|
Bir şey kullanmamışsın ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bir şey kullanmamışsın ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha ne kullanacam? Mesela .. Yaklasik 5 saat Ekran acik kalmis, 4 saate yakin Telefon ve WhatsApp gorusmesi ve 48 saate yakin Bekleme.Cift hat aktif, Yani Tek hat kullananlara nazaran 2 kat daha fazla çalışmış cihazin Modemi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İki günde 5 saat ekran gayet iyi ne olmalıydı anlamadım iki gün de 8 saat mi. Gayet iyi değil mi yoksa yanılıyor muyum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tek hat çift hat pek fark olmuyor. Bende çift hat kullandım. Tek hat kullandım. Güçlü uygulamalar yok. Instagram, Facebook, YouTube, spotify, pil emen uygulamalar kısaca. Yine de iyi pili kötü demiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aslinda cok farkediyor.Telefon gorusmesi saydiginiz bircok uygulamadan daha fazla pil tuketir, Cift hat aktif olmasini. en buyuk handikapi bekleme suresi.. Ozellikle 1 hattin şebeke cekimi için harcadığı enerji tam 2 katına cikiyor.. Bazen cekmeyen yerlerde durduğu yerde 1 saatte %10 a yakin pil tükettiği zamanlara denk geldim..Modem devamli 2 kat guc tuketiyor.Misal Esimde Tek Hatlı S23 var, Evde Sabaha kadar %1-2 Enerji harcarken, Ben %5-6 harcıyorum beklemede Cihazın en elestrilen kısmı pili, mutesem degil bunu herkes kabul ediyor.Ama beklenenden cok cok daha iyi.Muhtesem cihazlarda bu konuda %50 daha fazla gider, Ama aradaki incelik ve ağırlık farkina değiyor kendi yorumum olarak. Cihazlar cok pahali, onceden de dedigim gibi kimse karavana atmak istemez..Benim ve diger kullanicilarin yorumlari umarim almak isteyenlere ışık olur. Bence bu fiyat bandinda harika bir cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Samsung Knox çok iyi bir güvenlik algoritmasıdır. Özellikle Bankacılık ve hassas bazı uygulamaları sık kullananlar için Güncellemeler büyük önem arz eder. Benim kişisel tercihim, her ne kadar bazı yazılımsal sıkıntılarda arada bir çıksa da devamlı Güncellemeden yanadır. Bende diğer arkadaşların 8.5 tavsiyeleri katılıyorum. 1 Aydır kullanıyorum ve memnunum. |
|
Telefona GTA San Andreas indirme gafletinde bulundum çok da hoşuma gitti ama resmen pili içiyor telefona kıyamıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Luciano -- 13 Ağustos 2026; 11:39:47 > |
|
|
|
3900 Mah dan fazlasini veriyor cihaz Tek Problem Güneş ışığı altinda Boost Parlaklık benim icin.O sekilde bile yolda birakmadi.Ama Hem Güneş ışığı hem Android Auto ile Günü tamamlamiyor . Diger Honor 400 Pro ve Np3 de bir şekilde %20 ile falan eve atiyordu. Bunuda Android Auto kablo ile baglayinca sorun ortadan kalkiyor Bu cihazin keyfi Yazin, Sort cebinde hissedilmiyor hic. Hem büyük ekran, hem Bu kadar hafiflik müthiş. Honor Magic8 Pro ya niyetlenmistim ama bunu aldigima suan Pişman degilim Kamera , Video Ses Kalitesi vs.. cok memnunum.Suan 60K uzerinde birçok alternatifi var ama 50-55 Bine Rakipsizdi. Yani bu fiyat bandinda olsaydi almazdım doğruya doğru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben Samsung Fani degilim, Ama sevdigim çok özelliği var sistemin. Baştan belirteyim. Silikon Karbon teknolojisini bilmiyorum icerik olarak ama China ürünlerinin samimiyetine suan guvenemiyorum. Bir Önceki cihazim Honor 400 Pro idi. 6000 Mah Pil vardi onda. Bu cihaz 7 saat ekran suresi verip tam 24 Saat Bekleme verirken. O da 8-8.5. saat gibi bir deger sunuyordu. Daha onceki yazdigim mesajda fazladan %20 -25 gibi bir deger.. Kendime sunu soruyorum, 3900 Mh mi cok iyi ootimize, Yoksa 6000 Mh olan cihazlar mi yalan .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|