< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] (68. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende izmir'e iş gezisi olarak yıllarca gidip geldim açıkçası çok severim İzmir i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
İlk izlenimleriniz nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yanında şarj cihazı veya powerbank taşımak sıkıntı değilse kesinlikle alınır. Ama yok ben sabah şarjdan alırım akşama kadar mobil veride takılır, her işimi telefondan görürüm dersen o iş yaş maalesef. Şimdi okuyorum konuyu 7-8 saat ekran süresi alanlar kesinlikle bütün gün wifi, ekran parlaklığı %50, arka planda herşey kısıtlı olarak kullanıyorlar. Benim zaten dediğim gibi ekran süresi ile işim asla yok, bazen arada bakıyorum öylesine yani. Youtube'da Alp Gürsoy tarafısz inceleme yapıyor ve adam telefonları 1 ay kullanıp öyle video çeker hani alıp 2 gün kullanma yapmaz, o bile yoğun kullanımda akşamı zor gördüğünü söylemişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Akasya avm'de telefon kaplamayı sordum. Sadece arka şeffaf kaplama 1500 tl, yanlar da dahil yine şeffaf kaplama 2200 tl
Phablet Shield mi? Adamlar fena kazık, özellikle iPhone sahiplerini çok fena öpüyorlar orda
Adam öpüyorlar yetişin.
El yatkınlığınız varsa bu ürünü öneririm s26 ultra için alıp memnun kalmıştım ₺200. Nasıl yapılacağını öğrenene kadar 4-5 tane ürün çöp etseniz bile üçte bir fiyatına geliyor kafayı yemişlerhttps://www.trendyol.com/ecr-mobile/samsung-galaxy-s25-edge-ile-uyumlu-360-arka-kaplama-p-1044208860
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 2 Ağustos 2026; 16:34:13 >
Kirayi cikartma peşinde:)) Zamaninda 14p şeffaf kaplatmiştim 100 tl demişti,sende o civara bulamazsin ama aksesuarcilar da 300-400 tl bulursun..
Telefoncuda 300 TL'ye kaplattım, gayet iyi oldu.
Boşverin Alp Gürsoy'u. İyi ki cihazı kötülemiş, yoksa bu fiyata bu telefonu alamazdım büyük ihtimalle.
Sırasıyla;
Samsung Note 5
A50
S21 FE
S22 düz
S23 düz
S24 Plus kullandım. Samsung da en çok memnun kaldığım Edge oldu. S27 Pro beklenilen özelliklerle çıkarsa belki geçerim, yoksa Edge'ye devam.
Bu arada S27 PRO'ya geçsemde Edge elimde kalacak, takasa vermeyeceğim yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 2 Ağustos 2026; 18:22:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama gerçekten öyle sabah saat 10.30'da %100 şarjdan aldım dışarı çıktım şuan şarj %32 bana çok çok az geldi, birde ben telefonu mobil veride kullanıyorum wifi filan işim olmuyor Vodafone red sınırsız sağolsun.
Ahahah wifi arama hatırlıyorsun demek, ortamda telefon sinyali çok kötü olduğu zaman wifi açıyorum. Ama wifi arama kadar güzel bir özellik yok
var Back-Up calling
Bende hbden şeffaf kaplama aldım evde kendim uyguladım sadece kılıf değişiminden kaynaklı yan alınlar biraz çıksa da arka kapak vs yapışık duruyor memnunum. Hiç o paraların verilmesine gerek yok
Link var mı hocam
Üstteki forumdaşımızın paylaştığı 4 5 mesaj üstte Ecr mobiledaki kaplamadan aldım hocam o yüzden link paylaşmıyorum tekrardan konuda kalabalıklık olmasın diye.
_____________________________ ProSound
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/f3/9b/3e/f39b3e4fd9bcba679f5f536e28337b4c.jpeg&t=0&width=480&text=1)
![Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/81/81/75/818175a60c4cd0eb292826b80215bb28.jpeg&t=0&width=480&text=1)