Şimdi Ara

Galaxy S25 FE Avrupa fiyatları sızdırıldı: Ucuz olmayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung'un bir sonraki Fan Edition modeli olacak Galaxy S25 FE'yi Eylül ayı içinde piyasaya sürmesi bekleniyor ancak kesin tarih henüz belli değil. Telefonun tasarımını yansıtan render görüntülerin ardından renk seçenekleri ortaya çıktı. Şimdi de Galaxy S25 FE Avrupa fiyatı sızdırıldı.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 FE için yeni görseller paylaşıldı

8 GB RAM, 512GB'a kadar depolama alanıyla geliyor

Yakın zamanda Galaxy S25 FE’nin daha düşük başlangıç fiyatına sahip olacağı ortaya atılmıştı. Şimdi güvenilir bir kaynak güncel euro fiyatlarıyla bu iddiayı çürütüyor. Samsung S25 FE, üç farklı depolama seçeneğiyle gelecek:

• 8 GB RAM + 128 GB dahili depolama - 749 euro

• 8 GB RAM + 256 GB dahili depolama - 809 euro

• 8 GB RAM + 512 GB dahili depolama - 929 euro

Exynos 2400e işlemciden güç alacak

Galaxy S25 FE, Exynos 2400e işlemciden güç alacak. Cihaz, 6.7 inç Super AMOLED ekran, 45W hızlı şarj destekli 4900 mAh batarya, üçlü kamera kurulumu (50 MP birincil, 120 MP ultra geniş açılı, 8 MP telefoto lens), Android 16 tabanlı One UI 8 yazılımıyla gelecek.

Kaynak:https://samlover.com/2025/08/16/galaxy-s25-fe-pricing-details-surface-online/

• Minimum geliştirme, maksimum fiyat.

• S24 FE ile aynı işlemci, aynı ekran boyutu. 200 mah batarya farkı. Bu sefer olmamış. S25 fe çıkınca kelepirden s24 fe alınıp kullanılır veya yedek cihaz yapılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baz iphone modeli fp ürünü haline geldi bunların yanında inanılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24fedeyim.fark yok gibi. bu işlemcide ısınma oluyor zaman zaman oyun oynamıyorum.22ye almıştım martta sanırım.

• kamera çıkıntıları can sıkıyor masada duruken.kılıfsız kullanıyorum.

• 45w desteği gelmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Hayır gelmedi. 60hz leş ekranlı telefoto kamerası olmayan ai teknolojisinden yoksun vasat pil ömürlü pahalı bir cihaz hala onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 16 Ağustos 2025; 21:32:22 >
  • xperince kullanıcısına yanıt
    En azından stabil bi leşlik var ekranda 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlamsız saçma sapan bir cihaz. Ram 12 olmalıydı en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 16 Ağustos 2025; 21:34:39 >
  • johnmcclanes J kullanıcısına yanıt
    Oyun gibi güç isteyen durumlarda ısınıyor. Soğutma sistemi geliştirilebilirdi diyeceğim ama gelişmiş olanı zaten 24plus-Ultra. Gündelik işlerde yorulduğunu görmedim. Çok lezzetli çalışıyor.

• vodafone 4g üzerinden navigasyon açtığımda istanbulda acayip ısınmıştı.video kaydında da kayda değer ısınma gördüm. ankerin soundcore uygulaması ateş topu yaptı.şarjda da ısınıyor 25w. oyuna girmedim hiç.

• Yuh! Fiyata bak. Dalga geçiyorlar herhalde.

• Şu cihaz tamamen israf.

• İşlemcisinin exynos 2400e yerine 2500 olması gerektiğini ısrarla savunuyorum. Fe olanlar exynos ile gelmeli ve o yılın son çıkanıyla gelmeli. Diğer türlü hem fp olma özelliğini kaybediyor hem de exynosun gelişimi kısıtlanıyor. Samsung cidden çok hantal kararlarla yönetiliyor.

• Fiyat performas açısından incelenmesi gelse süper olur.

• Fan edition hocam kırpalım cihazı derken gidip 5 sene öncesinin ramini koymuş adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlar saçma. hele 128gb telefona kim niye 750 euro versin. gider düz s24-s25 alır millet. fe nin olayı zaten ana seriyle benzer ama biraz kısılmış donanımı ucuza sunmaktı. s25fe bu fiyatlarla sınıfta kalır. daha önceki serilerin özellikle de s24fe nin başarısını yakalayamaz.

• İşlemci olarak 2500 bekliyorduk, sonra S24'lerdeki 2400 olacak dediler, şimdi 24 FE'deki 2400e ile gelecek deniliyor. Tanıtıldığında 2100'le tanıtılmasa iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki beklemeden s24 aldık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.