Cihazi bilmiyorum ancak s23 gercekten her anlamda cok iyi bir cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1392. sayfa)
-
-
10 Yıllık LG kullandıktan sonra Samsung'a geçince hem telefon üretmeyi bıraktığı için LG'ye hem de çok basit şeyleri bile halledemeyen diğer markalara daha çok sövüyorum. Bazı şeyleri bir şekilde çözmeye çalışıyorum ama benim için önemli bir özellik olan gelen arama direkt telefona mı geliyor başka telefondan yönlendirme mi onu göstermiyor Samsung. Dükkanın sabit telefonu cebe yönlendirdim LG'de arama geldiğinde sabit hattan yönlendirmeden geliyorsa ekranda yönlendirildi yazıyor. Samsung'da hiçbir şey yazmıyor bunu anlamanın bir yolu var mı? Telefonu açarken ona göre açıyorum çünkü. Samsung saat kullanıyorum onda da bilgi vermiyor.
En basitinden alarm uygulamasında saat, dakika seçmeyi bile LG bizi uğraştırmayacak şekilde yaparken diğer firmalar niye saçma sapan işler yapıyor anlamıyorum. Bir sürü telefon üreten firma var bazı şeyleri bir tanesi bile akıl edemiyor. LG'den aldıkları en düzgün işlev çift tıklama ile ekranı açıp kapatma.
-
Ben LG G7'den geçtim. Senin telefon antutu testinden 256717 puan almış, benimki 297116. Samsung 1 milyon üstü puan alıyor. Bende akıcılık çok farketti. Ama bana kalsa G7 ile 2 sene daha giderdim. İşlemciden kaybettiğim birkaç saniyeleri LG yazılımının kolaylıkları sayesinde telafi ediyordum. LG'yi 2. el almıştım adam bataryayı haşat etmiş. Günde 2-3 kez şarja takıyordum. Batarya alsam en yenisi 2-3 sene öncesi üretimi. O yüzden telefonu değiştirmeye karar verdim.
-
arkadaşlar aramalarda ses kaydı yapabileceğim bir program önerir misiniz?
ROM önermeyin ona şu an zamanım yok yapmak için. tayland romunu başka zaman denicem.
-
hocam LG'lerin klasik sorunu batarya. ama bu sanıldığının aksine bataryadan değil işlemciden kaynaklanıyor. en iyisini yapmışsın. aldıktan 2 ay sonra batarya yine gidecekti.
-
Lg G7 kullanıyordum anakart sorunu oldu ekrana görüntü vermiyordu. Diğerini aldığım adam sürekli kablosuz şarjla kullanmış. Büyük ihtimalle istasyonu masaya koydu telefonu eline alıp bırakınca bir yandan da şarj olsun diye sürekli kablosuz şarjın üzerine koydu. o yüzden batarya gitti. Benim diğer G7 bu kadar kötü değildi günde 1 şarjla gidiyordum en azından. İşlemci eski olduğu için tabi ki s23'ten daha çok enerji çekip daha az performans veriyor. 10 sene LG kullandım yazılımı zaten tek geçerim de seneler önceki modellerin kamerası bile 1-2 yıl içinde çıkan telefonları tokatlıyor. Ekran çözünürlüğü de hepsinden iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarrkSkull -- 24 Kasım 2023; 15:27:32 > -
Ben de uzun yıllar LG kullandım. Sadece kamera için olan fikrinize katılmıyorum. Aynı dönemde çıkan Samsung S serisi telefonların kameraları LG'ye nazaran daha iyi oluyor.
-
Trendyolda şu an 26999tl alayım dedim attım sepete 29tl kargo ücreti koymuşlar 27 binli rakamı görünce psikolojik rakam barajım bozuldu vazgeçtim
Soytarı bunlar 27k alışveriş yapacaksın 29tl kargo tırtıklama derdindeler.
-
2000 Tl kargomu olurmus yahu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam, olay sadece garanti değil dediğiniz gibi kullanıcı telefonu nasıl kullanıyordu, düşürdü mü? Orası sağlam mı? Vs bunlarla uğraşmak yerine sıfır almak daha mantıklı bira daha kendimi zorlayıp onu da yapabilirim ki en sevmediğim şeylerdendir ikinci el alışverişi çok uğraştırıcı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyol hepsiburada mağazaları güvenilir mi acaba pişman olur muyuz bende alacağım 256 olanını ama kararsız kaldım
Telefonun galerisindeki fotoğrafları Samsung Smart TV'de smart view üzerinden görüntülerken hiç bir sorun yasamiyorken videoları oynatmaya gelince "Bu dosya biçimi desteklenmiyor. Video kodlayıcısı bilinmiyor" şeklinde hata alıyorum. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyolu bilmem ama Hepsiburada'nın kendisi satıyorsa alınır her türlü. Dikkat edilmesi gereken husus kargo elinize geçtiğinde videolu şekilde açmanız ve cihazı kutusundan çıkarıp kozmetik hata yoksa başlatmanız. Bu süreç sonrasında cihazın kendisinde donanımsal bir sorun sıkıntı varsa zaten 14 gün içinde keyfi iade hakkınız bile mevcut.
Anladım hocam. Amazon kendi satıyor şuan 27k fiyatı var daha düşerse üzülürüm fazla fiyattan aldığım için. Birde şarj adaptörü olayı var mesela 300 liraya da var 1000 liraya da. Evde Xiaomi orjinal hızlı şarj aleti var şarj eder mi acaba bilginiz var mı?
Amazon'un kendisi satıyorsa ürünün fiyatı aldığınız fiyatın altına düştüğünde size farkını verir mağdur etmez. PD 3.0 desteğine sahip her şarj aleti ile şarj edebilirsiniz ancak bilinen marka ve orjinal ürünlerden şaşmamak lazım. A101'de satılan 25w Samsung adaptörü alabilirsiniz neredeyse forumun hepsi oradan aldı desem yanlış olmaz.
Arkadaşlar 3.5 mm kulaklığımı orijinal Apple usb c ile takıyorum ancak ses düzeyi çok düşük. Tablette herhangi bir sorun yok ses düzeyinde. Eski a50'de de ses gayet yüksekti. Ancak s23'te son ses hiç tatmin etmiyor. Yükseltmenin bir yolu yok mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 24 Kasım 2023; 18:17:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol'un kendisi satıyordu ben ondan aldım. Ona rağmen açmadan 2 imei'yi de e-devletten sorgulatıp kutuyu sonra açtım.
-
-
mesajınızı okuyunca komik bi olay aklıma geldi.
n11 idi galiba, 150 liralık bi şarj kablosu aldım, 25-30 lira gibi bi kargo parasını ek olarak ödedim. aldığımda gece saatleri idi. ve aldıktan yarım saat sonra vazgeçip siparişi iptal ettim.
alırken kargo dahil 175 ödediysem, iptal sonrası banka hesabıma sadece ürünün parası olan 150 TL'nin yatacağı, kargo ücreti olan 25 TL'nin yeni çıkan kanun nedeniyle iade edilmeyeceği mesajı geldi. kahkaha attım görünce.
o kanun da henüz yeni çıkmıştı ve ben aslında o kanunu destekliyorum yani iade ettiysem kargo benden çıksın çok umrumda değil. ama n11 göndermediği kargonun parasına çöküyo ve hepi topu 25 lira lan zengin mi olacan o parayla :) bu olayı yaşadığım an anladım ki n11 batmak üzere. yoksa bu kadar ölücü olmazlar yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X