< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Galaxy Max hz yi nasıl kuruyoruz acaba store da Galaxy Max Hz Donation diye bir uygulama var onun içerisinden ödeme mi yapıyoruz ve yetki nasıl veriliyor yarrımcı olabilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
dostlar kılıf onerisi verebilecek olan var mı? orjinal smart view kullanan var mı aranızda amazon almanyadan getirteyim diyorum ama kullanıslı olur mu bilemedim. hep spigen kullandım bugune kadar ama spigeninde fiyatlar ucmuş iyice. yani spigen parasına samsung un orjinal kılıflarını alabiliyoruz amazon almanyadan ama saglamlık kullanıs ve kalite olarak nasıl olur? |
|
Hocam geçici bir süre sadece. Yıllar sonra tam olarak içime sinen bir model oldu o da araç için elden çıkacak. Üzerinize afiyet cabrio araç kullanıyorum, tavan biraz masraf çıkardı. Geçen ayda yürüyen aksam 20 bin tl yemişti. İki ay peşpeşe olunca biraz zorladı. Aslında karttan halletme şansım var ama o da ay sonu sıkıştıracak beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
MaxHzDonation ile ödeme yapıp lisans alıyorsunuz. Bu lisansı uygulamayı aktif etmek için kullanıyorsunuz. Uygulama güncel sürümünde lisansı otomatik alıyor ama almazsa e posta ile gelen kodu kullanıyorsunuz sanırım. Adb iznini yapma meselesi ayrı bir olay başlı başına. Bilgisayar üzerinden yapılan bir metot var en çok bilinen ve kullanılan, adım adım Türkçe anlatımını bu forumda da bulabilirsiniz aratarak. Ben bu işlemi direkt telefon üzerinden, bilgisayara bağlamadan yapabilmek için LADB adında bir uygulama kullanıyorum. Play Store üzerinden 29 TL gibi bir ücret karşılığı yüklemiştim. Eğer İngilizce biliyorsanız arayıp bakabilirsiniz. Ben burada tek tek anlatmak isterdim ancak çeşitli adımlardan oluşan biraz karmaşık işlemler gerekiyor, tek tek yazsam bile internette belki bulabileceğiniz bir video anlatım kadar anlaşılır olmayacaktır. Hangi metodu kullanırsanız kullanın adb üzerinden vermeniz gereken bir komut var: adb shell pm grant com.tribalfs.gmh android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS Bu komutu doğru şekilde verdiğinizde güç tasarrufu modunda dinamik ekran hızı dahil programın kilitli bütün ayarları aktif hale geliyor. İngilizce anlatım ve referans için: https://github.com/tribalfs/GalaxyMaxHzPub/wiki/How-to-grant-WRITE_SECURE_SETTINGS < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kendimden çok emindim ancak dediğiniz gibi kontrol edince gördüm ki Android 13 ile bir şeyler değişmiş ve pil tasarrufu modunda hiçbir şekilde 60 Hz üzerine çıkmama izin vermiyormuş. Deneyebildiğim ne kadar yöntem varsa denedim, Google Maps açıp kapatmak gibi uygulamanın önerdiği uç şeylere kadar, ancak pil tasarrufu modunda 60 Hz'ten yukarıyı göremiyorum. Bu durumda Android 13 ile fark ettiğim yüzde 20 civarı daha az pil tüketiminin tamamı olmasa da büyük kısmı ekran yenileme hızımın 96-24'ten 60-24'e çekilmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir. İnsanları yanlış yönlendirmiş olduysam özür diliyorum. Siz beni uyarana kadar duruma uyanamamışım, teşekkür ederim bunun için. Açıkçası gözlerimin 60 ile 90 Hz'i çok rahat ayırabildiğini düşünmüştüm ancak kendimi kandırabiliyormuşum, onu görmüş oldum. Şu anda kontrol ettiğimde GalaxyMaxHz'in tek faydası pil tasarrufu modunda sabit 60 Hz yerine 60-24 Hz arası geçiş sağlaması. Eğer Android sistemindeki temel bir bileşenle ilgili bir sıkıntı değilse bu durum, yakında MaxHz güncellemesi ile yeniden pil tasarrufu modunda 120 Hz'e kadar yenileme hızı alabilmeyi umuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 3 Kasım 2022; 20:36:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Forumda ilgili mesajı tekrar okudum. Google Maps yöntemi artık geçerli değil ancak boş arama yapma ve Smart View veya DeX üzerinden başka ekrana bağlama işe yarıyor demişler. Ben de aynen dedikleri gibi denemek istedim ve telefonu DeX ile kablosuz olarak LG C2 monitörüme bağladım. Bağlantıyı sonlandırdıktan sonra ekran yenileme hızım ayarladığım gibi 96 Hz'e yükselmiş oldu: ![]() Bundan böyle bu şekilde dolambaçlı yollar gerekecek anlaşılan bizim gibi güç tasarrufu modunda yüksek ekran yenileme hızı almak isteyenler için /: |
|
Benim telefonda rehberden görüntülü arama seçeneği çıkmıyor. Bir ara Google Duo diye bir şeyde ekliydi, bende genel olarak bu da dahil çoğu Google uygulaması silinmiş ve deaktive edilmiş durumda. Siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz bu aramayı? Telefonumu yeniden başlattığımda falan DeX için evde olmak zorunda olmadan direkt arama ile halledebilmek isterim ben de bu olayı. Teşekkürler. |
|
|