|
-
Cihaz tasarruf modunda mı acaba? devamlı o sekilde mikullanıyorsunuz?
_____________________________ -
Mesajımı iyi okursanız vermişim zaten sorunuzun cevabını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gozumden kacmis. Kusura bakmayin. Peki guc tasarrufu modunun dezavantajlari olmuyor mu. Yani bu cihazi sirf pili iyi gitsin diye tam performansi ile kullanmamak cok mantikli gelmiyor bana. 5 saat alsam yeter bana mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 3 Kasım 2022; 12:6:37 >
En ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. Bir kere bile telefonun performansını boğduğum hissi oluşmadı aylardır. Pubg, Genshin Impact gibi oyunlar veya yüksek işlemci hızı gerektiren uygulamalar kullanmadığım için pil tasarruf modunu kapatmak tamamen israf benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 3 Kasım 2022; 14:10:53 >
Anladim. Cihazim gelsin bende deneyecegim hocam. Bende oyun oynamiyorum sadece net ve is amacli kullaniyorum. Bir deneyeyim bakalim umarim ayni sonuclari alirim
Normal kullanıma devam ediyorum hatta widget kullanmıyordum ekrana 3 tane de widget ekledim. 5 saat ekran süresi alıyordum 24 saatte. Bu güncellemeden sonra 6 buçuk saatleri bulmaya başladı %100'den %15'e.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında Android 13 gelene kadar yine tamamen aynı ayarlarla (ve performansı boğmadan pil tüketimini azaltmak için yapılabilecek hemen her şeyi yaptığım halde) kötü ekran süreleri alıyordum, burada paylaşmadım zaten onları. O nedenle bu iyileşmeyi MaxHz uygulamasına bağlamam doğru olmaz, önceden de aynı şekilde kullanıyordum uygulamayı.
Android 13 sonrası en az %15 - %20 civarı iyileşme gözlemliyorum kendi kullanımım üzerinden. Bu benim için inanılmaz bir iyileşme. S22 Ultra'ya 2 yıl batarya şampiyonu M51 kullandıktan sonra geçtim ve amiral gemisi diyerek düşürdüğüm beklentilere rağmen S22U alıştığım ve istediğim kullanım ömrünü aylardır sunamadı bana ne yazık ki.
Telefonla ilgili en çok rahatsız olduğum ve beni üzen durumun nihayet büyük Android güncellemesi ile çözülmüş olması karşısında (en azından şimdilik, nazar falan değmezse ilerleyen güncellemelerle :D) çok şaşkınım. Açıkçası 8 Gen 1 işlemcinin üretim sıkıntısı nedeniyle verimsiz oluşu bana bu batarya ömrü sittin sene düzelmez dedirtmişti, çok güzel bir sürpriz yapmış oldu Samsung yazılım geliştirme ekibi One UI 5 ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 3 Kasım 2022; 14:12:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
https://www.donanimhaber.com/2023-te-imei-harci-mtv-ve-cezalara-ne-kadar-zam-gelecek--155386
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Onkyo TX-SR705 THX™ Select2™ Certified HDMI v1.3a 7.1-Channel A/V Receiver
Definitive Technology Pro Cinema 600
TeleDünya
LG 49UF8507 UHD
SONY 65XF9005
Samsung S22 Ultra -
Vay be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
resimden metin çıkar dediğimde kopyalama yaparken aldığım hata. ekran birden karardı
açıkcası aldığım ilk hatada değil bu. bir kaç defa kamera çöktü ve uygulamadan attı beni. (resim bile çekemeden) ekran donması, başka uygulamalardan atma vb. şeyleri yaşadım.
s9 plus ta bunları yine yaşıyordum doğru ama onu telefonun artık eski olmasına bağlıyordum bunda niye oluyor anlamış değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Benim de güncelleme sonrası pil daha iyi gitmeye başladı. Yalnız güç tasarrufu modunda galaxy max hz ile ekran yenileme hızı 60 hz i geçmiyor. Uygulamadan yenileme hızını göster seçeneğini açarak kontrol edebilir misiniz hocam?
Guc tasarrufu modunda yenileme hizi 60 ile sinirlandiriliyor
Max Hz uygulamasına ADB ile yetki verin. Güç tasarrufunda da 120hz kullanabilirsiniz.
-
Pardon yanlis anlamisim soruyu
Güncellemeden önce yetki vermiştim ama 13 sonrası bu şekilde oldu
Gürcistan'dan S22 Ultra alsam çekim gücü, güncelleme gibi şeylerde sıkıntı yaşar mıyım?
Exynos veya snapdragon olması fark eder mi güncellemeler konusunda?
Ülkede telefon fiyatları abartı. Gürcistan'a uçakla git, 2 gün tatil, pasaport kayıt parası dahil burdan daha ucuza geliyor.
Alınır mı sizce?
Çekim gücü ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ama bilmiyorum böyle sıkıntılar oluyor mu yurtdışından alınan telefonlarda.
Çekim, güncelleme vs sıkıntı olmaz. Ama Gürcistan bu aralar sıkıntılı. Ruslar ve Ukraynalılar akın ettiği için her yer tıklım tıklım. Otel fiyatları abartı halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/df/c0/a6/dfc0a6a1c9edb5211ada950629525a77.png&t=0&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fdd%2fbd%2f3e%2fddbd3e86c9feeee102ee1538d0043224.jpeg&t=154317491&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt