Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.110
Cevap
223
Favori
761.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakankarli kullanıcısına yanıt

    Güç tasarrufunda, muhtemelen 60hz, tamamen yada ağırlıklı Wi-Fi kullanım muhtemelen. Telefon görüşmesi var mı, göremedim. Bunlar hep etken. Dışarıda LTE yoğun bir gün geçirin, telefon konuşması vs ozaman anlarsınız. Normalde 10 saat havada karada ekran süresi vermesi gereken cihaz, pil optimizasyon özürlüsü Samsung yüzünden 4-6 saatlerde çakılı durumda. Beklerkenki pil tüketimi de iyi değil. S21U da böyle idi, S22U da aldım, o da böyle. Şu cihaz Pro Max in %75 i kadar pil performansı verse piyasayı gerçekten domine eder. Çok daha iyi cihaz Pro Max ten. Apple şimdi A16 bionic le verimliliğin dibine vurup arayı daha da açacak muhtemelen. Bu kadar kaynağa, güce rağmen senelerdir pil performansında iki adım öteye gidemedi koca firma. Huawei bu işi çözmüştü, ambargo yedi. Samsung tek kaldı gibi birşey Premium android tarafında. Nefret etmeme rağmen mecburen iphone kullanıyorum bu Samsung yüzünden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Telefon görüşmesi az, bunun 4 saati dışarıda LTE.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Amazon dan 24900 a aldım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

    Vatan'dan aldım, webe özel indirim kampanyasından. 3000 tl takas indirimiyle kabaca 22000 - 22500'e geldi 512gb olanı.

  • onuruno99 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam verdiğiniz cihaz neydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung j5 göndereceğim. daha cihaz bana ulaşmadığı için ben de elimdeki telefonu göndermedim henüz. bu fiyatlar arka arkaya bir kaç gün hem vatanda hem de mediamarktta tekrarlandı. eğer düşünüyorsanız hem bu konuyu hem de web sitelerini takip edin bence mutlaka siz de yakalarsınız bu fiyatları. SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

  • onuruno99 kullanıcısına yanıt

    maşallah hocam çok güzel denk getirmişiniz. 30k olmuş cihazın fiyatı. Belki, belli gün ve zaman aralıklarında tekrarlıyorlardır bu kampanyayı.



    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]
  • Jpg+Raw çektiğim bir foto üzerinden Samsung kameranın aynı görüntüdeki Jpg ve Raw farkı. Kanatlara dikkat ederseniz Jpg'de netleştirme ve kontrast uyguluyor.


    Jpg

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    Raw

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    Jpg'nin kesilmemiş hali

    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oozgur16 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Ben de geçen hafta P20 Pro'dan geçtim. Şimdilik memnun kaldım. Telefon yağ gibi akıyor: Ram miktarı 2'ye (6gb -> 12 gb), dahili hafıza 4'e (128 gb -> 512 gb) katlanmış oldu. Ekran ve kamera da muazzam.


    İlk canımı sıkan nokta, Samsung'un ekran altı parmak izi tanıması, Huawei'de ekrandan ayrı bir parça olan parmak izi tarayıcı kadar hızlı değil ve parmağı sık sık yanlış tanımlıyor. Yüz tanıma da iPhone'lar kadar hızlı ve başarılı değil. Bu sebeple ekranı açmak biraz yavaş kalıyor.


    İkinci canımı sıkan nokta da, kutudan hızlı şarj adaptörü çıkmaması ve P20 Pro'nun hızlı şarj adaptörünün S22 Ultra'yı hızlı şarj yapamaması. Ulan zamanında Nokia kutuyu yılbaşı sepeti gibi doldururdu, nereden nereye geldik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otemiz -- 8 Ağustos 2022; 15:10:21 >
  • svs S kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim ama sadece benim yakaladığım çok özel bir kampanya değildi. hatta ben 256 için beklerken sağolsun buradan bir arkadaşın uyarısı ile almış oldum 512sini. Üstelik anlık ya da saatlik gibi değil baya da sürdü kampanya ve bunun tekrarlanacağına neredeyse eminim. Düşünüyorsanız hem siteyi hem de forumu mutlaka takipte kalın derim.

  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Samsung'un işlemci üretim mimarisini geliştirmesi lazım. Aynı tasarımı TSMC üretse yonga daha az ısınıyor, daha az güç tüketiyor. S20 serisindeki Exynos 990 en kötüsüydü. O işlemciyle böyle telefon satmaları tüketiciye verdikleri değeri gösterdi açıkçası. Birçok kişi de o deneyimden sonra dönmez hani. S21 ile toparlanma oldu. Ama S22'de batarya küçüldüğü için sıkıntı yaşıyorum, Ultra bataryaları daha büyük olduğu için durum nasıldır bilmiyorum onlarda.

  • Telefonu ilk aldığım zamanlar bataryası iyi felan diyordum. Meğerse o zaman telefonu kullanmiyormusum.
    Dışarda mobil veri biraz telefon görüşmesi biraz fotoğraf çekme ile uğraş felan resmen bataryayı sömürüyor.
    Olmadı ağa bir de 60 Hz kullaniyorm parlaklık felan düşük yani.
    Bu Samsung batarya işini s30 da anca çözer sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya konusu kafama çok takılıyor.Yani kaç sefer erteledim bilmiyorum almayı. İşim gereği çok kullanıyorum telefonu zırt pırt biterse işimiz var
    Kullanan arkadaşlarım bu konuda net olursa sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende yoğun kullanıyorum hiç şarj etmezsem 5-6 gibi bataryası biter ama.kablosuz şarj olduğu için masa üstünde şarj edip kullanırsam 1 günü çıkarıyor tabi bu kullanıma göre değişir ben devam WhatsApp ve telefon görüşmesi yaptığım için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    Herşeyi kısıp kullanacaksan 1 gün çıkar 😁 onun haricinde cidden bir günü zor cikariyor ama el mahkum android tarafında başka telefon yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Mercedes’i Şahin gibi kullanırsak sorun yok
    İşin gerçeği zoom olayı Elmada olsa düşünmem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    13 pro max'den geçtim ben de bu telefona. 1.6 TDI araçtan inip 3.0 TSI araca binmiş gibiyim. Fullle fullle doymuyorSAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]  Eski cihazımda sabah evden %80 çıkıp akşam 30 dönüyordum, bunda %85 çıkıyorum nerdeyse bitmiş oluyor döndüğümde. Ama herşey açık, 120hz+bluetooth+watch4 bağlı vs. asla ayar kısmam şarj gitsin diye. 13 pro max'de 10 saat ekran süresi alırken şimdi 7 saat falan alıyorum. Ha önemli mi asla değil her yer şarj aleti ofiste 25w arabada 18w, arada 5-10 dk taksam yine hep %50 üstünde tutuyorum zaten şarjı, önemli olan hangi cihaz ihtiyaçlarını karşılıyor. Ona göre al geç. Yani özetle rezil bir durumda değil şarj meselesi, 13 pro max'e kıyaslarsan kötü sadece ki gördüğüm kadarıyla herkes bunu yapıyor. Bu yapılmamalı çünkü Apple her şeyi kısmış durumda şarj uzun gitmesi için. Ekran parlaklığı desen ciddi fark var güneş altında,multitasking saymıyorum hiç sayfalarca konuşuldu, modem bile kısıtlanmış durumda 13 pro max'de qualcomm x60 modem var ama tek diş LTE yerlerde falan sürünüyor cihaz. Aynı modemi kullanan android cihazlar düşük sinyalde daha iyi performans veriyor. 13 pro max ile önceden işletme içinde alt katlarda tek diş LTE ile sayfa açılmayan yerde şimdi S22 ultra ile 10 mbps hız alıyorum. Evet şarjı sömürüyor modem belki 1watt yerine 2watt çekiyor cihaz ısınıyor ama kontrol bende, üreticide değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 9 Ağustos 2022; 14:56:58 >




  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şu an bataryası ölü sayılan 7plus kök söktürüyor aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınıza katılıyorum.
    Android auto da çok hızlı iniyor şarj. Mesela 30 dakikalık bir kullanımda bile %7-8 iniyor. Bunun bir ayarı olabilir mi? Ben sürekli kullanıyorum Android auto yu ve araç şarjı kullanmak istemiyorum. Ne yapılabilir acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an şarjım %54 ve 2 saat 50 dk ekran süresi almışım. Tam şarjda kabaca 6 saat ekran süresi. Yani günün 4'te 1'i oluyor. Gün içerisinde 6 saat telefon kullanımı çok fazla bence. Ekran süresinden önce biraz telefon kullanımını azaltmaya çalışmamız gerekiyor bence.

  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.