Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.644
Cevap
269
Favori
266.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapanana kadar devam hocam ne zaman kapanirsa o zaman geçiş yaparsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liste güncellenmiştir..

• Merhaba suanki s24 ultra kayit ucreti nedir guncel? Iletisim no alabilirmiyim yaptırcak olursam

• v3 ve v4 olduğu nasıl anlaşılır.

• saay S kullanıcısına yanıt
    Yaptırırken edl kablosu istenirse v3 istenmezse v4. S24 S25 v4, S23 v3

• cihanatahan C kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda server kapalı, Zayıf Batarya hocamızın wp iletişim bilgileri konu başlığında mevcut ama rahatsız etmenizi önermem şayet kapalı olduğu belirtildiği halde rahatsız eden çok bu yüzden engellenirseniz fırsatınızı kaçırabilirsiniz

• Shadeforty-5 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad teşekkürler gerçekten whatsapp dan taciz inanılmaz boyutlarda forumda herkese açık şekilde tüm gelişmeleri paylaşıyoruz buna rağmen hususi olarak olarak ilgi alaka görmekten hoşlanananlar çok halbuki konuyu son 3-5 sayfa okusa aklındaki tüm soru işaretlerini giderecekler..

• utkuversus kullanıcısına yanıt
    imei gitmez ama olası bir klon durumunda cihaz tablete döner bir daha server kaydı yapılamaz

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Klon olasılığı yok abi işlemi ben yaptırdım. Kendi cihazımdan imei yazdırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuversus -- 28 Nisan 2025; 14:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkuversus kullanıcısına yanıt
    Knoxpatch nedir arkadaşlar?

• cengiz_kurt kullanıcısına yanıt

Knox sayacı atmış cihazlarda Samsung Pass, Health, Güvenli Klasör kullanmak için yazılmış bir patch.

• Serverlar ne zaman açık oluyor ve Düz S23 için kayıt yapıyor musunuz, ücret bilgisi alabilir miyim

• Arkadaşlar rica ediyorum WhatsApp üzerinden server ile ilgili soru sormayınız bugün 7-8 kişi daha engellendi bu kadar kolayına kaçmayın forumda konuya yazın illaki cevap veriyorum herkese özel hususi cevap vermeye kalksak call center türevi sistem kurmamız lazım benim server kaydında kâr marjım yok satışını yaptığımız cihazlarda verdiğim hizmet forum ahaliside yararlansın istedik suyunu çıkarmaya gerek yok sadece cihaz satışı yaptığımız müşterilerimiz yazabilir cihaz alacağım falan filan masalları ile de soru sormaya kalkmayın lütfen çok yoğunuz..

• StenN S kullanıcısına yanıt
    zaman olarak belirli bir tarih yok 3-4 haftada bir günübirlik açılıp kapanıyor v3 slot sistemine döndü 130-150 usd bandında işlem ücreti var..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    "Server kaydı yapılan tüm cihazlarda (marka fark etmeksizin), klona düşmesi durumunda IMEI tekrar atılamaz mı?"

• Feylesoff F kullanıcısına yanıt
    Sayısız kez atılır onda sorun yok Samsung larda yetkisiz işlem ve cihaza yazılımsal kullanıcı müdahalesinde (root,room,sürüm düşürme oem,bootloader vb) durumlarda knox patlar bir başka deyişle sayaç tetiklenir knox sayacı 0 iken 1 olur ve server kaydı yapılamaz duruma gelir böyle bir hadise ile karşılaşmamak için cihazı default olarak kullanmak gerekir zaten Samsung yazılım olarak androidin en iyisi..

• S24U alacağım. Server kayıtlar her türlü açılır dimi? Eski teknik servisim, bu işleri yaptım ama ben yaptığım zamanlar box vardı root ile yapıyorduk onlara bulaşmak istemiyorum kendi cihazımda. Zaten şu an bile alsam 2026 son aylarına kadar kullanacağım ama server açılmazsa illa root ile yapılır ama dediğim gibi ona bulaşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 28 Nisan 2025; 23:22:15 >
  • MrCaat kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yurt dışı telefonları herhangi telefoncu alır mı

• MrCaat kullanıcısına yanıt
    Bu rom,root vb işleri geçmişte hepimiz yapmıştır buna şüphe yok günümüzdeki cihazlarda ne yazıkki geçmişte olduğu gibi repair metodları geçerli değil bilhassa box falan bunlar günümüzde demode şeyler GSM dünyası çok farklı yerlere evrildi artık işler yetkili hesaplar, sunucu ve tool üzerinden yapılıyor velhasıl gerekli donanım ve tecrübe olmadan cihazlara müdahale fiyasko ile sonuçlanır velhasıl server ile ilgili bitmek bilmeyen sorulara sürekli aynı cevabı verip paradoks yaşıyoruz server illaki açılır dehşet'ül vahşet bir kazanç söz konusu bu para simsarların cebine giriyor eninde sonunda açılacak benim tahminim yakın bir zamanda olacağı yönünde net bir tarih bilgisi veremem belki bugün belki yarından da yakın eli kulağında diye tahmin ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 28 Nisan 2025; 23:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.