S23 media markt 27400 eğer ek destek yapıyorsalar 3500 te üstüne onlar veriyorlardı. İhtiyacı olan kaçırmasın. Teknosa tavsiye etmem media markti de siteden yapın ek destek muhabbetini. Mağazadakiler çok bilgisiz. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1393. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım hocam. Peki Instagram ve fotoğraf atınca kalitede düşme oluyor mu yoksa iPhone gibi direk ne görüyorsak onu mu paylaşıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam en iyisi Amazon o zaman. 27 altına düşer mi acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Donanımsal değil,yazılımsal bir problem var samsungda. Gcam ve normal kamera uygulamasıyla çektiğim fotoğraflar arasında bayağı fark var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazini kaca saydilar yenisini ne kadara aldin hocam
Düşsede en fazla 300 500 düşer hocam ama o riske girmez alırdım.
Hangi gcam sürümünü kullanıyorsunuz. Ben yükledim ama görüntü donuyor fotoğraf çekemiyorum. Seneler önce de yüklemiştim bir süre kullandım sonra o da donmaya başlayınca bırakmıştım.
-
Big Kaka 8.4
Arkadaşlar bende az önce Turkcell Pasajdan Plus modelini Axess indirimleriyle 33 bin TL ye aldım.
Pil konusunda ilk zamanlar neye dikkat edilmeli?
Şarj başlığı için öneriniz nedir?
Ve kılıf tavsiyeniz olursa sevinirim.
Hocam şuanda mediamark 27.399tl
Ek destek ne oluyor acaba?
Oyle bir şey gormedim
Hayırlı olsun ben de kaçırmadım kaptım hemen :)
Cihazın kurulum işlemleri bittiğinde şarjı bitene kadar kullanıp kapalı şekilde full şarj edin başka dikkat edilmesi gereken bir şey yok hocam. A101'de satılan şarj başlıklarından alabilirsiniz. Kılıf için ilk sayfada öneriler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 24 Kasım 2023; 20:30:7 >
Size de hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Ben S9+ geçiş yapacağım. Uzun zamandır telefon almıyorum. Yeni bir deneyim olacaktır resmen :)
Şarj konusunu dediğiniz gibi yapacağım. Sıfırdan kurulum yapayım diyorum. Herhangi bir şey aktarmayacağım eski telefondan.
Kılıfları inceleyeyim. Teşekkür ederim.
128'lik hepsiburada da 26 bin TL. 256'lık 27 bin TL'ye düşmüş çoğu yerde. Ben sırf taksitle alacağım diye her şey yanımda üzerinden mobilfon mağazasından ikinci el olarak aldım lakin cihaz çok iyi kategorisinde geldi ve 3-4 yerinde darbe izi vardı. Ben de cihazı koruyucu kaptan çıkarmadan direkt iade ettim. Halbuki cihazın durumunu öğrenmek için iki defa aramıştım. Ama hiçbir söylemediler. Kutusunda yazıyordu, ilginç... Keşke sıfır telefonları peşin fiyatına 6 ay vade ile almanın yolu olsaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Kasım 2023; 21:27:26 >
Buds2 ve buds fe arasında kaldım yabancı YouTuber fe daha iyi Türk YouTuber buds 2 daha iyi demiş sizce hangisi alınır ?
Düşünmeye gerek bile yok tabi ki Buds 2. FE her zaman kırpılmış özellikler de. Ha şu açıdan almak istiyorum dersen (Bütçem) el vermiyor o zaman mantıklı seçim. Ama diğer türlü özelliğine bakarım kırpılmamış iyi olsun dersen Buds 2. Bende kullanıyorum gayet memnunum.
Lion pilli cihazların şarjını bitirip kullanmak yapabileceğiniz en büyük hata olur. Şarji tamamen bitirip doldurmak bundan 15 yıl önceki nimh nicd gibi hafızalı eski tip pillerden gelen bir bilgi kirliliği.
Liion piller için en sağlıklı dolum aralığı 20-80 arasıdır. Bu Aralıkta kaç defa şarj edildiğinin bir önemi yok.
Şu saatten sonra satıcı firmanın kendisi olmadıktan sonra s23 ün tekrar paketlemiş çıkması ihtimali bayaği arttı. Çok güvenilir olmadıkça kesinlikle fiyata aldanıp atlamayın.
İlk kurulum sonrasında bir defaya mahsus bu işlemi yapmanın bir zararı olmaz hocam, 6 ayda bir bu işlemi uygulayarak kullanıyorum cihazlarımı ve faydasını görüyorum. Ayrıca dediğinize katılıyorum ve sürekli %20 altına düşürmeden şarja takar full şarj ederim. Lipo ya da lion farketmez bildiğim ve memnun kaldığım şekilde kullanıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim yinede.
Biraz açar mısınız konuyu bende sipariş vereceğim amazondan veya Hepsiburada'dan. Satıcı Amazon yani x firması değil veya Hepsiburada kendisi satıcı konumunda güvenilir yani değil mi?
Hocam hepsiburadadan alacaksanız. Size tavsiyem hepsi burada satıcılı almanızdır. Cok detaya girmek istemiyorum. Çok defa sahit oldum iade edilen illaki bir kusuru olan telefonları tekrar kusursuz paketleyip sattıklarını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X