< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1224. sayfa)

-
-
Geri tuşunun olmaması öncelikle mükemmel bir şey. İnstagram da resim bakarken resmi sağa çektiğinizde bir önceki ekrana dönüyor. Fotoğraflar da resmi aşağı çektiğinizde fotoğraflara geri dönüyor. Kısacası daha sezgisel arayüz. Animasyonlar mesela ana ekran bile tek şekilde kayar olması gerektiği gibi. Şimdi bunların çoğu belki diğer telefonlarda da var ama adamlar buna alışmış. Donanımı biraz kötü eksik olsa bile kullanması çok kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Androidin bu kısmı güzel işte. Siz kendinize uygulama ile bir kullanım şekli belirliyorsunuz ama düşünün ki bu işlerden anlamayan kitle için hazır kolay geliyor. Geri olayı soldan ekran dışından var bir tek. Bir çok şey değişmiyor olana alışıyorsunuz. Demek istediğim bu zaten. Tek çeşit bir kullanım var. Her telefonda farklı bi senaryo olmadığı için adam iphone alışınca hiç değişmiyor.
Hocam bunun aynısı androidte var zaten. Navigasyon tuşlarını kapattığınızda dediğinizin aynısı oluyor. Aynı şeylerden bahsediyorsak eğer. Animasyonda da şu anki s23 üm bildirim gelince 0 kasma arkadaşımın 14 pro maxi aldığından beri kastığında şikayetçi. Çocuk inanır mısınız ios 17 de düzelecek düzelecek dedi. İki üç kez temiz kurulum yaptı olmayınca ios 16 ya düşürmek zorunda kaldı. Toplam aldığından beri 7-8 kez telefonu sıfırlamıştır düzelmesi için. Ekranı zaten 120 hz değil bunun değil diyor. Maksimum 90 hz diyor 😂
Ios 16 ya nasıl düşürdü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmzalar açıkken kapanmadan pcden düşürmüş.
Anladım teşekkür ederim
Aynısı dediniz ney ?
şimdi çoğu şey var ama alışkanlık oturmuş bir kere. Uzun süreli kullanım da olunca adamlar değişmiyor telefonlarını.
iphone dedikleri gibi bir sistem değil. Bildirim ekranı rezalet sadece kasma olsa. Hz olayından bende çok şikayetçiydim. Hatta konuda bana sana s23 alalım diyenler oldu. 17 ile baya düzeldi hz olayı. Artık 120 yi aratmıyor. Bütün ugulamaların bildirim sesi aynı olması sadece telefonu değişmek için yeter bence. Çok saçma olayları da var ama face id ve video olayı çok iyi gerçekten.
S23 plus dururken bence xiaomi ye falan yanaşmayın. Bu arada s23 plus almayı bende düşünüyorum ama hep net üzerinde satış var mağazalarda yok. Nerden almayı düşünüyorsunuz? Diğer bir konu bu Samsung ne akıl ile Plus modelini mağazalara vermiyor? Herkes büyük ekran s23 soruyor Avm lerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Ekim 2023; 20:38:48 >
Yıllar önce iphon 11 çıktığında Androidden iphon 11 e geçtim. Birde ne göreyim nerden bildirim geliyor ise hepsinden aynı ses geliyor. Önemli bir sms bekliyorum tın bir ses WhatsApp bildirimi! İlla ekranı açıp bakacaksın. Hemen iphonu hanıma verdim şu an kullandığım Samsung galaxy a71 i aldım. Ama şu bir gerçek ıphonlarda ki face id olayı mükemmel. Karanlık aydınlık hiç fark etmeden şak diye açıyor cihazı. Samsung bu başarıyı maalesef yakalayamadı kim ne derse desin
S24 ü bekliyorum hocam. s21 vardı onun akıcılık çok iyi değildi. S24 akıcı ve video olayı iyi olursa sırf bildirim sesinden dolayı bende androide geçicem.
Bende s23 plus almak için s24 ü bekliyorum, belki s23 ün fiyatı düşer :)
Ana sürüm güncellemelerini yüklemek için dfu tarzı bir şey var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam araştırdığım kadarı ile xiaomi mi 13t pro, s23 plustan iyi telefon... S23 plus a göre
Yazılımsal olarak, leica camera, 512 gb, şarj avatajları var.. S23 plus samsung doğru dürüst satmıyor, s23 ultra çok iyi bir telefon s23 ekran boyutu küçük eledim.. S23 ultra çok iyi telefon laf yok ama ekran çok büyük ve fiyatı yüksek...
Xiami 13t pro ya bakın derim..
bugün sikkatimi çekti 13t pro. Resim ve video olayı nasıl acaba ? Bana göre en büyük eksisi yazılımı. Önceden çok iyiydi arayüz sonraki çıkanları pek beğenmedim ben
Ne bileyim aslında şu anda kullandığım a71 den çok memnunum. Samsungun satış politikasını da anlamıyorum. Niçin s23 plus Avm lerde yok? Diğer bir konu xiaominin menüsünü falan bir türlü sevemedim hocam
S23te 4K 60fps te 3xte böyle çekiyor sorun nedir herkeste böyle mi?
Selamlar, S23 Ultra dahil birçok modelde olmak üzere, Reddit ve Google forumlarında da çokça tartışılan Gmail uygulamasında ekran kapalıyken yeni mail bildirimi alamama sorununu yaşayan var mı?
Tüm pil tasarrufu ayarlarını ve kısıtlamaları tamamen kapatıp, ayrıca uykuya alınmayacak uygulama olarak listeye ekleseniz ve uygulama için tüm bildirim ayarlarını eksiksiz yapsanız bile GMAİL uygulaması bildirimleri ekran kapalıyken çoğu kez gelmiyor, SENKRONİZASYONU yapmıyor. Sizde Gmail ile ilgili bu tip bir sıkıntı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ekim 2023; 22:8:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar uzun ömürlü pil sağlığı için hangi şarjı kullanmaliyim
sarj adaptoru mu? cihaz icindeki pil opsiyonlari mi? donanimsal olarak imkan varsa orjinal adaptor. yazilimsal olarak farketmez cok. %85de sonlandirmanin manasi yok. o yuzde %15 yeri gelir hayatinizi kurtarir. gecmiste ornekleri var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X