|
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (763. sayfa)
-
-
Samsung shop ve mağazaları dışında satın aldığınız samsung sarj aletlerinin orijinal olmama ihtimali çok yüksek. Amazon vs diye kesin orijinal yaklaşımında bulunmak doğru olmaz. Samsung şarj aleti de bozulmayacak diye bir şey yok tabii ama ben çok memnunum s23 için geçen sene şubatta aldığım 25w şarj aletini kullanıyorum hala.
-
Hocam teknosadan aldığım şarj aleti sahte çıkmaz herhalde dimi. -
Sanmam o kadar fark olacağını 8-9k olur maksimu. -
S24 Plus için ekran koruyucu bakıyorum da spigen stokları tukenmis buff markası kaliteli midir ,kullanan var mı
Buff Galaxy S24 Serisi Classic Darbe Emici Ekran Koruyucu Film (S24 PLUS) https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYCM99T4?ref=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&ref_=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&social_share=cm_sw_r_apan_dp_RNT9E3C4PYR0P1ZQ2FX5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
-
-
-
Fiyat değişmiş hocam -
Bende bu süper hızlı şarj ya da 2.0 sadece birkaç saniye duruyor sonra sadece şarj simgesi kalıyor. Bu normal mi herkeste böyle mi?quote:
Orijinalden alıntı: ridermanEvet
Aktif
2.0 yazıyor
-
Bende de öyle
-
-
Amazondan aldığım adaptör 2 ay içerisinde 3-4 defa beni şarjsız bıraktı. Orijinaldi tamamen ama sorunluydu. İade istedim hemen kabul ettiler. -
-
Geldi, görüntü daha bir iyileştirilmiş gibi, instagram ve diğer uygulama ekran kalitesi daha bir artmış gibi geldi.
Bu arada müzik bul seçeneği gitmiş:/ -
Şunu önerebilirim, ben 6 aydır kullanıyorum, hafif sararması dışında memnunum.
spigen kılıf S24 -
ben Galaxy S24 Plus Kılıf, Caseology Parallax Sage Green - Spigen bu kılıftan aldım 1 yıl olacak biraz kaba yalnız iş yerinde düşme ihtimaline karşı oldukça iyi oldu.
-
Yeni gelen 6.1 güncellemesi ile gelen yenilikler Bay MobilyoutubeYENİ 13 ÖZELLİK | SAMSUNG ONE UI 6.1.1 GÜNCELLEMESİhttps://www.youtube.com/watch?si=cbA6jTyjnPmzW5Ao&v=in_KdAGhfdg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 17 Eylül 2024; 22:46:30 >
-
Arkadaşlar çok garip bir sorunum var anlam veremedim bende şimdi telefonu şarja taktığımda ilk başta algılama yapmıyor şarj yapmıyor tak çıkar yapınca şarj etmeye başlıyor şarjda iken herhangi bir şekilde yavaşlama kesilme söz konusu değil acaba şarj kablosu uzun o sebepten geç algılıyor olabilir mi ? Anlam veremedim ya. -
şarz söketini temizlemeyi denediniz mi
-
Hocam daha sıfır cihaz bunu her zaman yapmıyor ki zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X