|
Bildirim
Minimum geliştirme, maksimum fiyat.
|
S24 FE ile aynı işlemci, aynı ekran boyutu. 200 mah batarya farkı. Bu sefer olmamış. S25 fe çıkınca kelepirden s24 fe alınıp kullanılır veya yedek cihaz yapılır.
|
Anlamsız saçma sapan bir cihaz. Ram 12 olmalıydı en azından
|
Baz iphone modeli fp ürünü haline geldi bunların yanında inanılmaz
|
24fedeyim.fark yok gibi. bu işlemcide ısınma oluyor zaman zaman oyun oynamıyorum.22ye almıştım martta sanırım.
|
vodafone 4g üzerinden navigasyon açtığımda istanbulda acayip ısınmıştı.video kaydında da kayda değer ısınma gördüm. ankerin soundcore uygulaması ateş topu yaptı.şarjda da ısınıyor 25w. oyuna girmedim hiç. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 16 Ağustos 2025; 21:32:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 16 Ağustos 2025; 21:34:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vodafone 4g üzerinden navigasyon açtığımda istanbulda acayip ısınmıştı.video kaydında da kayda değer ısınma gördüm. ankerin soundcore uygulaması ateş topu yaptı.şarjda da ısınıyor 25w. oyuna girmedim hiç. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu fiyatlar saçma. hele 128gb telefona kim niye 750 euro versin. gider düz s24-s25 alır millet. fe nin olayı zaten ana seriyle benzer ama biraz kısılmış donanımı ucuza sunmaktı. s25fe bu fiyatlarla sınıfta kalır. daha önceki serilerin özellikle de s24fe nin başarısını yakalayamaz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|