Bildirim
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (291. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bu saatten sonra bedava verseler bile hayatım boyunca Samsung telefon kullanmam hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu butonu kapatırsanız, "3G/2G otomatik" moda geçiyor. Bu da 3G oluyor genelde. Ama sadece 2G istiyorsanız maalesef ayarlardan bunu yapmak mümkün değil. Rutinlerle yapılabiliyor sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Haklısınız çok yanlış düzensiz bir sistem var müşteriyi kandırıyorlar resmen ben biraz daha bekleyecem martda gelsin bakalım yaptıkları amacları ne bilmiyorum deprem fln bahane ettiler sözde 23 subatta gelecekti telefonum ama yine uzattılar sureyi stok yok diyerek bekliyorum bakalım sabır....
_____________________________ -
Stok sorunu olmadığına eminim sitede sipariş alıyorlar çünkü. Bence tamamen başta verdikleri fazla ek destekten kurtulmak istiyorlar. Ha diyelim stok sorunu var bu daha büyük rezalet yeni tanıttığı telefonu müşteriye teslim edemeyen bir marka ne kadar güven verebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Rutinlerden nasil yapabiliriz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynı fikirdeyim söylenecek bir şey yok tek kelimeyle yazık diyorum.
Hocam özel değilse eğer neden satmayı düşünüyorsunuz?
Ekran görüntüsünü üç parmakla alma ayarı var mı eli gezdirmek veya ses/açma kapama tuşuyla almak uğraştırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim yeşil deri kılıfım bugün geldi. Premium bir görüntü ve harika bir dokunma hissiyatı var. Telefonu da kabalaştırmıyor, zarif. Yurtdışından gelmesine rağmen ithalatçı firma Samsung Türkiye gözüküyor. Kılıf da bir deforme olursa muhatap Samsung Türkiye. @Durotan35 tekrar teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Sayenizde 2300 TL'lik kılıfı 665 TL'ye temin ettik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gerçeğin, bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır! -
Eğer belirli bir konumda, örneğin evdeyken vs yapmak isterseniz şu şekilde wifi ile bağlantılı bir rutin oluşturun. Ben mobil veriyi de kapatıyorum ama işaretlediğim şekilde sadece şebeke modunu seçebilirsiniz
Ama "hayır, sadece ben istediğimde manuel olarak 2G ile 4,5G arası geçiş yapmak istiyorum" derseniz:
Bu şekilde, manuel olarak başlatılabilecek bir rutin oluşturabilirsiniz. Önce ayarlarda 4,5G'nin açık olduğundan emin olun, daha sonra bu rutini başlattığınızda direkt 2G'ye geçer. Yine tek dokunuşla durdurabilir ve 4,5G'ye otomatik geçmesini sağlayabilirsiniz.
Son olarak, bu rutini ana ekrana ekleyebilirsiniz. Uygulama simgesi gibi bir widget oluşturuyor ve sadece dokunarak aktif edebiliyorsunuz. Videoda tuşa basınca sağ üste dikkat ederseniz sinyal barı değişiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Ben de bu tarz bir rutin oluşturmak istiyorum. Bende de mobil ağda dns çalışmıyor sürekli manuel ayarlıyorum. Bulabilirseniz paylaşır mısınız hocam?
Çok haklısınız ama yine de oluyor işte. Bana da benzer şeyler yazan oldu, bildirimleri kapatıp bir süre girmeyi düşünmüyorum deyince, iyi yaparsın bizi rahat bırak istediğimiz gibi özgürce pil konuşalım demeye getiren oldu.
Umarım bu dört gün aradan iyi faydalanıp doya doya pil muhabbeti yapıp doymuştur.
@passenger arkadaş da bundan şikayetçi arada güzel resimler koyuyor kimsenin umurunda bile değil, gözlerini pil bürümüş çoğunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 21 Şubat 2023; 18:1:11 >
Hoş bulduk kardeşim. Eksik olma 🥰
Spigen Samsung Galaxy S22 5G Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit (2 Adet) - AGL04151 amazon
Spigen Samsung Galaxy S22 5G Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit (2 Adet) - AGL04151https://www.amazon.com.tr/dp/B09M591TD2?ref_=cm_sw_r_apin_dp_RDB84DG29E6B77K3D425
Bu koruyucuyu alan var mı parmak izi çalışıyor mu s23 te birde Üsküdar çevresinde ortak gircek varsa alalım beraber 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hoş geldin abi
Batarya konusu yine ileride konuşulur zaman zaman
Tabii Cuma günü istisna oldu biraz Orası ayrı😂
Ama hani ne olursa olsun mutlaka haftada en az bir defa pil konusu açılacak orası kesin
Abartılıp sayfalarca uzatılmadığı sürece Bence açılmasında bir sorun yok
Uzayınca iş sıkıcı oluyor tabii
Konu Devri konusunda çok geç kalındı ya
Bu kadar zor ve uğraştırıcı olmamalıydı
Yeni Konu açmak bu saatten sonra olmaz konu aldı başını gitti
Ama bu konunun da bir an önce sana verilmesi gerekiyor ne kadar geç verilirse Senin için o kadar sıkıntı
Çünkü her geçen gün ilk sayfaya eklenmesi gereken şeyler çıkıyor bunlar birikirse seni uğraştırır
Çok teşekkür ederim. Tekrar merhaba. Bu arada size de hayırlı olsun çok güzel bir telefon ile model değişimi yapmışsınız. Tam isabet.
Ben her sene yeni modele geçtiğim için uzun sürede nasıl bir performans kaybı yaşatıyor Samsung hiç deneyimleme şansım olmadı. Şu ana kadar en uzun süre Galaxy S5 modelini 2 sene olarak kullandım. Öbür serileri en fazla 1 yıl kullandım.
Rutinler konusu aslında neredeyse kişinin hayal gücü ile doğru orantılı. Menüden Rutinleri açıp benim ne gibi kolaylıklara ihtiyacım var, ne olsaydı isterim diye hayal edip bunu rutinden adım adım yaratmak mümkün.
Hocam rica ederim denk geldi tabiki sizlerle paylaşacağım:) bu arada dediklerinize harfiyen katılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/bf/92/4d/bf924dc4178cf52ae30b324458ccef01.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f4d%2faf%2f3b%2f4daf3b6498529f7b2fef6cfb7996454e.jpeg&t=155159850&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı