Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (469. sayfa)

5 sn
9.510
Cevap
278
Favori
306.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi de araçtan şarj etme dedi bana teknisyen şefi arkadaş bilginiz olsun..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    veee optimus günlük olumsuz yorumunu/eleştirisini yaptı... 😄😄 hocam one plus 13 için ne diyorsun? alınabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 31 Ocak 2025; 11:8:3 >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Tökezledik ama düşmedik.. :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Ben asla etmiyorum mecbur kalmadıkça. Anker Powerbank var gerekirse araçta onu kullanıyorum. Android Auto için de kablosuza dönüştüren aparatım var. Kablolu kullanmıyorum bence bataryaya çok zarar veriyor ısınma vs.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Dün geçen sene S24U'da kumlanma gören bir arkadaşımız cihazı almış burada. Yok bunda dedi. Bence yok ama gelince söyleyeceğim.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    S23Ultra ya da S24Ultra al o zaman oglim

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bizzat incelersen kesin sonuca varırız bu konuda ben başkasının bakış açısına pek güvenmiyorum geçen sene bu durumu tespit edenlerden biri sendin. teşhir cihazlardan birini inceleme şansın bulunursa sizin cihaz gelmeden çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 31 Ocak 2025; 11:12:20 >
    Hocam yeni samsung ekibi cins biraz geçen sene gibi erken göndermeyebilirler. Ben 2 ay önce s24 fe aldım ve gönderim süresi 1 hafta sonra gösteriyordu. bir günde hazırlandı ve kargo bekleniyora geçti bende hemen verirler sandım. Ama kargoya tam 1 hafta sonra verildi. En az 10 kere arayıp tartıştım ve kayıt açtım ama varya keçi gibi inat ettiler ve o tarihte kargoya verdiler. Yok belli kargo çıkış günleri var ondan önce vermiyoruz diyip durdular. O yüzden 11 şubat dan önce vermezler ise şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 31 Ocak 2025; 11:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

Çok sevindim abi. Sadece bu yalnızca orjinal adaptör kullanın olayı bana mantıklı gelmiyor. Anker, Spigen, Baseus, Ugreen bunlar iyi markalar. Servis tam sebebi bulamayınca sanki en kolay suçlayacak şey buymuş gibi geliyor bana.

Telefona yazılım attılar dedin. Telefonu nasıl açtılar acaba? sen de tüm kombinasyonları denedin.

Ben de bu olaya çekimser yaklaşan biriyim ama bende şu eski fincan tabağı gibi Samsung kablosuz şarj cihazından var, onu başka marka bir adaptör ile kullanamıyorum, 30 saniye sonra ışıkları yanıp sönmeye başlıyor, şarjı durduruyor.

Bir de evde iyi bir markanın sıcaklık ve nem ölçer cihazından 2 tane var. İkisini de Samsung'un hiçbir şarj cihazı ile şarj edemiyorum mesela. Ama başka marka bir adaptör ile sorunsuz şarj oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi şimdiden geçmiş olsun, cihaz tamir görmemiş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.. tamirsiz ve testleri tamamlanmış şekilde gönül rahatlığı ile satarım artık süpriz bişi çıkmazsa son testlerden...

Girişte mağaza ismi soruyorlarmış? Ne diyeceğiz Donanım Haber S25 Ultra Topiğimi?
    Şaka bir yana bana kamu mailini veren arkadaşın ismini yazacaktım.

• Spigen 45w adaptör ve 5a kablo isteyene verebilirim ben artık kullanmam.. :)

Üstad aramıza tekrar hoşgeldin diyelim o zaman.

Kimsenin başını yakma  Ben boşuna mı adaptörleri yedeklemeye çalışıyorum  

Aynı kablo ve adaptörü 6 aydır kullanıyorum, bir sıkıntı olmadı

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

Davetiyeyi hangi bayi verdi diye soruyorlar çünkü orada aslında tüm mağazalar var. Size faturayı hangisi kesecek onun için soruyorlar. Ben Emaar'dan aldığım için orayı söylemiştim.

Geçmiş olsun kardeşim benim. Şükür böyle atlattık Galaxy ailesi olarak. :))) Sevindim adına.

s24u daki sorun kasanın geniş olmasıydı çerçeveler daha geniş görünüyordu

hocam spigen adaptör kullanılmaz gerçekten. 3 tane aldığım 45w adaptörün 2 tanesi bir anda bozuldu (1.si kullanmaya başladıktan 1 yıl sonra, 2.si birinci haftasında) 3.yü kullanmıyorum bu yüzden

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.