sağol kardeşim hayırlısı neyse olur.. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (328. sayfa)
-
-
Olsun, zamanla kapanır güncellemeler ile. Kullanıcıyı üzmeyecek kamerası var, fark çok az zaten.Çok kamera işi olan zaten iPhone alıyordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 senedir aynı kamera modülü bu seneki ultrawide hariç. Kapanacak olsa bence şimdiye kapanirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E öyle ama doğru!
-
Büyük zarar yazar gibi.
-
Zaten en önemli olay videoda! Onu bir halledemediler! Bir de üstüne fiat avantajıda kalmadı sayılır! Bu fiyatlara çıktıktan sonra apple çok daha mantıklı!
-
Kime göre , neye göre? Siz kamera istersiniz, başkası kalem. Herkesin ihtiyacı farklı. Ayrıca Kamu indirimi ile 62 bine geliyor, ip16 max sanırım 100.000 :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Ocak 2025; 20:40:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hergün böyle bir tipleme gelecek bilirkişi gibi, bir sürü mesaj yazacak çok anlıyor gibi, şimdiden hazır olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz gelse de ekran kumlanma , soluk vs varmı görsek :)
-
Belki alkolsüz olanlarda sıkıntı yoktur ama ben olsam riske girmem hocam.
-
3-3 olsa çok tatlı olacaktı da neyse futbol konusuna dönmesin burası da
-
Şu kadarını söyleyeyim ben bütün programlarımı maç programına göre yaparım
Abi indirim olan firma listelerini paylaştılar. Hiç mi birinde bile tanıdık yok?
-
samsung sitesinden dogum tarihini yarına göre ayarladım kupon gelirse haber ederim hahaha
-
Ali Koç İstifa direkten döndü bu sefer Göztepe deki hırsda...
-
quote:
Orijinalden alıntı: PrfssrAbi indirim olan firma listelerini paylaştılar. Hiç mi birinde bile tanıdık yok?
eşim memur olmadı maalesef..
-
aynen Allah dan eşim çok anlayışlıdır...
-
62ye nasıl geliyor hocam. En son takip ettiğim 71e falan düşüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 26 Ocak 2025; 21:24:19 >
8.000 takas desteği ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üstad nasıl olmadı anlamadım,ben iki kişiye yardımcı oldum,onlarda yapamamıştı, var olan başka bi samsung accound hesabına kamu eğitim ve iş ortakları maiilerinden birtanesini hesaba gir o hesapda aktif oluyor.Sonra indirimli shopa erişiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 26 Ocak 2025; 21:22:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X