Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mmeehhmet , programmer_onur , yagmur67 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
43.473
Cevap
669
Favori
2.695.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana sürüm güncellemelerini yüklemek için dfu tarzı bir şey var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Odin ile yükleme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    telefonu daha az kafa yorarak kullanmak isteyince daha temel işlevlerin bulunduğu bi arayüz daha hoş geliyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ios ve Android, Symbian ve W.Mobile rakip olarak çıktılar.

Hakim 2 sistem bunlardı.

Apple'ın o zaman 1 adım önde olmasının sebebi, sanırım ilk kapasitif ekranı kullandılar.

Ios'un tüm menü dizilimi Symbian'dan esinlenmiştir. Daha sonra kapasitif ekranın avantajı ile lider konuma geldiler ve epey hakim oldular piyasaya.

Ios tabi kapalı bir sistem ve mudahaleye izin vermiyor. Bu çoğu kullanıcılar için avantaj olurken, benim ve birçok kullanıcı için ise, sıkıcı, kısıtlayan ve istediğim özgürlüğü sağlamayan hükmedici bir sistem.

Tabi bunda Android'in Linux gibi freebsd bir sistemi kullanmasının bir avantajı var, İsteyen her firma çekirdek haricindeki her şeyi değiştirebiliyor.Zaten Android'in her firma tarafından kullanılmasının başlıca sebebi de biraz Özgür yazılım olmasından.

Misal Huawei Google probleminden dolayı işletim sistemi çıkardı ( Harmony OS) kendine özel bir sistem ama taban Android  

Kapalı sistemin avantajlarını kullanmak isteyenler için büyük nimet ios, ama bunun haricindekiler ise daha özgür, daha fazla kişiselleştirme sunan sistemi seçiyorlar.

Neden onu seçerler diye sorgulamıyorum, zevktir, kullanım alışkanlıklarıdır saygı duyuyorum.

Geçmişte Oğlum Ios 'da Ios tutturup cihazlarını ondan yana kullanırken, yavaş yavaş telefonla başlayıp, tablette deAndroid'e geçiyor şuan. O da Babası gibi Özgürlükçü ve sisteme tam hakim olmak istiyor sanırım  

O bunu, şu onu kopyaladı gibi bir şeyin zamanımızda bir önemi yok, herkes her şeyden esinlenebiliyor. Çoğu kullanıcının hakim sistemlerden dolayı geçişi kolay olsun diye benzerlikle normaldir.

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

Akıllı telefonun yaygınlaşması ve internetin de gelmesi ile yeni kullanıcılarki özellikle kadınlar kapalı sistemi tercih ettiler.

çevremde ki neredeyse herkes iphone kullanıyor ve kesinlikle başka bir sisteme geçme düşünceleri yok. Ben ilk smartphonedan(r380) beri akıllı telefon kullanırım. Önceden smartphone kullanmak zordu. Sadece appstore bile bence çok büyük olaydı

• Telefonla konuşurken başka bir arama geldiğinde görebilmek için Arama ayarları-Diğer ayarlar dan Arama bekletme yi açtım ama hala konuşurken arama gelirse göstermiyor, karşı tarafa da meşgul tonu veriyor. Başka bir yerden mi ayarlanması gerekiyor, bilen var mı?

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ya şu daha kolay kullanım lafı da çok boş. Siz Samsung'ta atom mu parçalıyorsunuz? Telefonu yeni aldığında bir kere ayarlar kişiselleştirirsin sonra ayarla bilmem neyle işin olmaz.

• 4hill kullanıcısına yanıt
    Zaten mevzu ihtiyacın olduğunda o değişikliğe izin veriyor ya da vermiyor olması.

• Arkadaşlar hepsiburadada spigen ürünlerinde indirim var. Rugged ve Luquid air 399₺ ye geliyor. Cam koruyucu 560tl oluyor. Spigen kılıf almak isteyen varsa güzel fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 2 Ekim 2023; 10:38:35 >
  • 4hill kullanıcısına yanıt
    o anlamda demedim. benim de bazen kafam dolu oluyo mesela o esnada telefonu elime alınca one hand operation plus'ın kolaylıkları falan aklıma gelmiyo direk temel işlevlerle kullanmasım geliyo.

• bianca B kullanıcısına yanıt
    Hat ayarlarından olabilir mi hocam? Akıllı telefonlar zaten gösteriyor ek ayara ihtiyaç duymadan

• İyi de hocam, şunu hiç düşünmüyorsunuz Apple'ın face ID'sinin çok güzel çalışmasının nedeni nedir?

1. Ekrana eşşek kadar çentik veya hap koyarsın IR tarayıcı eklersin bunun içine elbet güzel çalışır.
    2. Yüz tanımadan başka bir biyometrik veri kullanmıyor. İyi çalışmazsa siz bu cihazı sadece şifre girerek açabileceksiniz.

Umarım bu iki detayın farkındasınızdır. Apple'ın başka yolu yok yani. Samsung'da yüz tanıma iyi değil ama parmak izi sensörü var ve delik kamera sadece.  

• Valla hocam bir ümit bekliyoruz belki ambargo kalkar diye :)

Öyle bir şey olursa minicik bir ihtimal bile, elimdeki telleri satıp direk alacağım :)

• Passenger kullanıcısına yanıt
    benim yüz tanıma ya da parmak izine dahi ihtiyacım olmuyor. yani onlar aktif ama gerek kalmıyor. çünkü smart lock var. kol saati ya da Bluetooth kulaklık sayesinde şifresiz ekran açılıyor. evde ya da ofiste zaten bunlara bile gerek kalmıyor direk GPS konumu ile ekranı şifresiz açıyor. bunların sayesinde ne yüzümü göstermeye gerek kalıyor ne de parmak izi dokundurmaya.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Smart lock ile her halükarda yine ekranı açmak için kaydırma hareketi yapmak gerekiyor diye biliyorum. O kaydırma hareketini yapmak parmak izini okutmaktan daha zahmetli geliyor bana🤓

• serkanki26 S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak istediğiniz bu şekil mi bilmiyorum ama yüz tanımaya girip kaydırana kadar kilit ekranında kal seçeneğini iptal ederseniz. Yüzünüzü tanıdığı zaman hemen acıyor. Kaydırmaya gerek kalmıyor.

Insanlarin iostan vazgecmeme sebebi tamamen statu atladiklarini sanip, teknolojiden anlamamalari.

Masaya çöp iphone 11 koysan woav iphone mu diye soruyor millet, s23 koysan kullanmadiği için niye iphone almadin diyor. Teknolojiden herkes anlamak zorunda değil, lakin teknolojiden anlayan ekonomi bilen adam düz iphone modellerinin tr piyasasinda cok daha iyi alternatifleri varken parasini hak etmediğini bilir.

3-4 sene once hala iphone 5s satin alip iphone kullandiğini sanan bir sürü insan vardi. Bunu arayuzun guzelligi ile aciklayamazsin, tek nedeni statülerinin atladigini sanmak.

Bu arada gecmis mesajlarınızda iphone tipi kaydirmayi aradiginizi soylemişsiniz, suan ben ayni sistemi kullaniyorum. Swipe gestures diye geciyor, acabilirsiniz.

• hocam özelden foto atar mısın bana?

• Redempption R kullanıcısına yanıt
    Bilgi işin teşekkürler hocam, ben de bu ayarı arıyordum.

• Yoo benim aradığım bir şey yok androidi seviyorum. Bana daha uygun. İphone da hediye geldiği için 9 aydır kullanıyorum. Asıl windowsphonu seviyordum ama onu iretmeyi bıraktılar.

• 
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.