Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Ultra 8899TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bana göre Samsung kaliteli bir telefon değil. İnsanların yaşına başına rütbesine değil fikirlerine değer ver. Artistlik yapma kaç yaşındasın evladım bu nasıl bir uslup. Nasıl bir aşağılama şekli. Varsayalım 17 yaşında geç bir delikanlıyım. Şurada iki kelime yazdı diye genç bir çocuk aşağılanmaya mi mahkum olmalı ayrıca bir tane mesajı var diye söz hakkına sahip olmasın mı? Konuşmak için 30 arkadaşı 500 mesajı mı olmalı. Gençlerde iki kelime konuşsun seninle aynı fikirde değil rütbesine yok diye konuşmasın laf etmesin böylesi adamlar ezik sana göre öylemi. Bence senin gibiler yakışmıyor böyle gençlerin kazanılacağı platformlara.

• İyi fiyat kötü işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meşhur sitede ikinci elini 8000tl den satamayanalar var fiyat güzel fakat aldığınız anda 700-800 tl yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Sık telefon değiştirenler için bir fırsat değil

• Zaten stok gözükmüyorki.

• 1 yıl sonra demode olacak 3 yıl sonra adı bile anılmayacak 2.eli yarı yarıya düşecek bir telefon için büyük para. Alırım 5 yıl kullanırım diyen için olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bonus kamp.da birlesir turkcell e ozel kamp. Var 1500/150 olarak da. 3.500tl civarlarında gayet güzel telefonlar var bu kadar i gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 16 Aralık 2020; 18:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

1 yıl sonra demode olacak 3 yıl sonra adı bile anılmayacak 2.eli yarı yarıya düşecek bir telefon için büyük para. Alırım 5 yıl kullanırım diyen için olabilir.

telefonun amacı zaten kullanmak için. Zor durumda kalınca telefon satanlardansanız iphone tercih edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    klasik. Tcellde indirim varsa stok yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

telefonun amacı zaten kullanmak için. Zor durumda kalınca telefon satanlardansanız iphone tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tamam öyle yapalım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

Alıntıları Göster

hacım aylık kazancı 7000 tl olana hangi iphone tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

1 yıl sonra demode olacak 3 yıl sonra adı bile anılmayacak 2.eli yarı yarıya düşecek bir telefon için büyük para. Alırım 5 yıl kullanırım diyen için olabilir.

Samsung telefonu 5 yıl kullanan var mı? Garanti kadar kullanım ömrü var 2 yılda bozuluyor. (Batarya yavaşlama anakart temel sorunları)

• Mertoglumert kullanıcısına yanıt

peki bundan samsungun haberi var mı? androidin hantal zamanları 2013te aldığım s3 bile cyanogenmodla rahatlatılarak 6 yıl kullanıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

peki bundan samsungun haberi var mı? androidin hantal zamanları 2013te aldığım s3 bile cyanogenmodla rahatlatılarak 6 yıl kullanıldı

Parayı ben verdiğim için benim haberim var. Ben Samsung kullanmıyorum

Huawei tas gibi

Genelleme yapmak kötü huylarımızdan maalesef.

2016dan beri S7 kullanıyorum. Hala daha canavar gibi. Bırakın isteyen istediğini tercih etsin. Fanboyluk için kimse bize ücret ödemiyor ki.

Hem saçmalıyorsun, hem de tek mesajlı hesabınla gelmiş millete artistlik yapıyorsun. Kaç yaşındasın sen evladım?

S6 kullanan arkadaşım var. Gayet akıcı kullanıyor hala. Telefon da tasarım harikası o döneme göre. Hala güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hem saçmalıyorsun, hem de tek mesajlı hesabınla gelmiş millete artistlik yapıyorsun. Kaç yaşındasın sen evladım?

S6 kullanan arkadaşım var. Gayet akıcı kullanıyor hala. Telefon da tasarım harikası o döneme göre. Hala güzel duruyor.

Bana göre Samsung kaliteli bir telefon değil. İnsanların yaşına başına rütbesine değil fikirlerine değer ver. Artistlik yapma kaç yaşındasın evladım bu nasıl bir uslup. Nasıl bir aşağılama şekli. Varsayalım 17 yaşında geç bir delikanlıyım. Şurada iki kelime yazdı diye genç bir çocuk aşağılanmaya mi mahkum olmalı ayrıca bir tane mesajı var diye söz hakkına sahip olmasın mı? Konuşmak için 30 arkadaşı 500 mesajı mı olmalı. Gençlerde iki kelime konuşsun seninle aynı fikirde değil rütbesine yok diye konuşmasın laf etmesin böylesi adamlar ezik sana göre öylemi. Bence senin gibiler yakışmıyor böyle gençlerin kazanılacağı platformlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertoglumert -- 16 Aralık 2020; 23:50:8 >

• ben acelem yoksa 2 ay daha beklerim yeni çıkan s 21 falan alırım bundan her açıdan iyi ve ucuz hemde güncel telefonum olur belki 2 ay değil 1 aya çıkacak yeni seri

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

ben acelem yoksa 2 ay daha beklerim yeni çıkan s 21 falan alırım bundan her açıdan iyi ve ucuz hemde güncel telefonum olur belki 2 ay değil 1 aya çıkacak yeni seri

11 12 k olur

Sıcak fırsatlar ürün tartışma yeri değil 1 mesaj olduğun için daha forumu çözememişsin, tartışacaksan git telefon kısmında şovumu yap.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.