Eski OnePluslara yedek parça bulunsa ikinci el piyasasını mahvederler. 5T'yi bırakırsak pilden bırakırız ancak. Samsungun olayı o. S8'i servise götürsen parasıyla da olsa pilini değiştirirler. |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1654. sayfa)
-
-
Çok zor bozuluyorlar onepluslar iyi baya o açıdan. Bu arada 5t için deji pil getirmiş.
https://www.deji.com.tr/oneplus-5-oneplus-5t-mucize-batarya-deji
Eskiden hiç yoktu.
https://www.deji.com.tr/woyax-by-deji-one-plus-7-/-one-plus-7-pro-mucize-batarya-deji
Aaaa oneplus 7 içinde varmış. Tabi baya kısıtlı çok bir model yok.
Samsung trEkran Degişimi Fiyat Bilgisihttps://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/Samsungta pile sağlam para istiyor. Model Serisi
(2018 yılı ve sonrası için geçerlidir) demiş birde s ve note 1040 tl a ve m'e 950 tl diyor.
-
Ağzınıza sağlık çok doğru,geçen aylarda ben de aynı şeyden yakınmıştım. Kağıt üstünde iyi dursa da Çin markaları telefonun kasasından öyle kısıyor ki acayip zararlı çıkılıyor bu işten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba sonunda telefonuma kavuştum s 20 fe 256 gb olan. herkesin azda olsa şarjlı olurken kutudan çıktığında benimkin de hiç şarz yoktu bu normal mi? daha önce açılmış olma ihtimali var mı ? böyle bir şeyi öğrenme şansımız var mı? telefonun daha önce açılıp açılmadığını?
-
Yakın bir zamanda 256/8 aldığım cihazda %9 şarzla kurulum yaptım cihaz 2022/9 çıkışlı dert etmeyin cihazların bataryaları kullanılmadıkları zamanda hızlı boşalıyor en önemli olan garanti ne zaman başlatılmış mutlaka kontrol edin sim kartı taktığınız gün garanti başlangıç tarihi olarak ekranda görmezseniz şüphelerinizde haklısınız derim.
-
o tarihe nereden bakabilirim? ve garantisine nereden bakabilirim? teşekkür ederim cevabınız için :)
-
Bundan telefonunuzun imei numarasını yazarak garanti durumunu kontrol edebilirsiniz
-
çok teşekkür ederim. peki kurulum yapmadan, sim takmadan açmışlar mı acaba diye göreceğim bir yöntem var mı ?
-
Telefonu aldığınızda kutuyu açarken yandaki güvenlik bandı kesik yırtık geldiyse yanlarında ve altında bulunan koruma jelatinleri yerinde olup olmaması ilk düşündüren şeyler.
-
Her şey vardı yerli yerindeydi. telefonda hiç şarj olaması şüphe uyandırmıştı videolardan izleyince herkesde neredeyse 50 şarj vardı bende sıfır telefon açılmayınca bi acabamı dedim ama sanırım kapalıykende şarj bitebiliyormuş ama millette olup bende niye bitti acaba? telefon uzun süre rafta mı bekledi belkide ilk çıkan sürümlerden cok beklemiş olabilir diye düşünüyorum
-
Pil süreleri gerçekten her güncellemeyle iyileşmeye başladı. Temmuz güncellemesi harikulade. İlgilenenlere duyurulur
Bir şey yoktur hocam,gönlünüz rahat olsun.
*#12580*369# şu kodu girip ss alıp atar mısınız foruma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 12 Ağustos 2023; 14:3:59 >
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişir,günlük kullanımda 7-8 saat civarı. Oyunla birlikte 4.5-5 saate düşer
20 aylık cihaz muhtemelen. 9 saati zorlar yeni cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 12 Ağustos 2023; 16:35:4 >
Hocam hiç tavsiye etmem, twrp, root falan artık açarken bile garip şekilde açman gerekiyor. Orjinalliği bozma, S10'dan sonra twrp, root falan yaparsan telefonlarda açılışta uyarılar falan çıkıp sinir bozuyor. Bir daha ne yaparsan yap, geri de döndürsen, güncelleme yaparken root'lu bu iptal edildi diyor. Boşver zaten hiçbir halta da yaramıyor.
Aslında haklısın herşeyi zaten uygulamalarla yapıyorum neredeyse. En son şu uygulama reklam olayına takılmıştım iyice, onuda dns.agduard ile çözecez artık napalım. O kadar takıntılı olmayalım. Bozulursa falan 20-25bin bütçe ayıramam telefona. :/
-
Android 12 den ve Samsung S10 dan sonra rootlamaya çok engel çıkardılar. Sakın denemeyin, ben 2 telefon harcadım bunun için.
-
Doğruluk payı yok, kesin olarak almıyor S20 FE.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu listeye göre snapdragon versiyon android 14 alacak gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X