Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aggle78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.311
Cevap
627
Favori
2.930.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
156 oy
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
  • Ben de sürekli belge fotoğrafı çekiyorum. 3x kamerayla sorun olmuyor hocam denediniz mi hiç? Ayrıca androiddeki özgürlük olayı şahıslarda bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benim de telefonda ekran kasa arasında anormal bir açıklık fark ettim. 4 günlük cihaz hiç kullanmadım kılıfı bekliyordum. dün bir de sim takılı halde şarjı deneyeyim diye simi taktıktan hemen sonra fark ettim defoyu. 5 dk bile takılı kalmadı. simkart takılan cihazlarda değişim, iade yapılmıyor mu? eğer böyle bir şey varsa benim için çok dramatik olur gerçekten. kullanılmadi cihaz, amazondan aldığım kılıfı bekliyordum kullanmak için.hala jelatinli zaten, 1 dk kalmıştır hat muhtemelen. bu konuda yasal haklarımız neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan1nick -- 31 Mart 2023; 19:7:33 >
  • DoctorMysterio kullanıcısına yanıt
    Cihazinizda bir problem mi vardi ? Ben hatasiz diye isaretledim fakat cercevede 2 3 ufak cizik boya atmasi var. O sekilde isaretlersemde 1000 lira falan dusuyodu. Kapida teklifi duserse en fazla 1000tl duser bende kabul ederim diyorum. İnsallah daha fazla kirmazlar.

• Ben seni çok iyi anlıyorum hocam belge çekimi hakikaten berbatmış bunu ben de bugün kullanınca fark ettim. Bunu yazılımla düzelcek diye bekliyorlar ama boşuna hayal içindeler tamamen optik bozulma bu. Optik kalibrasyon gerekiyor cihaza belki bir ihtimal yazılımla oıs ya da focusa etki ederek bunu düzeltebilirler ama benzerini ben DSLR'da objektifi söktükten sonra toplarken kalibrasyonu bozduğumda farketmiştim. Geniş çekimlerde bir şey yok anlaşılmıyor ama yakın çekimlerde yazılı bir obje varsa saçaklanmalar belli oluyordu.

S23 ultrada odak iyileştirme var ama acaba onun normal geniş açı kamerası nasıl ona bakmak lazım bir de. Sensör farklı ama lens de farklı mı ki ultrada merak ettim açıkçası. Esasında bu bir optik kalibrasyon hatası umarım fiziksel değildir ve yazılımla düzeltilebilir.

Benzeri S10'da da vardı benim. A4 çekerken belli olmazdı s23'deki gibi ama a4'de daha bir bölgeyi çekmek için yakınlaşırsam, yakın mesafede çok daha belli oluyordu. Bazen net çekerken bazen saçma sapan bulanık çekiyordu.

Ben uzun süredir samsung s serisi kullandığım için diğer telefonlarda nasıldı bu olay unuttum vallahi. Ama S23 ultradaki gibi AF olmayan bir geniş açı koyduğu için samsung'a yazıklar olsun derim sadece :D En maliyetsiz ama en can alıcı yerlerdne kısıyor hep. S23 serisine dahil etme o zaman şu ultrayı değil mi yani ? :)

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    hocam cevap icin teşekkür ederim. aslında çok takılmıyorum da ilerde sorun yaratabilir diye endiselerim var. toz birikmesi, sıvı teması falan. hem bugün deneyim mağazasındaki eleman da götürün dedi. eğer değişim mümkünse değiştirsem iyi olacak gibi aklım kalmaz en azından

ek takas desteği 31inde bitiyormuş gerçi eğer bitmezse gidip direkt mağazadan değiştirin. Mağazalar çok fazla incelemeden direkt en yüksekten alıyor. Benim s10e temizdi gerçi ama ekranda kılcal çizikler vardı. Anca yüksek güneş ışığında belliydi. Ayrıca pili ölü dedim donmalar var dedim. Beni ilgilendirmez dedi adam, ekrana bakarım yanık var mı, kozmetik olarak da görünürde sorun yok tamamdır benim için dedi. 4700'e saydı. nette 4000 ek takas diyordu ama bayilerde 3000 miş sanırım. ARtık onu dengeliyorlar mı bilmiyorum ama 7700'e verdim s10e yi. İlerde elden satmak istesem satamam bu fiyata.  

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• sıradan1nick S kullanıcısına yanıt

Sim kart takılan cihazın iadesi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ben takmadığım halde taktın deyip iademi vermediler.

Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Ve Samsung'a tövbe artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu Samsung yüzünden son kullanıcı olarak bir daha telefon alacağım zaman ilk baktığım şey a4 performansı olacak yeni bir performans kriteri getirdi bana s23 😂😂

Bu arada format atınca ekran sürem düştü demiştiniz o benim de başıma geldi. Bir kaç gün zaman verin cihaza düzelir inşallah. Gerçi benimkisi çok değişken bire bir aynı kullanım ile kimi zaman 8 saat kimi zaman 5 saat ekran veriyor neye göre yapıyor bunu aynı konum ve aynı kullanımda bende bilmiyorum. Ama her türlü günü çıkarıyor o yüzden çok sorun etmiyorum.

Nisan sürümünde son kez temiz kurulum yapacağım bende.

Ama orada siyah renk yoktu farklı mağazaya gittik cihaza adam toplam 5 dakikadan fazla bakmıştır her şeyine

Arka kapakta çizik var deyip 10.000 TL'ye saydı😂

Kargo paketini mi hiç açmayayım? Servis raporunu içine koyuyorlar diye biliyorum.

 Apple Ekosistemi
    ☕ double Espresso
    🏋️ Lean Body Süreci

Sistem stabil. Kullanıcı kararlı.
  • Sorunlu olmayan bir marka var mı peki?

Bildiğiniz bir tane varsa söyleyin bir dahaki sefere onu alalım.

Yanıt Apple cihazları değil. Onların sorunsuz olmadıklarını biliyoruz. Başka bir marka varsa öğrenelim o zaman sizden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 31 Mart 2023; 22:18:32 >
  • Format atınca sıfır kurulum yani. Yedeklerinizi nasıl yüklüyorsunuz

• Arkadaşlar üste de yazdım pazarzwdi ulaştı eski telefonum halen aramadılar bir sıkıntı mı var acaba

Ben temiz kurulum dediğim zaman gerçekten temiz yani yedek yüklemeden sıfır dan kurulum dan bahsediyorum hocam.

Hocam benim de Pazartesi günü ulaştı ama ne arayan var soran. Bizden sonra ulaşanları dahi aramışlar. Belli ki bir sıralamaları yok canları nasıl isterse onu arıyorlar. Saçma sapan işler insanı aldığından soğutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 31 Mart 2023; 19:40:45 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.