Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.779
Cevap
179
Favori
845.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Sayfa: önceki 1...319...636637638639
Sayfaya Git
Git
Giriş

aynı görüntü bende de var hocam hepsiyle uyumlu... internette şunu gördüm,

• Yurtdışı Cihaz Kontrolü: Eğer telefon ABD veya farklı bir bölge cihazı ise (SM-S908U1 gibi), Türkiye'deki bazı 5G bantlarını desteklemeyebilir.

büyük ihtimal bundan kaynaklı.

Cihazınızın hangi bandları desteklediğini ve birde operatörümüzün hangi bantları kullandığını kontrol edin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s23 ultraya ıu8.5 gelmiş... yakında bize de gelir heralde. bu ara hiç güvenlik güncellemesi gelmedi benim telefon almanyadan hala şubat güncellemesi var.... siz de durum nedir arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

burada alacak görünüyor ama. umarım gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 2 Haziran 2026; 21:21:53 >

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 12 Haziran 2026; 18:40:59 >

Orijinalden alıntı: ohayyam

Odin tarih mi oldu ? Downloader moda giriş kapatılmış bilgisi olan var mı? En son bu OTA güncellemesini yaptım bu güncellemeden sonra downloader moda giremedim...

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

screen lock kaldırırsanız giriyor SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]Learn with AMyoutube
    Samsung completely changed how we access Download Mode and Odin in 2026 with the One UI 8.5 update, leaving power users stuck on a blank screen. If you are trying to flash firmware, downgrade software, or root your Galaxy device and the old Vol Up + Vol Down + USB trick isn't working, this video is for you! In this step-by-step tutorial, I show you the secret workaround to successfully enter Samsung Download Mode in 2026 on the Galaxy S26 series, Z Fold 7, and all updated One UI devices. 👇 Timestamps: 0:00 - The New Samsung Security Problem 0:45 - Why Old Download Mode Methods Fail 1:30 - Prerequisites & What You Need 2:15 - STEP-BY-STEP: How to Enter Download Mode in 2026 4:00 - Verifying the Odin Connection 5:15 - How to Safely Exit Download Mode If this solution helped you unbrick or flash your Samsung device, please drop a LIKE and SUBSCRIBE for more Android tech fixes, One UI workarounds, and power-user tips! Disclaimer: This video is for educational and troubleshooting purposes only. Modifying device firmware, using Odin, or entering system boot modes carries inherent risks of data loss or bricking your device if done incorrectly. Please ensure your data is backed up before proceeding. I am not responsible for any damage to your device. FAQ (Frequently Asked Questions): Q: Why am I getting a blue screen with a D2 error on my Samsung? A: In 2026, Samsung updated its device security via One UI. If you have an active lock screen (PIN, password, pattern, or biometrics), the hardware boot sequence is blocked to protect your data, resulting in the D2 error loop. Q: Do I need a computer to enter Samsung Download Mode? A: Yes. Samsung devices require an active USB data connection to a PC, laptop, or another device to trigger Download Mode. A standard wall charger will not work. Q: What do I do if my phone is stuck on the D2 error screen? A: You can safely exit the error screen and force a normal reboot by pressing and holding the Volume Down and Power/Bixby buttons simultaneously for about 7 to 10 seconds. Q: Will removing my screen lock delete my files? A: No. Changing your screen lock to "None" in your security settings only deletes registered fingerprints or face data. Your photos, apps, and personal data will remain completely safe. You can re-enable your password immediately after exiting Download Mode. Q: Odin is still not recognizing my Samsung device, what should I do? A: First, ensure you used the method in this video to bypass the D2 screen. If you are on the correct cyan Download Mode screen and Odin still won't connect, try using an official Samsung USB cable, change to a different USB port on your PC, or reinstall the latest Samsung Android USB Drivers. #Samsung #DownloadMode #Odin3 #OneUI #GalaxyS26 #Android2026 #TechFix #GSM6
    https://www.youtube.com/watch?v=-Uk_-XheVFU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 27 Haziran 2026; 13:14:23 >

• Arkadaşlar 1 yada 2 yıl daha götürürmü bu cihaz.ikinci el almayı düşünüyorum. Fakat okuduğum kadar işlemci kısmında kronik sorunluymuş bu cihaz.kullanan arkadaşlar işlemci problem yaratırmı birçok uygulamada.tiktok ,instgram gibi ağır uygulamalarda nasıl performans veriyor.ayrıca başka kronik sorunları mevcutmu?

• Arkadaşlar merhaba, Eski telefonum var S22 Ultra. Telefon ekranı bir anda gitti. Sonra Samsung Knox yazıyor açılmıyordu. Tekrar tekrar açılmaya çalışıyordu. Telefoncuya verdim önce işlemci yandı dedi sonra ram dedi falan olmadı. Şimdi hiç açılmıyor. Kasada ekranda hiç çizik yok. Kalemi, kamerası tuşları sorunsuz çalışıyordu.

İstanbul Avrupa yakasında iyi bir telefoncu var mı? Yetkili servis 28.000 dedi. Takasta kullanacağım. Açılsa yeterli. İçindeki bilgileri falan istemiyorum. Zaten sıfırlamıştık. Güvenilir işi bilen bi yer lazım.

Teşekkürler iyi forumlar

İstanbul'da olup Yıldızhan İş Pasajını duymamış olamazsınız diye düşünüyorum, duymadıysanız da oraya gidip tek tek sorun içindeki telefonculara, oradan da sizi yönlendiren çıkmazsa, zor bence Türkiye'de başka yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 5 Ağustos 2026; 16:17:9 >
    Biliyorum bana ters biraz. Yakın yerde bir telefoncuya gösterdim malesef önceki bakan yer telefonu biraz hırpalamış. Sadece ekran kasa sağlam dedi. Malum sitede satarım artık uygun fiyata. Kasa ve ekranda çizik yok. Birinin de işine yarar hem.

Sorun da en başında Ram deymiş aslında. İşlemciyi de ters bağlamış sanırım. Bu haliyle 16.000 TL ye çalıştırırım dedi. Ama ömrü ne olur bilinmez tabi. Takas olayı yapmayacağım. Teşekkürler yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 5 Ağustos 2026; 18:9:26 >
  • andreoni kullanıcısına yanıt

Orada gerçekten ucuza tamir yapıyorlar, adamlar işçiliğe falan ciddi bir şey almıyor, satacak olsanız da orada bir yere gösterin derim.

Oyun moyun oynamaıyorsanız sorun olmaz, ama şarj konusunda telefon cidden denilen kadar kötü, ben tavsiye etmem şahsen 1-2 sene için bile.

• Bir iki ay önce başka telefona geçmiştim dün akşam telefonun şarjı 36 37 falandı sabah kalktığımda şarj 0dı, neyse sorum bu değil, telefon hiçbir şekilde wifi bağlanmıyor, evdeki wifiye PC, tablet, başka telefonlar bağlanıyoruz, ama benim s 22 ultra yok, en son diğer telefonlardan hotspot açtık yine bağlanamadı, bu konuda bir fikri olan var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.