Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.664
Cevap
403
Favori
2.326.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s21 in ekranı daha canlı ve renkli.onun dışında değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tusunamik T kullanıcısına yanıt

aya çıplak kadın muamelesi yapmayı bırak 😂

• Arkadaşlar bugün avm'lerdeki samsung bayilerine gittim s20fe (sd) almak için, ellerinde çoğu renk kalmamış. Kalan renkler de sınırlı sayıda kalmış. Tekrar yakın zamanda gelecek mi diye sordum. 15-20 gün içinde gelmeyecek dediler. Iyi de dolar artıyor, yeni gelen cihazlar aynı fiyattan mi gelecek diye sordum. Malesef büyük ihtimalle zamlanmış olarak gelecek dediler. Bu durum 15-20 gündür indirim için pusuda bekleyen beni korkuttu. 5499'dan yarın alacak gibiyim ben de. Yarın ogleden sonra merkez bankasi ppk toplantısında da faizlerin düşürüleceği ve dolayısıyla doların artacağı öngörüsü de var.
    Kısa süre sonra 5499'a bile bulunamayabilir bu telefon. (YTD) :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmir Balçova Media Markt da Cuma günü büyük indirimler varmış.
    Satış fiyatından 50 TL müşteri indirimi.
    100 TL kredi kartı indirimi.
    İle iyi fiyata alırım diyorum.

• Sifirdan farksiz yaninda orjinal samsung 25 watt ve aux donusturuculu 5000 tl ye birakirim isteyene. Cihazin yanindaki jelatinler bile duruyor. Snapdragon vatan faturali. Adaptor ve donusturucu istemeyene 4850 tl den veririm.

• thermal kullanıcısına yanıt
    S21 5G ve S20FE sd olarak her iki telefonu da aktif olarak kullanıyorum. S21'de şirket, s20fe'de şahsi hattım takılı.

Her iki cihaz arasında en büyük fark ekran ve tasarım. S21 deki dinamik amoled ekranda fotoğraflar daha canlı görünüyor ancak 120hz alışkanlığı s20fe'de daha pürüzsüz. . O nedenle webde gezmek Twitter kullanmak daha güzel.
    Tasarım olarak da s21 çok ince çok küçük ve çok hafif. Bu nedenle cepte taşımak daha kolay.
    Performans olarak farklarını bilmiyorum, Oyun gibi performanslı yoğun kullanimim yok. Mail youtube vpn netflix kullaniyorum. Whatsap görüntülü görüşmede rahatsız etmese de s21'in ısındığı hissediliyor. S20FE'de anlaşılmıyor. Geri kalan her şey genel anlamda iki telefonda da aynı.
    Dip not olarak aklıma geldi WiFi nin çekim gücü S20FE'de çok daha iyi. S21nin zayıf veya hiç baglanmadiğı yerlerde S20FE hızlıca bağlanıyor. Şaşırtıyor.

S21'in fiyatı göz önüne alındığında S20FE'ni gerçekten de fiyat performans cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MSTF26 kullanıcısına yanıt

Fiyatı göz önüne almazsak sizce hangisi.

Düz kullanıcıyım. Oyun oynamam.

Telegram, face, instagram, arada dizi.

YouTube ve ayda taş çatlasa 100 dakika telefon görüşmesi.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

150 tl ye büyük indirimmi diyorsun :)

• deniz006 kullanıcısına yanıt

150 TL büyük indirim demedim ki!

Benim bugün alsam banka ve Medianın bana yapacağı indirim bu.

Media cuma indirimi üstüne 150 TL diyorum.

Ve buradan Media Markt çalışanının bana söylediğini duyuru yapıyorum.

Perşembe faiz indirimi olacak kredi çekmek isteyenler için.

Cuma da büyük indirim yapacağız dediler (onların söylemi).

Ben 5G yeni gelecekleri beklesem mideyim.

• VoLTE simgesinin yerine zaman zaman bu geliyor, bazen de VOLTE1 yazıyor. Anlamı nedir?
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• merhaba arkadaşlar, mediamarkt club üyelerine kupon tanımlamış. ihtiyacı olan kontrol etsin.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Bu aralar sanal ram muhabbeti çokça konuşuluyor. Hatta Samsung A52s modeli için bu özelliği açmış, ram 8gb iken 12 gb görünüyor. Bence bu özelliği diğer modellere android 12 ile getireceklerdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canavar oldu pil canavar. Şuan tam istediğim gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt

Wifi arama

Wifiye bağlıysan görüşmeyi wifi üzerinden yapar(dakikalarından yemeye devam eder )

• Mesajların kendi kendine açılması bende de başladı. Sıfırlamakyan başka çözüm yok mu? Şuan mümkün değil sifirlayamam

• Arkdaşlar ısınma durumu nasıl yazdan itibaren takip ediyorum henüz almadım. Yazın şikayetler vardı. Ekim ayındayız ortam sıcaklığı yaz gibi değil. Kullanan arkadaşlar yazabilir mi ?

Teşekkür ederim

• Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)urun.n11.com
    Samsung Galaxy S20 Fe Şeffaf Kamera Korumalı Silikon Kılıf Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galaxy-s20-fe-seffaf-kamera-korumali-silikon-kilif-P492240108

yorumlara aldanıp aldım ... alakası yok :),

20 lıraya cok bısı beklemıyordum fakat yorumlarda etlı butlu bısıymıs gıbı anlatılıyor. standart seffaf slıkon ıste.

dusmelerde bı faydası olmaz.

• tusunamik T kullanıcısına yanıt

Bu daha net çıkmış güzel bir duvar kağıdı bende kullanabilirmiyim

• Alacak arkadaşlar bence hızlı davransınlar. Genel olarak stoklar az gibi görünüyor, yeni stoklarla birlikte doların yükselmesinden ötürü fiyatlar artmış olacaktır. 5500’lük cihazı 6000’den almış olmayın.

• acura07 kullanıcısına yanıt

15 liraya alan tayfanın kılıfı gerçekten güzeldi. Sonra stok tükendi tekrar stoğa girdi fiyatı 19,90 oldu. Ama ürün aynı ürün değil. Kamera kısmı bile görselle aynı değil. Sıradan bir şeffaf kılıf gönderiyorlar. Memleketim insanı işte...

• 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.