam

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Eğer Avrupa'dan bir ülkeden vergi iadesi alacaksanız tax free formu da almanız lazım mağazadan. Avrupa dışı ülkelerde nasıl işliyor bilmiyorum.

İyzico'ya anında gelmesi gerekiyor. SMS ile bildirim geliyor normalde. Avantajix'te bazen gözükmesi 15 dakika gibi alıyor ama ben hiç iade alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 17:30:12 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Siyah hariç diğerleri ışık altında birbirine yakın tonlara denk geliyor.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Yani evi şarj aleti ile doldurmanın alemi yok.

Biz o %20ye kılıf alırken de katıldık değil mi? Sadece bir defa kullanılabiliyormuş. O sebeple olmadı heralde.

Neyse 1200 lira civarına almış oldum. Yine de oldukça iyi fiyat. Şimdi acaba telefon kutusundan çıkan kablo 45W uyumlu mu, bundan emin miyiz? Bununla kullanabilir miyim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim tablet 45 W destekliyor ama samsung 25 W koyuyor genelde kutuya.

Yani sattığı cihaz 45 destekliyor ama al bununla şarj edersin diye beraberinde gönderdiği kablo 25. S24 ultra kutusunda ne çıkıyor merak ediyorum muhtemeln aynısı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 31 Ocak 2025; 17:46:11 >

Sadece bir defa oluyor.

Hocam Avantajix size hangi sebeple parayı vermiyormuş peki sordunuz mu? Ynai ne açıklama yapıyorlar?

Bir de siz şarj ederken Samsung kablo mu kullanıyorsunuz kullanıyorsanız hangi model tam olarak?

@Ali Koç İstifa hocam, telefonun kutusunda çıkan kabloyu paylaşmış koduna baktığımda 45W destekliyor gözüküyor.

• 1000 tl garanti bonusu vermiyorlar. pos cihazından yapılmış olması gerekiyormuş alışverişin. 300 tl de sadece beyaz eşya mağazalarında geçerliymiş. hem beyaz eşya hem elektronik mağazası olan yerlerde geçerli değilmiş. bilginize.

Bunu kullanıyorum, hızlı data aktarımı içinde aynı zamanda. Macbook ta var evde tek kablo iyi oluyor. 50W'ın içinde çıkan kendi kablosu var o da olur, ama ben bu apple ın kullanıyorum. Sebep göstermediler hocam, samsung reddetti dediler fazla bilgi istediğimde cevap vermeyi reddettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 17:56:43 >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt

Bende geçen yıl vermişti, hem MediaMarkt ta hem de samsung online shop ta. beyaz eşya bonusunu.

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.