Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mgüngör Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
269
Favori
265.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir soru olabilir s23 ultra yada s24 ultralarda bir cihazin dual sim olduğunu nasil anliyoruz arkadaslar.Model kodunun yaninda DS yazmasi kafimidir? Cift fiziki sim ve birde e simi katarsak ilk kullanimda 1 sene kullanim onemli bir avantaj çünkü. Bunu nasil anlayabiliriz baska sim yuvasindanda mi anlasabilir belirleyen yöntemi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut D. Salman -- 25 Nisan 2025; 17:48:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    evet kayıt oluyor tüm S24 serisi

• Umut D. Salman U kullanıcısına yanıt
    Ds yazması yeterli model kodunda dual sim olduğu anlamına geliyor fakat 1 sene kullanım olayı yanlış e-sim fiziksel sim slotuna bağlıdır toplamda çift sim kullanırsınız üçüncü sim yerine geçmez e-sim..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme icin saolun ustadim ben e simle beraber 1 yil biliyordum yanlis aktarılmış o zaman bana tesekkurler

• hocam merhaba bazi yerlerde kayit yaptirirken verecegimiz imeinin ait oldugu cihazin 4.5g desteklemesi gerekiyormus eger desteklemiyorsa imeiyi kendi cihazimiza caktiktan sonra 4.5g yi kullanamiyormusuz diye bir sey okudum bu dogru mudur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam s25u serverları en son ne zaman açıldı?

• Justforday J kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi defalarca yazdım önceki sayfalarda cevabı var

• KadiRR_1 K kullanıcısına yanıt
    v4 sunucusu en son 2024 ekim ortasında açıldı 10 gün açık kaldı ve kapandı

• Diğer ilanlarıma aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159013081

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158756889

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158590272

Facebook grubumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

https://www.facebook.com/share/g/1HsSgHVbYx/

• Hocam hayırlı sabahlar,

babama ABD den aldığım fold6 nin fiziksel sim süresi bir kaç güne doluyor. Şimdi biz esimi aktif edelim diyoruz da, geçen sene Kore'den anneme aldığım flip 4 e simini aktif edememistik calismamisti.
    Vodafone daki çalışan arkadaş da bazen çalışmıyor abi gibi bir şey demişti.

Bu konuda bilgin var mı? Esimin telefonun alındığı bölgeye göre çalışmama gibi bir ihtimali var mı?

Merhabalar,

en son ekim 2024 zamanında açılmış ve 10 gün açık kalmış. Siz bu işlerin uzmanı olarak biz son kullanıcılara Örn; Samsung S25 Ultra alın, nasıl olsa elbet 2 adet sim kartı da kullanana kadar bu server kaydı açılır diye öneride bulunur musunuz ?

• Merhabalar yurt dışı s25 ultra almayı düşünüyorum . Bu telefonu aldım diyelim 16 ay kullandıktan sonra server kaydını yaparsam. Yurt dışında e sim özelliğini kullanabilir miyim ?

• omerada O kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Mayıs başında sim takarsanız 16 aylık döngüden yararlanırsınız önerebilirim bu zaman zarfında serverlar için bol vakit kalır.

Gecen sene ayni mantikla s24 ultra aldık kaldi 4.5 ayımız kayit 10k fiyattan acilirsa 10k fiyata baska yd cihaz alir 4 ayda onu kullanırım çözüm süz değiliz çok şükür

Doğru mu gördüm server açıldı mı

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Bu seçeneği sürekli öneriyoruz üstad alternatif olarak yedek cihaz mantıklı neticede bir cihaz sahibi daha oluyorsunuz server kayıt ücreti için normalde olması gereken 50-100 usd ama sapıkça rakamları telaffuz ediyoruz maalesef..

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Server açıldı anlamında değil de server açık iken tüm S24 serisi kayıt oluyor anlamında yazılmış hocam o mesaj.

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Hayır server açılmadı mı cihaz imei repair uyumlumu şeklinde sorulan bir soruydu

• Anladım teşekkür ediyorum

50 - 100 usd makul fiyatlar hocam insallah o fiyatlardan açılır insanlar işini görür

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.