Arkadaşlar Samsung RING alacak olan varsa 1300 TL indirim sağlayacak indirim kodu var. Gerçekten kullanacak varsa PM atabilir. |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (223. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Biraz eski olsa da şöyle bir tarayıcı karşılaştırma ve pil kullanım testi yapılmıştı:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155170783
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıf olarak ultra konusunda önerilen kılıfı s25 için aldım. Daha önce de kullanmıştım kalitesi bayağı iyiydi. İlk siparişe özel fiyatı 215tl 209tl vergi ile 424tl ye aldım. Gelince atarım fotolarını aliexpress.
Nillkin Ultra-İnce Telefon Kılıfı için Samsung Galaxy S25 Ultra S24/S23/S22 Ultra PC+TPU Parmak İzi Dayanıklı Koruyucu Kapak - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005008293503592.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000241154280&aff_fcid=43e78303b34748138eb0ebeb2a37ffdc-1739293986292-05696-_oC3YlI9&tt=MG&aff_fsk=_oC3YlI9&aff_platform=default&sk=_oC3YlI9&aff_trace_key=43e78303b34748138eb0ebeb2a37ffdc-1739293986292-05696-_oC3YlI9&shareId=6000241154280&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=0bd5189712f4483bad962adb54a3abcf&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende *#0*# yaptım ama kod geçersiz diyor :/
-
Sizden sonra banada geldi cevap Bana da tam ücret teklif ettiler kabul ettim Bakalım ne zaman yatacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni eski cihaz Honor 90 ondan iyi düzenleme şekli ama tabi herkesin zevki farklı oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Smart takg nereden ve kaça sattınız? Benim de kullanacağım bir yerim yok, boşuna durmasın.
-
Oto engelleyici kapatın
Arkadaşlar Galaxy Buds Fe'nin içinden çıkan Type-C kablo, telefonla birlikte gelen kabloyla aynı kalitede mi acaba ? Şarj süresi vs farkediyor mu? Telefon daha gelmediği için kontrol edemiyorum.
-
Blackmagic camera tavsiye ederim
Millet telefonu aldı, eskisini iade etti ödemesini aldı. Biz daha siparişin hazırlanmasını bekliyoruz. Rezilsin Samsung Türkiye.
-
bende amfilm aldım 5 şubatta sipariş vermiştim hala ses yok. uçağa bindi öyle kaldı. :/
-
Çok gecikmiş. Bizim gümrüktedir. Bir işgüzarlık yapmış olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan.MBen de s24'ü aldığımdan beri Google mesajlar kullanıyordum spam engellemesi çok iyi diye. Samsung mesajlarda da spam engellemesi iyi çalışıyor mu?
Program mı sağlıyor yoksa bana mesaj mı gelmiyor bilmiyorum ama spam SMS problemi yaşamadım. Bir şans verebilirsiniz.
Hocam senin iş çok ilginç Samsung Müşteri Temsilcileri ne diyor bu duruma
Siparişleri kargolamak için yoğun bir şekilde çalışıyorlarmış (yersen)
-
Allah sabır versin hakkaten sıkıntı. Benim kargom cuma günü dağıtıma çıkmadı pazartesiye kaldı diye canım sıkılmıştı sen daha kargolanmasinı bekliyorsun
Söylenecek bahane yok ki. Herkese yolladılar. Ne sorunlu renk ne hediye stoğu sorunu. Hiçbir şey yok Söylenecek.
Kargolansa istanbul içinde hemen teslim olurda, uyuyor samsung türkiye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X