Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3beche , balcih Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.413
Cevap
684
Favori
2.625.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben telefon aksesuarcısıyım telefonla da haşır neşirim yani. Hangi telefonda ne özelliği var aşağı yukarı biliyorum. Sorun şu ki ben toptan mal alırken siparişleri elle yazıyorlar fotoğraflarını çekiyorum.

O güzel tara özelliği o yazıları tarayamıyor Denendi. Android de aynı iphoneda harfler çok kötü neyini okusun. Dolayısıyla telefondan bir şeye bulaşmasını yapay zeka cart curt yapmasını istemiyorum doktor yazısı gibi yazıyı bulanıklaştırmadam eğip bükmeden defterden veya A4ten çekebiliyor mu mesele bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 6 Nisan 2023; 11:35:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    He elle yazılan yazıların okunamayacağından şüpheleniyorsun doğruya. Sizin için Xr a devam diyelim ozaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Samsung böyle bir firma işte. Son yıllarda çıkardığı amiral gemisi telefonların hepsinde bir sorun var mutlaka. 22 serisinin rezil batarya sorunu, 23 serisinde bulanık çekme sorunu ve hiçbiri için sorumluluk almadı firma hep yokmuş gibi davrandı. 30 bin lira para verip alınan bir telefonda böyle saçmalıklar olmamalı, olsa bile düzeltilmeli hemen ama malesef

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Bakacağız işte hocam duruma göre. Sağ olun faydalı bir iletişim oldu. Normalde XR ile mutluyum ama tasarımı bana kaba geliyor XR-11 kasalarının. 3 ay oldu alalı hala alışamadım tam. Elime bir iPhone 13-14 veya S23 alınca iyice fark ediyorum. iPhone 13-14 60 hz ekran ve delice pahalı olduğu için düz S23’ü araştırmaya koyuldum. O yüzden konudayım yani.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Teşekkürler hocam şimdi iyi oldu Gayet net görünüyor.

• Ben %85 koruma taraftari degilim acikcasi, misal pil koruma %85 kullanan yilda 400 sarj yaparken misal, %100 kullanan 200 sarj yapar, bu da pilin omrunu tuketmemek adina daha yararli gibi mantiken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Nisan 2023; 11:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Xr 3 yıl kullandım. Cok guzel cihazdır.. En son batarya değiştirip kullanidim sonra daha iyi bir ekran için yola çıktığımda iphone 11 pro ve üstü serilerin ne kadar gereksiz pahali olduğunu gördüm ve Samsung a döndüm. Iyi ki de öyle olmuş

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Birde 2 sene de bir değiştiren biriyse. Tamamen saçma %85 olayı.
    Hatta uzun dönem kullanıcı için bile tam tersi hor kullanıp pili erken eskitip garanti dolmadan yeniletmesi mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 6 Nisan 2023; 11:55:11 >
  • Esperens88 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yenilenmiş olarak aldım 3 ay önce 128 gb olanını 11.000 liraya. Yani biraz kaba geldi samsung A51’den geçmiştim o ince ve hafifti. Şimdi dediğiniz gibi yeni iPhonelar gereksiz pahalı. Mesele alabilmek de değil hani bilirsiniz alırım ama verdiğim paraya acırım yani. 25 bin liraya S23 alsam mesela ekranın özelliklerine bakın yani bi kere 120 hz. Ne diye 15 bin tl fazla vereyim o paraya bir tane de fiyat performans bir laptop alıyorum.

• Güncellemeyi yükleyen var mı?

• Adem AKSOY kullanıcısına yanıt

dün yükledim herhangi bir problem çıkmadı.

Kesinlikle. Açıkçası beni applewatch çok zorladı. Ekosistem olarak kusursuzdu. Daha sonra Samsung watcha gectim alistim. Ama Samsung amirallri gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    Ilk full sarj, cihaz s23 128gb.şimdi de dusuk performans profilini denicem. Bakalım aradaki fark ne durumda 😊

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Pil dongusu tam kapasite olarak hesaplanir ornegin %100 batarya 3900 mah bir dongu 3900mah kullanima esdeger, pil ile alakali bir kac yazi okudum, lityum ion batarya hucrelerine zarar veren iki sey var birisi sicaklik digeride uygun volt degerinde calismamak, lityum ion bataryalarin istenilen calisma voltaji 3.7 v bu volt degerine yakin calismasi icin yuzde 40 ile yuzde 80 arasi kullanmak gerek yuzde 40 alti calistigi zaman istenilen voltajin altina dusuyor 80 uzerinde de uzerine cikiyor bu da pil hucrelerine zarar veriyormus, sicaklik sorununu cozmek icin de ihtiyacim yokken hizli sarj kullanmiyorum ben , 0-100 kullanimda batarya 1 dongu omrunden yiyorsa 40-80 kullanim yaklasik 0,20 dongu civari omrunden yiyor, sarja erisim varken bu sekilde kullanmak bana daha mantikli geldi cihazi 5 sene felan kullanmak hedefleniyorsa

Ayrica 40-85 kullanim kolayligi icin spigen power arc kablosuz sarj kullaniyorum hizli kablosuz sarj kullanmiyorum bu sekilde batarya sicakligi 32-33 lerde kaliyor telefon isinmiyor sarjda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 6 Nisan 2023; 12:13:58 >

Katılıyorum. A51 telefonumun garantisi bitmeden arıza yaşandığı için 2 kez anakartı bir kez pili ve bir kez de şarj ünitesi ücretsiz yenilendi. Kafaya göre kullanmak lazım Samsung bir kez değiştiriyor zaten.

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende değişimi bekliyorum. Bende s20 fe var. Ödemeyi samsung shop'tan tam olarak mı yaptınız yoksa kalan kısmımı ödediniz? Taksitlendirme yapabilmem için cevabını önemli :)

• Adem AKSOY kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim sorunsuz

• Google play hizmetleri telefonu şarjdan çektiğimden beri arka planda çalışıyor. Bu uygulama nedir? Nasıl kısıtlayabilirim?

• Merhaba,

Ben de S23 256GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Değişim kampanyasından S10e telefonumu takas ederek online siteden aldım.

Sitede telefonuma 4200 TL ve ek 4000 TL takas desteği veriyorlardı. 2 farklı Samsung mağazasında telefonuma 4300 TL teklif ettiler,

ancak 3000 TL takas desteği verebileceklerini, 4000 TL'nin ultra modeli için olduğunu iddia ettiler. Siteden S23 için de 4000 TL takas

verildiğini göstersem de bir şey değişmedi. Ben de 1000 TL az bir rakam değil diye siteden alım yaptım.

Yeni telefonu getiren personel de S10e'nin arka kapağında nokta kadar bir iz gördü ve bunun için 336 TL kesinti yaptılar. Nerede ise

vazgeçecektim ama son anda tamam olsun dedim ( 4 - 5 senelik telefonun sıfır gibi olmasını mı bekliyorlar anlamadım açıkçası ).

Merak eden arkadaşlar için İstanbul içi yöntemde, bilgileri sisteme giriyorlar ve ödeyeceğiniz son rakam online sitede görünüyor. Ödemeyi

yine site üzerinden yapıyorsunuz, gelen personel ödemenizi teyid ediyor ve getirdikleri telefonu ( size daha önce fatura iletildi ise faturada

yazan seri nolu (imei) cihaz ) size teslim ediyor.

Kablolu kulaklık kullanmayı seven arkadaşlar Samsung'unkine alternatif olarak, Apple'ın USB-C 3.5" adaptörünü kullanabilirler ( en azından

müzik dinlemek için, diğer fonksiyonlar çalışıyor mu test etmedim açıkçası). Samsung'un kendi adaptörünün nerede ise yarı fiyatına Amazon

Türkiye'den alınabiliyor. Bazı forumlarda Android cihazlar için sesi normalden fazla kıstığını söyleyen kullanıcılar mevcut, ancak aynı şeyi Samsung

adaptörü için de söyleyenler var. Bende Samsung adaptör olmadığı için karşılaştırma fırsatım yok. Eğer her ikisini de aynı kulaklıkla deneyen var

ise belki bu konuda yardımcı olabilir.

Yurtdışı kaynaklı forumlarda Samsung'unkinden bir tık daha iyi olduğunu belirtmişler. Merak edenler için Apple, Google ve Samsung incelemelerine

aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Son link de, topluca test edilen cihazlar için. Yüksek fiyatlı ancak çıkış gücü yüksek adaptör isteyenler inceleyebilir.

Apple/Samsung adaptörlerde çok yüksek empedanslı kulaklıklar kullanmaz iseniz çıkış gücü ( sesin kısık olması durumu ) sanırım yeterli gelecektir.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]audio science review (asr) forum
    Review: Apple vs Google USB-C Headphone Adapters
    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-apple-vs-google-usb-c-headphone-adapters.5541/

Samsung USB-C Headphone Adapter Review
    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/samsung-usb-c-headphone-adapter-review.9644/

Audio Electronics Review and Measurements Index
    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?pages/Audio_Equipment_Reviews/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepher -- 6 Nisan 2023; 12:45:9 >

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.