< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Temmuz 2025; 19:55:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Temmuz 2025; 19:55:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben macbookta sanal windows ile çalıştıramadım, çalıştırabilirseniz haber eder misiniz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
paralells desktop aboneliğim var şimdi indiriyorum ama telefon gelmedi çarşamba teslim yarın kapalı olduğu için. uygulama çalışır ise haber ederim az sonra. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FariS_ -- 14 Temmuz 2025; 21:37:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildiğim kadarıyla bu linkteki daha ince. 374 TL ye aldım ben. Spigen Galaxy S25 Ultra Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS08953 https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ9TMZT3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title |
Samsung adama uyuzluk falan filan neyse yapınca objektif oluyor işte... Bizlere de acı gerçekler lazım. Bize ne reklamlarındaki gibi satılmış objektiflikten uzak YouTubelardan veya influencerlardan ... |
bu kapak çok şık ama bir yorumda arkasının desenli olmayanı geldiği yazılmış sizinki nasıldı ? |
teşekkür ederim hocam kurdum bakalım telefon gelince deneyeceğim |
Lens almayın, kameranın kenarındaki ringleri kaldırabiliyor sökerken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |