|
Uag ın hangi modeli hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
Uag ın hangi modeli hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR |
|
Samsung Internet Uygulamasında bir süredir yaşamakta olduğum senkron sorununun uygulamanın versiyonundan kaynaklandığını keşfettim. Sanırım son versiyonda bir bug var. Çoğu kişi samsung internet uygulamasını tabletle eşzamanlı olarak sık kullanılan eşlemesi ile kullanmadığından muhtemelen sorunun farkında değil. Samsung destekten uzaktan yardım istedim. Telefona uzaktan bağlanıp kontrol ettiler. Her şey düzgün görünüyor. İnternet, hesap, eşitleme ayarları falan hepsi sağlam. Onlar da işin içinden çıkamadı. Benim esas merak ettiğim samsun cluod üzerindeki eşitleme dosyalarını nasıl sileceğim idi. kendim denemelere başladım. Apk mirror dan eski versiyonların apk dosyalarını indirdim. Bunları kurdum. Çalıştırdım ve bingo. Daha önce sildiğimi düşündüğüm tüm sık kullanılanlar tekrar karşım çıktı. Bunun sebebi de sık kullanılanlar içinde kayıt varken telefon ya da uygulama sıfırlandığında bunların silinmiş gibi görünse de aslında cloudda askıda kalmış olmasıydı. Yeni versiyon bunu göremiyordu. Eski versiyon apk kurulumu ile Senkronizasyon sorunu düzeldi. Play Store'dan son versiyonu kurduğumda ise eşitleme tekrar bozuldu. Güncellenmesini bekliyorum. Uzaktan bağlantı işlemi ve apk kurulum denemeleri sonrası her ihtimale karşı telefonun sistem güvenliği açısından her şeyi silip sıfırlayıp, yedekleri de silip en baştan manuel temiz kurulum yaptım. Zaten yaklaşık bir ay kadar önce de telefonu sıfırlamış olduğumdan one UI 6.0 güncellemesi nispeten temiz bir sisteme yüklenmişti. Bu yüzden android 14 de bir sıkıntı yaşamamıştım. Tek yadırgadığım artık eski pil istatistiğindeki gibi ekran süresini göstermemesiydi.. On yıldan fazladır her Samsung telefonumda android güncellemeleri sonrası mutlaka sıfırlama yaparım. Ama bu sefer güncelleme her şey yolunda olduğu için ve akıcı bir şekilde çalıştığından sıfırlamaya üşenmiştim. Senkron sorunu zaten güncelleme öncesi başlamıştı. Güncellemeyle düzelir belki dedim. Ama düzelmedi çünkü sorun android ile ilgili değilmiş. Bu durum bahanesiyle tekrar telefonu sıfırladım. Üç gün oldu. Şimdilik her şey gayet güzel çalışıyor. Telefon yağ gibi. Sanki öncekinden bile daha akıcı gibi.. Eskiden kamera uygulaması çıkışında yarım saniyelik bir takılma olurdu. Artık olmuyor. Pil tüketimi de sanki daha azalmış gibi geldi. Gerçi henüz pil kullanımını öğrenmeye devam ediyor. Aslında daha optimize olmadığından tüketimin yüksek olduğu safhadayım. Buna rağmen batarya tüketimi daha azalmış gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim tabi ki. Ancak genel anlamda Android 14, One UI 6.0 güncellemesi hakkındaki izlenimim olumlu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 10 Kasım 2023; 9:22:30 > |
|
Hocam linkini atabilir misiniz ürünün internet üzerinden sipariş verdiyseniz eğer |
|
Hocam Pil için benim gözlemim. %50 seviyesine kadar yavaş yavaş iniyor , ama %50 den %30 Lara daha hızlı tüketim var, kullanırken bunu gözlemleyebilir misiniz ? Bana mı böyle geliyor sadece 😬Pil totalde -1 saat daha az ekran süresi veriyor şeklinde kanaat getirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kutudan çıkan orjinal kablo ile mi yapıyorsunuz? Watt değeri olarak çok fazla bir fark gözükmez ama işte kablosu yada desteklediği teknoloji kısmanda değişiklik gösterebilir tabi. |
|
|
Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB |
|
Hepsi 0.5 |
|
|
|
Valla bana yavaş gibi geliyor 1.0 olunca. Ben istiyorum ki hızlı olsun tıklayınca açılsın. |
|
Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB |
|
Katılıyorum da belki aradaki farkı gözü keskin olup anlayanlar vardır. Ama HD+ çözünürlükte ekran berbat oluyor, onu net algılayabiliyorum |
| _____________________________ |