Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: marjinal7140 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.875
Cevap
385
Favori
849.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba s21 fe mi takasa vererek 32000tl ye geldi ve gri s24plus ile aranıza katıldım.

İlk iş Kılıf önerisi olan var mıdır ?
  • Dampierre kullanıcısına yanıt

Samsung shop ve mağazaları dışında satın aldığınız samsung sarj aletlerinin orijinal olmama ihtimali çok yüksek. Amazon vs diye kesin orijinal yaklaşımında bulunmak doğru olmaz. Samsung şarj aleti de bozulmayacak diye bir şey yok tabii ama ben çok memnunum s23 için geçen sene şubatta aldığım 25w şarj aletini kullanıyorum hala.

• emrelst E kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosadan aldığım şarj aleti sahte çıkmaz herhalde dimi.
  • Sanmam o kadar fark olacağını 8-9k olur maksimu.
  • S24 Plus için ekran koruyucu bakıyorum da spigen stokları tukenmis buff markası kaliteli midir ,kullanan var mı

Buff Galaxy S24 Serisi Classic Darbe Emici Ekran Koruyucu Film (S24 PLUS) https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYCM99T4?ref=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&ref_=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&social_share=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
    Link e tıklayınca bende böyle fiyat çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 16 Eylül 2024; 21:45:27 >
  • Fiyat değişmiş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

Evet

Aktif

2.0 yazıyor

Bende bu süper hızlı şarj ya da 2.0 sadece birkaç saniye duruyor sonra sadece şarj simgesi kalıyor. Bu normal mi herkeste böyle mi?
  • Sentez* kullanıcısına yanıt

Bende de öyle

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Şarj bilgilerini gösteriyor açarsanız şarj süresince ekranda gözükür. Kapalı olursa şarj kablosunu takınca kabloyu takma sırasında kısa bir süre gözüküyor.
  • emrelst E kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldığım adaptör 2 ay içerisinde 3-4 defa beni şarjsız bıraktı. Orijinaldi tamamen ama sorunluydu. İade istedim hemen kabul ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTE

Şarj bilgilerini gösteriyor açarsanız şarj süresince ekranda gözükür. Kapalı olursa şarj kablosunu takınca kabloyu takma sırasında kısa bir süre gözüküyor.
    Bu açık olmasına rağmen sadece kabloyu ilk takınca yazıyor sonra kayboluyor.

Ekleme: Hızlı şarjı kapatınca şarj olma süresini 2 saat gösterdi. Yani hızlı şarj sürekli kalmasa da evet hızlı şarj oluyor belli ki taktığımda. Zira 1 saat gösteriyor o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 17 Eylül 2024; 18:2:55 >

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Geldi, görüntü daha bir iyileştirilmiş gibi, instagram ve diğer uygulama ekran kalitesi daha bir artmış gibi geldi.
    Bu arada müzik bul seçeneği gitmiş:/
  • Byteks1 kullanıcısına yanıt
    Şunu önerebilirim, ben 6 aydır kullanıyorum, hafif sararması dışında memnunum.
    spigen kılıf S24
  • Byteks1 kullanıcısına yanıt

ben Galaxy S24 Plus Kılıf, Caseology Parallax Sage Green - Spigen bu kılıftan aldım 1 yıl olacak biraz kaba yalnız iş yerinde düşme ihtimaline karşı oldukça iyi oldu.

• Yeni gelen 6.1 güncellemesi ile gelen yenilikler
    Bay Mobilyoutube
    YENİ 13 ÖZELLİK | SAMSUNG ONE UI 6.1.1 GÜNCELLEMESİ
    https://www.youtube.com/watch?si=cbA6jTyjnPmzW5Ao&v=in_KdAGhfdg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 17 Eylül 2024; 22:46:30 >

• Arkadaşlar çok garip bir sorunum var anlam veremedim bende şimdi telefonu şarja taktığımda ilk başta algılama yapmıyor şarj yapmıyor tak çıkar yapınca şarj etmeye başlıyor şarjda iken herhangi bir şekilde yavaşlama kesilme söz konusu değil acaba şarj kablosu uzun o sebepten geç algılıyor olabilir mi ? Anlam veremedim ya.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

şarz söketini temizlemeyi denediniz mi

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Hocam daha sıfır cihaz bunu her zaman yapmıyor ki zaten
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.