Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maicole , Paşabahceli Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.110
Cevap
223
Favori
761.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de bundan 13 pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz hata mı yaparım acaba?

  • cedrus32 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu hiç sekmez. Şöyle söylim. iOS tan androide geçtiğin zaman ilk 3 ay sana güzel deneyim sunuyor. İlk 3 ay aramıyorsun ama sonra yavaş yavaş ios ekosistemini özlüyorsun. Android tarafında illa canını sıkan bir şey oluyor sonra geri dönüyorsun. Ben bunu defalarca yaşadım. Çok ios android telefon kullandım hep git gel oldu en sonunda iosa geri dönüyorum. 13 pro alsanız ios 20 belki 21-22 yi bile görebilirsin. s22 ultra da bilmiyorum samsung güncellemeyi 3 seneye çıkardı diyorlar. 3 sene güncelleme alıp sonra ufak güvenlik güncellemeriyle devam edersiniz.


    ha ben her sene zaten telefon değiştiriyorum diyorsanız 13 pro da deneyin görün sonra yine eskisine dönersiniz.

  • cedrus32 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam hata olmaz ben memnunum. Ama yazdığım gibi ihtiyaç önemli. Ben instagram vs. girer çıkarım düz kullanıcıyım derseniz gerek yok. Benim için önemli hususlar vardı Güvenli klasör lazımdı mesela, sık yurtdışına çıkıyoruz ve eşime hotspot açıyorum iphone'da günde 3928498375 defa kapanıp elle geri açmaktan bıktırdı. Yine geçen seyahatte 4k video çekerken 1 dakika geçmeden 13 pro max alev topu gibi oldu ve parlaklık kıstı hem de baya kıstı kapkara oldu ekran, yazılımı iyi yapıyoruz diye donanımı iyice saldı Apple. Modlu instagram ve whatsapp önemliydi mesela benim için. iOS'da kendi mail uygulaması dışında POP3 destekli mail app'i yok büyük eksiklik benim için, olanlar da çok kalitesiz. IMAP ile geriye dönük mail aramak çok uzun sürüyor. Samsung Mail uygulamasına hayranım ben genelde pek beğenilmese de. BDDK ile Apple Pay'in komisyonda anlaşamaması sonucu iOS cihazlarda NFC ödeme yok, bu da önemli benim için. S22 serisindeki qualcomm x65 modem cidden başarılı, Türk Telekomdaki bazı yerlerde düşük LTE hız sorunumu bir nebze çözdü. Aklıma gelmeyen başka artılar da vardır illa. Şimdi gelip 13 pro max kullanan biri de artıları şunlar şunlar diye yazabilir misal arayüz her koşulda pürüzsüz akıcı, 4k60fps HDR çekim var vs.vs. Önceki mesajlarımda da yazdım önemli olan senin işlerini hangisi görücek.


    edit: Eklemeyi unutmuşum, 13 pro max cihazımda ciddi kasa açıklığı vardı malum kağıt sokulan türden.2-3 kağıt bile girerdi üst üste koyup. Onu saklıcam gözüm görmesin diye kalın bir spigen kılıf takmıştım.


    Hani düne kadar yemek yediği kabı pisliyor gibi algılanmasın. Yarın öbürgün iphone 14-15 pro çıksın atıyorum güvenli klasör tarzı 2. bir alan gelsin, s22 ultra tarzı bütün gövdeye dağılan iyi bir termal soğutma gelsin, misal hotspot'u ben kapatana kadar sürekli açık tutma gelsin vs. yine alır denerim kullanırım mesele değil yani. Rekabet iyidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 11 Ağustos 2022; 15:10:34 >




  • Satıcı hepsi burada olsa güzel olurdu. İlgilenen varsa çok iyi fiyat

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    Satıcı puanı çok düşük, uzak durmak gerek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    hatalı fiyat olduğunu düşünüyorum.

  • Selam arkadaşlar. Bir ay önce S21U ile değişim kampanyasından yararlanarak S22U 512Gb ile aranıza katıldım. Aldığım günden şu saate kadar fırsat buldukça 1. sayfadan itibaren formu okudum. Şu kadarını söyleyeyim konu tamamen elma-armut, batarya, ekran koruyucu, kılıf üzerinden kısır bir şekilde şimdiye kadar gelmiş. Eskiden APK dosyaları, faydalı uygulamalar, ayarlardan ne nasıl yapılır, bir telefon ile sorunu olana uzaktan da olsa yardım edilir en azından çaba gösterilirdi. Bu sayfada maalesef çok az gördüm. Şimdi bakıyorum da forum almış başını gidiyor, tabi provakatörlerde iyice ortalığı karıştırıyor. Neyse sözün özü ben takipte kalmaya devam edicem. S22 serisinden almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem S22+ dan aşağı almamaları. Elmacı arkadaşlara gelince, atı alan Üsküdarı geçmiş insanları aldığına pişman etmeye çalışmakla elinize ne geçiyor anlamış değilim veya almak üzere olanları caydırmakla lütfen herkes aldığını severek kullansın arkadaşlar. Teknoloji gelişmeye ve daha iyisini yapmaya devam edecek.





  • Bu cihazları düşünen arkadaşlara kıyağım olsun.. s22 ultrada olduğu gibi kılıf kampanyası var

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    40.000 lira telefona veren kişi kılıfımı düşünür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Peki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam açık söyleyim bu telefon çok hoşuma gitti. Zaman zaman iki ekosistem arasında gittim geldim. İkisinin de birbirine karşı bariz üstünlükleri var. Bir fanboy gibi ios şöyle ios böyle ya da android daha iyi vs demeyeceğim. şimdilik çok fark vermeyeceksem eğer, muhtemelen i13'den yana tercihimi kullanacak gibiyim.

  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

    Aslında telefonu fonksiyonel olarak çok fazla kullanırım. Bir kurumun sosyal medya koordinatörlüğünü yürütüyorum o yüzden sosyal medya yanında, kamerası, editi, lightroom vs, mail akışı, office kullanımı derken çok yönlü kullanıma muhtacım. Dışarıda da sürekli sırtımda bilgisayarla dolaşıyorum hotspot olmazsa olmazım zaten. NFC de büyük bir artı kesinlikle. Grafik konusunda ise açık söyleyim fersah fersah önde görünüyor telefon.


    Sosyal medyacılar arasında ios bir tabudur resmen. Olmazsa olmaz kabul edilir. Ama ben asla marka fanatikliği yapmıyorum. Bugün Xiaomi'de bile hoşuma giden bir şey olursa alır kullanırım kesinlikle. Ama 13 pro da yabana atılacak gibi görülmüyor. Uzun zamandır istiyorum açıkçası. Bakalım daha kutusunu açmadım. Eğer çok fark olmadan değişim takas yapabilirsem pro'yu değerlendirecek gibiyim.

  • cedrus32 kullanıcısına yanıt

    Hocam instagrama yükleme yapıyorsan reels ve story upload kısmında ekran çözünürlüğü yüksek olan ios cihazlara( 12-13 pro max vs) ciddi yüksek bitrate ayrıcalığı tanınıyor hala. Kurban bayramında paristeydim 4k30 videolar çekerek 13 pro max ile story attım şimdi tekrar izliyorum da cam gibi. Sanki galeriden izliyor gibiyim. Hiç bir android cihaz hala böyle net video story atamıyor instagramda. Reelsler için de geçerli söylediğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 GB yeterlimi sizce arkadaşlar ?

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    Tamamen kullanım alışkanlıklarına bağlı. Çok foto çekiyorsan, fazla uygulama yüklüyorsan, dosyaların, videoların çoksa yetmiyor. Benim gibi standart bir kullanıcıya yetmedi S21u 256Gb. Şimdi S22U 512Gb kullanıyorum.

  • DERWİS kullanıcısına yanıt
    Çoktan kastın aşırı ise hocam ,standart bir kullanıcıyım. Çok kalabalık sevmem telefonda. Belki resim video çok olabilir çocuklardan dolayı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    O zaman rahat rahat yeter kardeşim. En kötüsü arada videolarını, fotolarını aktarırsın olur biter.

  • DERWİS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Medimarktta vatan bilgisayardaki gibi telefon değişimine ek 3000 tl indirim yapiyormu.bilginiz varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S22 ultra’yı çift hatlı kullanan var mıdır acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.