Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE fiyat karmaşasıyla piyasaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 FE fiyat karmaşasıyla piyasaya çıktı
    Samsung Galaxy FE akıllı telefon serisinin en yeni üyesi Galaxy S25 FE resmi olarak piyasaya çıktı ancak internette iki farklı fiyat ortaya çıkması, cihazı satın almak isteyen tüketicilerin de kafasını karıştırdı. 

Galaxy S25 FE Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy S25 FE akıllı telefon modeli 6.7 inçlik Dynamic AMOLED 2X ekran, Exynos 2400 yonga seti, 8GB RAM, 256GB/512GB depolama, 50MP+12MP+8MP arka kamera, 12MP ön kamera, 4900mAh batarya, 45W kablolu şarj gibi özelliklerle geliyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 FE tanıtıldı! İşte özellikleri

Telefon için Hepsiburada platformu üzerinde 39999TL fiyat etiketi ile ön sipariş süreci başlamış durumda. Bununla birlikte Google arama sonuçlarına bakıldığında Samsung resmi sitesinde cihazın 34499TL fiyat etiketine sahip olduğu görülüyor. Çıkış fiyatı bu mu olacak yoksa Google ön belleğinde kalmış bir veri mi bilinmiyor. Hepsiburada aradaki fiyat farkını iade edeceği için şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. 

• Fiyatı gerçekten 34499 TL olsa siteye girince, satın alma butonu üzerinde "Çok yakında" yazmazdı. Sol kısımda "34499 TL", sağ tarafta "Sepete devam et" butonu olurdu. Samsung web sitesinde 34499 TL olan S24 FE. Google ön belleğinde onun fiyatı görünüyor olmalı. Ucuz ya da pahalı ayrı konu ama bir fiyatı bile açıklayamıyorlar. Son zamanlarda gördüğüm en kötü marka yönetimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 7 Eylül 2025; 11:57:54 >

• Ufak tefek iyileştirmeler ile gelmesi hiç bir anlam ifade etmiyor. Bu telefon için hayati konu tamamen fiyatı. Fiyat konusunda çok cazip olmaz ise beklentilerin altında kalır ama bir de şu var ki bir kaç ay sonra olması gerektiği fiyata iniyor ben alacak olsam hemen almazdım.

• 40K bu cihaza verilmez S24 Plus alınır. Biraz daha zorlanır S25 Plus alınır. Bütçe yetmiyorsa 40 bine başka alternatifler bakılır. 35K ile gelecekse düşünülür. Samsung arayüzünden başkasıyla yapamam ve güncel olsun diyenler için S24 Plus yerine tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 29999 bi kuruş fazlası samsung a haramdır. bu kafayla devam etsin. 10-15 koyup aypone 16 alıp değerlenen cihazlar varken honor 400 pro varken daha ucuza bu çöpü kim napsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat karmaşası değil sazan avı diyelim ..
    1 ay sonra 29900 liraya alırsınız , bu yorumum da burada dursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ededilzih E kullanıcısına yanıt
    Samsung demek istediniz herhalde

• bu fiyata kesinlikle alınmaz ama klasik samsung ilerde birazcık düşer fiyatı diye düşünüyorum ...Samsung Galaxy S25 FE fiyat karmaşasıyla piyasaya çıktı Samsung Galaxy S25 FE fiyat karmaşasıyla piyasaya çıktı Samsung Galaxy S25 FE fiyat karmaşasıyla piyasaya çıktı 

En fazla 25bin tl

• bunu bekliyordum bi baktım mi de kampanya var 26000tl poco f7 12/512gb aldım...iyikide almısım...bu cihaza bu para verilmez..

• Yahu kanka 5000 mAh batarya koymak bu kadar zor mu? 4900 ne? İlla küfür ettiryosunuz. Ananızı bacınızı hiç mi sevmiyorsunuz ya? Ulan inşallah batarsınız yeter artık tiksindirdiniz kendinizden

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.