Cevabın için teşeklürler... Hard resetle telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Tüm veriler silindi bu yeterli silme değil mi? Çok fazla farklı kablo ve dçnüştürücü ile denedim. Type-c görüntü aktarma çalışıyor hatta ama şarj olmuyor. İstanbul'a Kasım gibi dönünce servise gideceğim. Şu an kablosuz şarj ile yola devam. |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1805. sayfa)
-
-
Konuyla alakasız ama
ARKADAŞLAR TİKTOK DA KÜFÜR EDEN BİRİ TESPİT EDİLİR Mİ TİKTOK BİLGİLERİNİ VERİYOR MU SAVCILIGA GIDIP SIKAYETCI OLACAM EKRAN GORUNTUSU VAR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam bende de telefon ısınınca aynı sizdeki gibi görünüyor ve şarj hızı çok yavaşlıyor
Zaten güncellemeden sonra telefon ısınmıştı kendini korumaya almış olabilir. Soğuduktan sonra wipe cache ve repair apps yaptım şimdilik düzeldi umarım tekrar olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Merhabalar
Konu dışı ya köydeyim (pc yok) bende yapıyorum ama olmuyor wipe cache clear için illaki bilgisayar a bağlayıp mı yapmak gerekiyordu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 27 Haziran 2024; 19:49:36 >
Merhaba. Evet mutlaka cihaza bağlamak gerekiyor. Bende laptopu çantasından çıkarmaya üşenip televizyonun usb girişine taktım işe yaradı.
O benim de aklıma gelmişti de cihazlardan biri bozulur diye cesaret edememiştim.
Hocam Merhabalar
Teşekkürler :)
Güncelleme gelmiş kurup deneyen var m?
Kurdum. Bir sıkıntı yok. Kurabilirsiniz.
Ben de kurdum dun gece,bir sikinti gozlemlemedim. He desenizki ne yapiyorsunuz telefonda da bi sikinti gozlemlemediniz bisey yaptigim yok, alo diyorum,whatsapp,instagram bu kadar :)
Yeni android 14, one ui 6.1 custom rom çıktı, mükemmel çalışıyor. konuma bekliyorum herkesi. rom için tlgram gruba beklerim ( tlgram grup linki )
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159062422
Bütün işlemleri ekledim, root twrp yüklemek, custom rom yüklemek, bütün açıklamaları ekledim. Bekliyorum konuma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 9 Temmuz 2024; 20:23:50 >
-
-
Günaydın hocam,hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ne kadara aldınız acaba diye sormak isterim.
Soracağınız soruya gelirse,umarım pili serviste orijinal pil ile değiştirmişsinizdir. Mobil veri ile kullanmışsınız cihazı,söz konusu exynos olunca ekran saati böyle oluyor ne yazık ki. Bir de hangi uygulamaları kullandığınız önemli. Ben 6 saatte görüyorum,8 saatte. Uygulamalar ekran süresinde bayağı oynuyor.
6500 TL ye aldım
Sosyal medya hep instagram WhatsApp vs. Oyun pek oynamam
Whatsapp,twitter,banka uygulamaları ve youtubenin şarjı az kullanması gerekiyor. İnstagram sömürüyor zaten. Birazcık zaman geçsin,pil otursun kullandığınız uygulamalarla birlikte SS alıp atarsanız bir de öyle bakarız. Ayrıca forumda pil optimizasyonu için güzel bilgiler var. Bir göz gezdirebilirsiniz
Hayırlı olsun güle güle kullanın, konuda gereksiz uygulamaları silerek hem performans hemde pil tasarrfu usağlayabilirsiniz. Benim videom vardı ama sağ olsun youtube amca sildi, yenisini çekecek vakit bulamadım. Yapabilirsem yeni konuyu paylaşırım az beklemede kalın.
Bu saçma sapan düzende elimizdeki cihazların kıymetini iyi bilin arkadaşlar, cihaz fiyatları saçma sapan olmaya başladı. Benim cihaza 2 sene bitti, 3. yılın içindeyim gayette memnunum. Neyse görüşürüz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X