|
Ayrı Dünyaların İnsanları Hocam. |
|

|
Ayrı Dünyaların İnsanları Hocam. |
|
Memnuniyet göreceli; ben 1,5 aydır kullanıyorum memnunum, teknik olarak amiral gemisi, işlemcisi ve ekranı çok iyi. en çok şarjı eleştirilir. benim deneyimlerim ortalama 1.5 gün. (pil ayarı temel 20-100) inceliği diğerlerinde olmayan bir özellik. 7 yıl güncelleme vaat ediyor. kamera ile bir beklentim olmadığı için bir şey diyemem (telefoto yokmuş) ama ana kamerası çok iyi deniyor. birde bu benim için geçerli, kargadan başka kuş bilmeyen kargayı dünyanın en güzel kuşu sanarmış. |
|
|
Evet hocam haklısınız doğru kıyas değil ancak uzun zamandır Samsung S serisi kullanıyorum değişiklik aradığık için bu 2 model arasında kaldım açıkçası, kağıt üstünde S25 Edge fersah fersah önde ama dediğim gibi kararsızım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bu kılıfı yurtdışından falan getirirseniz veya tedarik ettirebilirseniz almak isterim. Nillkin CamShield Pro Camera protective cover case for Samsung Galaxy S25 Edge https://nillkin.org/smartphones-accessories/samsung-phones-accessories/samsung-s25-edge-accessories/nillkin-samsung-galaxy-s25-edge-camshield-pro |
|
Merhaba. Kasım 2020'de hepsiburada satıcısından 5700 liraya Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB (Samsung TürkiyeGarantili)-256 GB almıştım. O günden bu yana kullanıyorum. Daha önce su ile yıkamalarım neticesinde ölene kadar samsung edge kullandım. Öncesinde Note 4, öncesinde note 2. Yani Android ve Samsung kullanıcısıyım. Ayrıca kalemi hiç sevmiyorum. Titiz kullanırım. Telefonla aramız iyi idi ta ki geçen dikkatsizlikle betona düşürüp ekranını kırana kadar. Pil ömrü de azaldı. Şimdi bir geçiş düşündüm. Kalem hiç ama hiç istemiyorum. İki alternatif gördüm s25 edge ve s26 plus. Biri 48 bin diğeri 78 bin şuan. Her ikisi de 256 gb hafıza. 512 sanıyorum s26 plus ta yok. S25 Edge var ama fiyat 12-13 bin lira artıyor. s25 ve s26 arasında 30 bin fark var. Kamera, batarya sanıyorum daha iyi. Sanıyorum buna değmez. S25 edge sipariş vermek üzereyim ne dersiniz? Bu arada note 10 plus'ta 500 gb external 256 gb internal depo vardı. 4-5 yıldır bile video ve resimleri silmeden depo ile yetiniyorum hala da bir sürü yer var. ama yeni telefonlarda sd desteği yokmuş. Oyun oynamıyorum, video izlemem. Sadece uygulamalar ve telefon. Ne dersiniz acil kullanıcı görüşlerine ihtiyacım var. tek düşündüren nokte edge batarya kapasitesi. onu da yapay zekalar diyorlar ki işte işlemcisi falan geliştiği için note 10 plus performansına yakın olur. ama telefonun inceliği falan çok hoş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 14:18:52 > |
|
|
|
|
ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
|
|
özel mesaj açık. gönderilebiliyor şu an. bilgi için teşekkür. ayarları da kontrol ettim açık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 15:23:1 > |
|
okudum epey. fiyat da cazip ama s26 plus mı alsam diyorum 78 bine amazon veriyor şimdi gerçi o da 256 gb hafıza. s25 edge de 256 gb 48 bin olan. 30 bin fark verilir mi bilmiyorum. kararsızım. 30 bin de az değil ayrı bir telefon parası neredeyse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 15:56:45 > |
|
peki s25 edge siyah 256 gb ile 512 gb hafızalı olan arasında şuan en uygun güvenilir satıcılarda gördüğüm 14 bin lira fark var. Bu durumda 512 mi 256 mı? 14 bin lira farka değer mi extra 256 gb hafıza sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Mart 2026; 16:16:55 > |
|
|
Fiyat ve hafızasından bağımsız deneyimlerimi yazıyorum. Şubat ayının ilk haftası aldım kullanım şeklim telefon ve sosyal medya mesajlaşma 1gün çok rahat yetiyor ben 1.5 günde şarz ediyorum. En önemli farkı telefonum tasarımı (inceliği) Muhtemelen internet de yorumları okumuş, karşılaştırmalara bakmışsınızdır. İyiki de bunu tercih etmişim diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|