|
Samsung, Galaxy S25 Edge'nin tanıtım tarihini resmen duyurdu

-
-
Günün sonunda o telefon %99 koruma kılıfına girecektir.Nerede kaldı incelik.
-
İçimde bu model başarılı olamayacak gibi bir his var. İlk aşamada zaten birkaç ulusal pazar hariç küresel pazarda yer almayacak ve sınırlı stokla gelecek ama serinin sonrasında devamı gelir mi, çok şüphelerim var. İlk ve son Edge modeli olabilir. Türkiye'ye zaten hiç gelmeyebilir. Bu özelliklere karşın 3900 mAh batarya kapasitesi ile Edge kullanıcısı kabloyla dolaşır durur. Bir de ısınma sorunu oldu mu, offf, en kötü şöhretli çağdaş Samsung modellerinden birisi olabilir. Herhalde artık termal rejimi düzgün ayarlarlar.
-
Samsung s6 en ince telefonuydu 2550 mah bataryası vardi tabiki yetmiyordu ama şimdi işlemciler gelisti verimlilik oranı çok arttı 3900 mah oyun oynamayana gun boyu yeter diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23 3900mAh (8 Gen 2 - 4nm) aktif kullanim: 11sa 27dk
S24 4000mAh (8 Gen 3 - 4nm) aktif kullanim: 12sa 6 dk
S25 4000mAh (8 Elite - 3nm) aktif kullanim: 13sa 9dk
Telefonu cok kullanmayan, gun icinde cok sarj imkani olan, ve cebinde agir ve kalin telefon tasimak istemeyenler icin makul. Telefon kalin da olsa cok kisi kilifla kullaniyor zaten.
-
Yorum yapanların atladığı bir nokta var. İşlemciler gelişince verimlilikleri artsa da; ondan daha fazla artan bir işlemci gücü oluyor. Halı hazırda en çok yakan işlemci neticede 8 Elite. Verimlilik çekirdeğinin olmaması bunu destekliyor. Üzerine bir de 3900 mAh gibi az batarya kapasitesi ile oluşacak ısıyı soğutmak için çok ince kalacak bir yapısı var cihazın. Bu noktada günü çıkarması hayal olur. Boşa masraf. Çip ziyanı. Ondan sonra zarar edip milleti Exynos'a mahkum ediyorlar.
-
Rakipler 7.000 - 8.000 mah pilli telefonlar yaparken 2 saat ekran süresi alacağınız bir telefon neden yapılır?
iPhone 17 Air'e doğrudan rakip olmak için bunca çaba...
Android kullanıcıları koyun değildir ve aptal yerine koyulmaktan nefret ederler.
Buraya yazıyorum. Bu telefon Samsung TV, çamaşır makinesi alanların yanında bedava verilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 8 Mayıs 2025; 23:22:1 > -
7000 8000mah. Pil kapasitesine sahip telefonun boyutunu soyler misiniz?
Tabak gibi telefon kullanmak istemiyoruz.
İnce ufak kullanisli cihazlar istiyoruz. Bu yuzden de uzun zamandir kullandigim tek telefon düz s serisi samsunglar.
İnanirmisin pil olayi ise zerre umrumda degil. En kötü 20dk şarj ediyorsun günü tamamlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin satışlar çok düşük olur. Bunun sonucunda da seneye ne kadar cihaz varsa exynos takarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7000 8000mah pil kapasitesine sahip telefonların boyutu geçen senenin 4000-5000mah pil kapasitesine sahip telefonların boyutuyla aynı. sizin genel kullanım tercihiniz burada diğer arkadaşın bahsetmeye çalıştığı konunun dışına çıkıyor
-
Zaten arkadaşın bahsettiği konuya atıfta bulundum. O kullanicı grubuna hitap eden tonla cihaz var. Bu uretilecek cihaz benim kullanım tercihlerime uyumlu bir cihaz.
Telefonundan beklentileri benimkiyle paralel olan herkes bu telefonu tercih edecektir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 10 Mayıs 2025; 12:31:51 >
5k'lık android telefon ile 50k'lık telefon arasında tasarım anlamında neredeyse artık hiç bir fark kalmadı.
-
O kullanıcı grubuna hitap eden tonla cihaz yok bahsettiğimiz cihazlar yeni yeni çıkıyor
-
Ne kadar yağlayıp ballasanız da her yerinden kırpılmış bir cihaza, sırf ince diye o paraları kimse vermeeez! "S25 edge Satışlarında hüsran" haberleri çok yakında gelir.
Bu cihazın fiyatı 45-50 seviyesine düşmedikçe telefonun detay özelliklerinden anlamayanlar dışında alan olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Günün sonunda o telefon %99 koruma kılıfına girecektir.Nerede kaldı incelik.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X