< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hiç sanmam yok öyle bir şey. telefonu ilk aldığımda s10e vardı yedeklemek için kullanırken s23 ile karşılaştırdığımda bariz fark ediyordu. A7 2017 vardı onda da bariz fark ediliyor. Evde 165hhz monitörüm var onda da fark ediliyor 60hz ' düşüürünce forumda sayfayı aşağı kaydırınca telefonun ekranındaki gibi tırtıklı iniyor pürüzsüz değil. Ama yıllarca 60hz monitör kullandık o zaman fark etmiyorduk. Göz alışıyor. |
|
One ui8 One ui7'ye göre daha başarılı olarak görünse de telefonda ufak tefek takılmalar mevcut. Ekranın açılması yavaşlamış, arama uygulamasına girerken ufak bir takılma/kasılma tarzı bir durum oluşuyor. Konser sırasında çekim yaparken kamera uygulaması dondu. One ui6.1 gibi akıcı diyemem. |
|
|
|| Ryzen 5 1600 || ASUS Prime x370-PRO || Wraith Spire || MSI GTX1080 Gaming X 8G || GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z 3000Mhz CL14 || Samsung 1TB HD103SJ Sata II 32 MB(Yedek)-Samsung 750 Evo 120GB(Sistem)-2xSeagate Barracuda 1TB Raid0(Oyun) || Corsair RMx650 || NZXT S340 White || AOC G2460PF 24-Inch 144Hz FreeSync || Galaxy S6 ||||Yedek Sistem: || Intel Core i5 2500k @ 4.1 Ghz || MSI P67A-C45(B3) || Thermaltake Contac30 |||| Kingston 8GB (2x4GB) Hyperx 1600MHz CL9 || || Thermaltake Litepower 600W PSU || Thermaltake V3 Black Edition |
|
S23 serisinin güncelleme dağıtımı durduruldu. Yakında tekrar başlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eveet çok uzun zamandır konuya girmemiştim, son 30 sayfayı okudum 6 kısmen iyi sonrasın da 7 de batırıp 8 de biraz toparlamışlar yazılımı anladığım kadarıyla. Ben 6.1 sanıyordum 5.1 miş sürüm Şuan hemen hemen wi-fi mobil karışık 4,30 saat eğer güç tasarrufu açıp açık havada fazla kullanmazsam 5 saate doğru yaklaşabilir bir ekran süresi var. Batarya hiç değişmedi, kameradan memnunum hatta bir ara s24 yada s25 ile ayak üstü (kabaca) kamerasını karşılaştırmıştım bir fark göremedim. Herhangi donma takılma 60hz de bile yok.Şarj bana iyi geliyor günü çıkarıyor bende, full 120hz kullanıyorum ciddi ciddi çok hızlı, geçenlerde format attım yine aynı sürüm devam, saçma fiyatlar olmasa 17 alırım herhalde çok fazla samsung kullandım sıkıldım da. Cepte taşıdıgım için tuğla gibi bir cihaz sevmiyorum, Öncesinde s20fe vardı kılıfta takınca ciddi büyüktü. Yine olsa s23 alırdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 23 Ekim 2025; 10:36:2 > |
|
Hocam bunca yil Samsung kullandiktan sonra iPhone 17 alip devam edebilmek nasil oluyor ben de bunu anlamiyorum. Klavyesi bile cok farkli geliyor bana, heleki dosya paylasmak, geri tusunun olmamasi, arama yaparken bile cok degisik geliyor, video cekip paylasmak istesem, Samsung'a gore 3 kat fazla zaman aliyor paylasmak. Tamam aliskin degiliz ama IOS da her seyin yeri degisikti en son iPhone 13 kullandigim zaman, sirket vermisti, 2 ay denedim, geri verdim, kendi telefonumu kullanmaya devam etmistim. Siz bu IOS'a gecince aninda rahat rahat kullaniyor musunuz? Yoksa Samsung'u mu derinlemesine kisisellestirmeden kullandiginiz icin iPhone'a gecince fark gelmiyor mu size acaba? Nedir bu isin sirri merak ediyorum. Ben iPhone kullansam kullanici deneyimim aninda yariya duser :) Bu arada sirf Android 16'ya gecmemek icin S25 siparis verdim, yarin geliyor, Android 15 olarak guncellemeleri kapatirim hemen, boylece istedigim ADB komutlarini kullanmaya devam edebilirim ilerde S23 bozulunca. S25 yedek olarak duracak kutuda. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Ekim 2025; 15:12:50 > |
|
Ben geçen sene 1 ay kadar iş yerim de iphone x kullandım androidde ve samsungta aldığım rahatlığı o cihaz da alamadım ve bazı ayarlar için otomasyon falan oluşturulması lazımdı hala öylemi bilmiyorum tabi ama çok saçma özellikleri olan ve zor bir işletim sistemi ios herkes kullanamaz. 256 gb neden almadın hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam yedekte bekletmek icin aliyorum, 128GB ile 256GB arasi bir fark yok benim icin. Telefon doldugunda 8 TB diskime aktariyorum duzenli olarak video ve resimleri. Bu arada 256 GB olani da $160 dolar pahaliydi, ihtiyacim olmadigi icin 128GB tercih ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Ekim 2025; 15:41:15 > |
|
| _____________________________ |
|
Eeeee Ziraat Bu! Kapattim sansaniz bile o acik kalmistir kesin. Ekran da degil ama arka planda somurmustur. |
|
|
S23 256GB (One UI 8) Halkbank, Kuveyt Türk, Yapı Kredi, Ziraat yüklü ve hepsi güncel sürüm. Bende fazla pil tüketme sorunları yok. Hatta şimdi tekrar denemek için 3 dakika Ziraat uygulamasında gezindim, pil tüketmedi. Arkaplanda pil tüketimleri de sıfır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 25 Ekim 2025; 20:4:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Ekim 2025; 6:40:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |