Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.779
Cevap
179
Favori
845.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Giriş

Şu an için esim'in asıl kullanım alanı:

1) Çift sim destekleyip fiziksel iki kart takılmayan telefonlarda çift hat kullanımına izin vermesi.

2) Sık sık ülke değiştiren insanların sürekli sim kart tak çıkar yapmak yerine o işi e sim ile çözmeleri.

3) Akıllı saatleri telefon gibi kullanmaya imkân tanımak. Yurt dışında olabildiğini duydum ama Türkiye'de yok. En işe yarar kullanımı da bu sanırım, o da bize yok.

4) Fiziksel sim'i yakın gelecekte ortadan kaldırarak plastik tüketimini azaltmak, çevreyi korumak (yersen).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 13 Ocak 2023; 22:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Markası Apple olmayan saatlerde yok bu özellik ülkemizde o zaman. O yönde bir şey okumuştum, aklımda kaldığı şekliyle yazdım.

• Pil koruma özelliğini kullanmak isteyen ama %85 seviyesini yetersiz bulanlar istediği seviyeye kadar batarya şarj olacak şekilde rutin oluşturarak bu işlemi yapabilir. %95'e gelince şarjın durması için örnek rutin ;

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öneri için teşekkürler. Tek sıkıntı, benim gibi telefonu kapalı olarak şarj edenlerde bu gibi yazılımsal ayarlar işlemiyor. Yüzde 85 limiti işliyor sadece, o da bu telefon için yetersiz kalıyor. Yüzde 90 şeklinde ayarlanabilir olmasını isterdim. Belki ileride eklerler.

Eğer bu yöntemle sıkıntı yaşıyorsanız GalaxyMaxHz içerisinde istediğiniz bir değere şarj limiti ayarlama seçeneği eklendi birkaç aydır, o da başka bir yöntem.

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]sammobile
    New leak reveals the full Samsung Galaxy S23 lineup
    https://www.sammobile.com/news/full-galaxy-s23-lineup-pictures-leak/

Yeni yeşil renkle yeni beyaz renk af edersiniz ama bohum gibi olmuşlar bana soracak olursanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 14 Ocak 2023; 0:18:24 >
  • S23 ultra heralde 50 bin lira civarı gelecek, bütçem o fiyatlara asla yetmez. Yetse bile bir telefona 50 bin lira vermeyi şuan psikolojik olarak kabullenemiyorum. S22 ultra alayım diyorum, s20 plustan geçeceğim ama buradaki yorumlar bizim s20 plus sayfasından bile daha beter.

Samsung'un hiçbir amiral gemisinde zaten pil süresi iyi olmuyor ben bu olayı kabullendim ama günde 3 defa şarj ediyorum bile diyen var. Ben s20 plus'ta, ki exynos 990 var, cidden ısınma ve pil konusunda kötü şöhrete sahip bir işlemci olmasına rağmen günde iki şarjdan fazla ettiğimi hatırlamıyorum. İkinci şarjı da en fazla yüzde 40 50'ye kadar yapmışımdır.

Genelde sabah şarjdan çekip akşama kadar kullandığımda bütün gün galaxy watch bağlı ve arada kablosuz kulaklıkla müzik dinleyerek günün çoğunluğu mobil veride az kısmı wifi ile yatana kadar 4 saat ekran süresi, 16-17 saat tam kullanım alıyorum. Güzel değerler değil ama günü çıkarıyorum ancak burada 11-12 saatte pili bitenler var.

Gerçekten aşırı kararsız kaldım. S23 ultra makul fiyatta olsa geçerim ama olabilme ihtimali yok. Ultrayı çok istiyorum ama 11-12 saatin kabul edilebilir bir tarafı da yok.

Telefonda oyun asla oynamam. Twitter, youtube, spotify, ekşi, samsung internet, not alma, pdf bakma, samsung internette gezme falan genel kullanımım bu. Kamerayı her gün kullanmam öyle çekilmesi gereken bir an olursa. Bu senaryoda kullanıp günü çıkarmam lazım. Şimdi geçmiş mesajları okuyunca 8 saat ekran süresi alanlar falan var. Bu tarz kullanıcılar s20 plus sayfasında da var ancak bu kişiler cidden azınlıkta. Ancak genel kullanıcı ortalamasını merak ediyorum.

Anlamadığım nokta şu; buradaki yorumların çoğunluğu aynı fikirde batarya konusunda ama hepsiburada da falan yorumları okuyorum, millet bataryadan aşırı memnun. Acaba sadece sorun olanlar yazdığı için mi diyorum ama s20 plustan da tecrübeliyim ondan siz çoğunluk olabilirsiniz gibi geliyor:)

Cidden aşırı arada kaldım. S-pen'i cidden aktif kullanacağım bir çalışma düzenim var. S20 plus'ı 2 senedir kullanıyorum ama bu kez telefonu 4 sene kullanma planım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 14 Ocak 2023; 0:21:49 >

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk düz s23 çok güzel duruyor. Bir de fiyatı sızdırılsa .d

Sabahleyin s22 ultra cihazımın şarjı fuldu. %85 olarak kullanıyorum bataryayı. Öğlen 3'te batarya bitti, yani %20'ye düştü ve şarj ettim. Şimdi yine %18'e düştü. Yine şarja takacağım şimdi. Günde ortalama 3 şarj garanti s22 ultrada aktif kullanımda. Her şey açıkken ortalama maalesef 5 saat anca veriyor. Özellikle sosyal medya kullanımı için geçerli bu kullanım. Sadece dizi film youtube vs olacaksa süre daha da uzar tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezio4141 -- 14 Ocak 2023; 0:20:7 >

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

Yeni yeşil renkle yeni beyaz renk çok gereksiz pastelleştirilmiş gibi geldi bana. S22 serisi yeşil ve beyaz gerçekten çok çok güzel tonlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 14 Ocak 2023; 0:21:26 >

S22 ultranın snapdragonlu işlemcisini Samsung'un exynos 990'dan daha verimsiz üretmeyi nasıl başardığını cidden aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 14 Ocak 2023; 0:30:45 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Yani bu kadarda kötülemeyin amlami yok hocam s22 ultradan önceki telefonum note 20 ultra idi cihaz durduğu yerde pili bitiyordu. He s22 ultra iyimi bencede çok iyi değil ama 990 dan net iyi. Isınma problemi son guncellemelerle kalmadı bu arada

Ben bu telefona S20 FE'den geçtim snapdragonlu modelden. S22'ye geçerken tek pişmanlığım bu batarya süresi oldu. Geri kalan her şeyiyle memnunum. Sırf kamerası için aldım zaten. Tek sevmediğim yanı batarya performansı işte. Dışarıda mecburen powerbank ile dolaşıyoruz. Yoksa adamı yolda bırakır. :) Güç tasarrufu açıkken de ortalama 6 saat sürüyor ekran süresi ama bu sefer 60 hz ile gözlerimiz kanıyor :) İki ucu b.klu değnek.. :) Bazen satıp İPhone mu alsam diyorum ama yıllardan beri Samsung'a da alıştım androidin rahatlığına.

i5 6600K - MSI Z170A GAMING M7 - CORSAIR VENGEANCE 16 GB 2X8 3000 MHZ DDR4 - CORSAIR H100i V2 EXTREME - ZOTAC GTX 970 AMP EXTREME CORE EDITION - HYPERX SAVAGE 240 GB SSD - WD 1 TB 7200 RPM - HIGH POWER ASTRO LITE 750 WATT 80+ GOLD PSU - DARK N10 Kasa - Windows 10 x64 Home - SAMSUNG 23.6" LS24E390HL/UF 1920*1080P 4 MS Monitör

Sony PS4
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de s20 plus'a iphone'dan geçmiştim. O kötü pil süresi ve arada anlamsız ısınmalarkna rağmen iphone'a geri dönemeyi hiç düşünmedim daha da dönmem kısa vade de gibi geliyor. Kuşkalığımdan saatime bir sürü samsung ürün aldım bu süreçte ve çok memnunum. Telefonda One ui falan brn baya seviyorum, alıştım ama bu pil olayı bazen gına getiriyor. Bu s23'ün tanıtımını mecbur bekleyeceğim sizin pil olayını gördükten sonra. Belki biraz güzel değişim kampanyası sunar Samsung s23 ultrayı alabilirim.

• Arkadaşlar sıfır S22 Ultra almıştım da ekran kilidi tuşu ses tuşu gibi sert değil yerinden oynuyor gibi ve sert değil özellikle kilit tuşunun yukarı kısmına çok baskı uygulamadan basıyor sizde de öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç ummasamda bir ümit Samsung'un verimsiz işlemci hatasının telafisi için S23U ile makul bir değişim programı hazırlanmasını bekliyorum. Yoksa satıp iPhone'a geçeceğim. Bu pil süresi malesef benim için başka seçenek bırakmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 14 Ocak 2023; 7:51:55 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Daha iyi pil tüketimine sahip olacaksa al . Bu cihaz genel olarak güzel ama kusurları da var. Birisi de gece çekimi. Bir diğeri batarya performansı. İkisi de piyasadaki rakiplerinin çok gerisinde . Dxomark 135 puan. Rakipleri 149 148 puan. Arada uçurum var. Batarya süresi olarak da 5000 Mah değil de 3000 Mah gibi . Sebebi işlemci . 8 Gen 2 de nasıl çıkacak bilmiyoruz. Her işlemci de açıklama yaparlarken şu kadar güç artışı ( %50 filan) şu kadar güç verimliliği diyorlar ama gerçek kullanımda sana yansıması fiyasko oluyor hep. Söyledikleri rakamlar çok abartılı oluyor ya da gerçekte yansıması gölge gibi kalıyor .

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.