Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samikaan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.639
Cevap
457
Favori
1.041.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncellemeden sonra kameranın odaklanma hızı mükemmel hale gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

Youtube uygulaması kullanmadığımdan hiçbir fikrim yok. :(

Kullandığım programlar içerisinde hiçbir sorunla karşılaşmadım ama örnek olarak Gloria Jean's Coffee's uygulamasında işe yaramıyor mesela.

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Hepsiburada da mağaza 28.650 yapmış. Şaşırdım. Hata var mı diye sordum. 10. Yıl kampanyamız dedi. Güvenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okirgil O kullanıcısına yanıt

çok güvenilir durmuyor ama denemekten sorun gelmez bence. zaten hemen ödeme aktarılmıyor (tam olarak nasıl bilmiyorum yine de)

• Telefondan aracın bluetoothuna bağlanıp yine aracın sesli komut tuşuna basınca eski telefonumda google asistana bağlanırdı istediğimi yapardım. Bunda bixy e bağlanmaya çalışıyor. Bunu google asistana nasıl çevirebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okirgil O kullanıcısına yanıt

satıcının kim olduğu gözümüyor resimde sen bile satıp çakmak için yapıyor olabilirsin 10. yıl da olsa o fiyuata düşmez sonra üzülürsünüz.. yurtdışı çıkar ürününüz.

• Şu an vatan, mediamarkt ve Teknosa da değeri en az 1000 tl olan bir telefona ek 6000 indirip veriliyor ve s24 plus 35 bine geliyor. Dün mediamarkt da almaya çalıştım ama telefonumun ekranı kenarlardan çıktığı için ekranı kırık saydı ve değeri 800 tl ye düşünce faydalanamadım.
    S24 plus ı 35 bin e almak mı, yoksa YD s23 ultrayı server kayıtlı 30 bin e almak mı emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommy16 -- 15 Eylül 2024; 18:3:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

satıcının kim olduğu gözümüyor resimde sen bile satıp çakmak için yapıyor olabilirsin 10. yıl da olsa o fiyuata düşmez sonra üzülürsünüz.. yurtdışı çıkar ürününüz.

Aynısı geçen başıma geldi. 10. Yılımız ayağına birkaç iphone modelinde indirim görünüyordu. Satıcıyı aradım biz de anlamadık biz sadece araç paspası satıyoruz abi satın almayın dedi. Halbuki satıcı sorusunda kendileri 10. Yıl demişti.

• Media markta düz 24, plus dan daha pahalı😀 SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 15 Eylül 2024; 21:44:33 >

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Teknolojiden son derece iyi anlayan birisiyimdir. Tabiki de başka kablolarla da denedim, başka cihazları da şarj etmeye çalıştım, çeşitli kombinasyonlar yaptım. Sorun %100 şekilde şarj aletinde. Cihazı garantiye yolladım, bakalım ne diyecekler.

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Evet bunu geçen hafta sonu Mediamrkt mağazasında görmüştüm ilk. Şaşırmıştım. Resmen 24 alma 24 Plus al diyor adamlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dampierre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben amazona yazıp iade ettim. Siz de iade edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qTr kullanıcısına yanıt

teknosa da da düz plus dan pahalıSAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 15 Eylül 2024; 23:46:30 >
  • s24plus cihazına 6.1.1 gelen var mı ?

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yazılım yok
    Şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 16 Eylül 2024; 5:47:46 >
    Geldi ama 6.1 olarak geldi,6.1.1 katlanan telefonlara özel ..

Gelen son güncelleme 6.1.1 içeriğini getiriyor zaten.

• S24+ 5 ten 100e şarj ettim fakat hızlı şarj olduğunu nereden anlayabilirim süper hızlı şarj yazıyor bu aktif mi demek?

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Evet

Aktif

2.0 yazıyor

• 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.