Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Elbi46 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.602
Cevap
490
Favori
1.063.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün yakınımdaki bir servise götürdüm kullanıma engel olmadığı için bir şey yapamayız dediler bu nasıl olabiliyor? Biraz üsteleyince ana merkezden onay gelirse müşteri memnuniyeti adına ekran değiştirebiliriz dediler ama o da kesin değilmiş. Ekran değişse bile 1.5 aylık cihazın açılması içime sinmiyor. Elimdeki telefon ayıplı mal kategorisinde olmuş olmuyor mu haklarım neler bilginiz var mı tüketici hakem heyetine başvuracağım bayramdan önce halledeyim aradan çıksın diyordum acayip canım sıkıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam101 T kullanıcısına yanıt
    cihazı nereden ve kaça satın almıştınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam imkânsız, değiştirmek zorundalar. Ben bu sene iki defa serviste cihazı değiştirdim, Kadıköy Samsung servisi hatta.

Benden başka bir arkadaşımız daha aynı yerde cihazı sıfırıyla değiştirdi. Geçen sene yine aynı sorunla cihaz gelmişti, onu da Sancaktepe serviste değiştirdim. Dediğim servise kargoyla yollayıp durumu anlatın. Aynı zamanda Samsung'u arayıp durumu bildirin.

İşte Samsung'un bu olayından nefret ediyorum. Servislerin bir standardı yok. Yine de çözemezseniz Linkedin uzerinden Samsung yöneticilerine mesaj atın durumu anlatan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • caryting kullanıcısına yanıt

Asıl Mayıs güncellemesi buydu bence çünkü mayıs ayının başında böyle işlevler geliştirildi yazıyordu bazı ülkelerin changelog unda onun için diğer ülkelere gelmedi bize geldi.

TTH ile rahatlıkla çözersiniz hocam, ama gerek kalmayacaktır. Başka bir servise gidip sorunu anlatın, cihazı değiştirmemeleri için bir sebepleri yok. Görüştüğünüz servis, servis"çik" çıkmış.  

• Selamlar bu arada bir çıkan Mouse imlecine karşı bir çözüm varmıdır ?

Hocam imakan varsa samsung canlı desteğe bağlanın yönlendirme isteyin kargo ile cihazı gönderin 6ay icinde sifir kapalı kutu göndermek zorundalar kapalı kutu cihazı güle güle kullanın

• ares46 kullanıcısına yanıt

Genellikle Huawei Akıllı saatler bağlıyken oluyor şimdilik çözümü yok çok aradım her şeyi yaptım ama hala gözüküyor.

• 6.6 şiddetinde deprem oldu. Yine s25u sayesinde anında çıktık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun. Ne kadar sık deprem oluyor bu ara oralarda.

• Yeni güncellemeyle pil kullanımı güzel optimize edilmiş önceden serbest düşüşle iniyordu

Geçmiş olsun hocam

• S25 ultra nın pil performansı nasıl. Daha önce android kullanıyordum ve akşamdan sabaha kadar %8 pil düşüşü oluyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum. Kamera performansı vs iyi mi. Yoksa Xiaomi 15 ultra veya honor magic 7 pro mu alınmalı

Not: 14 pm kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 3 Haziran 2025; 6:52:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bağlı cihazın Bluetooth ayarlarından giriş cihazındaki tiki kaldırınca gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 3 Haziran 2025; 7:5:0 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yükleyip denemek istiyorum nasıl yaptınız

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Size yukarıda sordum "evet AYDA" dediniz. SS'de gözüken başka sürüm ve Bootloader sürümü 2 o yüzden yazılamaz. CSC kullanırken .PIT extract etmenize gerek yok, Odin kendi halledecek. Sadece BL,AP,CP,CSC yerleştirin ve başlatın hepsi bu. PIT çıkarıp manuel olarak seçmek HOME_CSC kullanımında gerekli.

Hahah tamamdır hocam😅

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Onu kapatınca da hocam, her 10 ya da 15 dakika da bir giriş cihazı olduğunu doğrula diye altta pop up açılıyor sürekli.

• SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

ben de 14 pm'den geçtim.

pil performansı fena değil. dün yeni güncelleme geldi cihaza. ondan sonra ne kadar süre verecek bakalım daha test etmedik. ortalaması fena değil ama.

kamera konusunda gündüz çekimleri çok iyi. gece ve loş ışık altında çekimlerde iphone daha iyi. ama dün kamera versiyonu güncellendi. belki daha iyi hale gelmiştir. test etmedim henüz.

android alacaksan samsung s serisinden şaşma derim. yine de sen bilirsin tabi.

• 
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.