ayarlar-biyometrik veriler ve güvenlik-parmak izleri (burada desen isteyecek)-kilit açarken animasyon göster i kapatın. ayrıca aynı menüde parmak izi her zaman açık ı seçerseniz ekranı uyandırmadan direk parmak izi ile açabilirsiniz tel kilidini, fakat bunun batarya durumuna yansıması ne olur bilemiyorum. yine geliştirici seçeneklerinden animasyonları 0,5x olarak ayarlarsanız en azından animasyonların getirdiği ufak da olsa gecikmelerden kurtulmuş olursunuz. |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1385. sayfa)
-
-
Herkese merhaba dün a 12 ye geçtim. Eski güncellemelere göre çok daha iyi durumda gereksiz uygulamaları sildim ve ram plusı kapattım. Şarjı çok hızlı tüketiyor umarım ilerde a11 deki değerleri alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar SADECE MOBİL VERİ KULLANIMI ile 1 ay içerisinde kaç GB internet tüketiyorsunuz ? Bakın, WI-FI HARİÇ, WI FI tüketimi ile olan oranı SorMuyorum.. SADECE Mobil veri.. 1 Ayda kaç GB tüketim yapıyorsunuz, ne kadar ödüyorsunuz.
-
-
inşallah şu eylül yamasında toparladıklarını ekim yamasında bozmazlar tekrar.
-
usb ethernet taktım tanımadı, desteklemiyor mu arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallaha bir şeyi toparladıklarını ben görmedim. Kamera takılıyor gibi hissettiriyor. Bazen ekranı açarken flaş patlaması devam ediyor Quick panelden yanıtla dediğimizde kayan animasyon hala takılıyor Android 12 geldiğinden beri bu sorunlar hiç çözülmedi
Bahsettiğiniz sorunların hic birisi bende yok. Eğer yapmadıysanız Odin ile sıfırdan kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
-
En son 3 ay önce format attım sırf bu bahsettiğim sorunlar için hiçbir fayda sağlamadı
Hocam rehber sonrası iyileşme var mı? Son durum nedir? A12'ye geçebilirim belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 parçalı sıfırdan kurulum yaptım gayet stabil çalışıyor sadece pil biraz fazla tüketiyor ama 5-6 güne toparlar diye düşünüyorum. A12 görsel olarak A11 e göre çok daha iyi geldi bana
-
Sayın hocalarım. Bu cihazdan önce Samsung S7 kullandım yıllarca. Ara sıra kasması dışında bir sorun yaşamadım. Elimdeki 6S plus da kardeşimden elime geçtiği için en azından kasmaz diye bana geçtim. Android özgürlüğünü çok özlüyorum. Özellikle iPhone’un iğrenç ötesi klavyesi beni intiharın eşiğine getiriyor bazen. Güncelleme yapayım, yeni özellikler gelsin gibi çok derdim yok. Çok işlevsel aşırı iyi yeni özellikler olmadıkça güncellemem telefonu. Her iki telefonu da hiç güncellemeden kullandım yıllarca. Donma kasma yapmasın, güzel fotoğraf video çeksin, şarj problemi olmasın, uzun yıllar (bunu yazarken “yollar” diye düzeltiyor aşırı akıllı iPhone 😄) kullanırım gibi. Yorumlarınıza göre daha da zamlanmadan S20FE’ye geçsem iyi olur gibi duruyor. Lakin elimdeki telefonun yön sensörü bozuk, titreşim motoru bozuk, ekranı kırık, ekranda iz kalıyor ugulamadan uyguylamaya geçince vs vs.quote:
Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü
Eski bir 13 kullanıcısıyım. 13'ten önce de S29 FE kullandım. 13'ü sattıktan sonra da S20 FE aldım.
Şu önemli, iOS ekosistemine ne kadar entegresiniz? Ben genelde platform-agnostik yani her platformu destekleyen uygulamaları kullanıyorum. Misal, iCloud Şifreler yerine Bitwarden kullanıyorum. Ya da iCloud bulut hizmeti yerine Google Drive ve OneDrive kullanıyorum.
Eğer tabletiniz iPad, bilgisayarınız Mac ise, sürekli AirDrop kullanıyor, iMessage'da arkadaşlarınızla konuşuyorsanız iPhone alın tabi ki.
Ama eğer her şeyiniz Apple değilse, güncelleme benim için önemli değil, aynı sürümde kalır uzun uzun kullanırım diyorsanız S20 FE tavsiye ederim. Bu cihazdaki Snapdragon 865, performans konusunda sizi asla üzmez, belki Genshin Impact'te A15 Bionic performansı almazsınız ama diğer uygulamalarda hiçbir fark hissetmezsiniz hatta daha bile serin çalışır 865. Benim iPhone 13, internet tarayıcı kullanımında bile hemen bir tık ısınmaya başlıyordu. S20 FE ılımıyor bile.
Android, özellikle de One UI arayüzü çok işlevsel özellikler içeriyor. Apple'daki Shortcuts uygulaması kadar işlevsel Bixby rutinler var.
Pil konusunda, uzun zamandır forumda konuşuyoruz belki denk gelmişsinizdir, ADB ile uygulama silme işlemi var. Ben kullanmadığım ama ayarlar sekmesinden de kaldıramadığım uygulamaları ADB yardımıyla siliyorum. Hiç ADB ile temizlik yapmadan kullanmadım cihazı, ama bu haliyle iPhone 13'ten %20 daha iyi (benim kullanımım iki cihazda da aynı) pil performansına sahip S20 FE.
Ayrıca uygulamalar sayesinde reklamsız YouTube izleme, alternatif uygulama mağazaları gibi tamamen yeni bir dünya var. Az çok telefonla ilgilenmeyi seviyorsanız, genel olarak Android'i size öneririm.
S20 FE şu an en mantıklı seçeneklerden. Honor 70 de düşünebilirsiniz. 3000 lira ek takas desteği var Hepsiburada üzerinde. Dürüst olmak gerekirse, S20 FE'nin ekranı kaliteli değil o kadar. Düşük parlaklıkta izler oluyor gri renkte (yalnızca gece farkedilir). Adaptif ekran tazeleme hızı yok yeni iPhone Pro'lar gibi. Tek kötü özelliği de bu açıkçası. Onun dışında 12 bin liraya 8/256 bir cihaz, üzerine microSD kart desteği ve Snapdragon 865 gibi muntazam bir işlemci. Herkes bu fiyata sunmaz bunu.
Ama dediğim gibi Honor 70'i de yabana atmayın. Kamerasında OIS yok, bu bir sorun olabilir ama Sony'nin yeni sensörünü kullanıyorlar ve incelemelerde EIS iyi çalışıyor gibi görünüyor. Şimdi 3000 lira takas desteğini (1000 lira ön kayıt+2000 takas desteği) de hesaba katarsanız 6S'i satacağınızdan daha iyi fiyat alacaksınız ve gerçekten iyi bir cihaza sahip olacaksınız. Kavisli ekran, Snapdragon 778G+, Sony IMX800 kamera, 120Hz adaptif gibi güzel özellikler var.
Güncelleme konusunda şunu söylemek istiyorum: Apple'da da güncellemelerin her zaman telefonu iyileştirmediğini hatta neredeyse sürekli kötüye gittiğini görmüşsünüzdür. Android'de de durum pek farklı değil. Stabil bir sürüme geçiş yapacaksınız ve güncellemeyi unutacaksınız. Android 5 (2014 galiba) cihazlar bile halen WhatsApp vesaire kullanabiliyorlar. Android 11 veya 12'nin kaç yıl gideceğini siz düşünün. Apple gibi iOS sürümüne entegre değil Android'de her şey. Google Play Servisleri direkt mağaza üzerinden güncelleniyor, yazılım güncellemesi gerekmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar herkese merhaba bir şey soracaktım ben adb ile ram plus ı kapattım ama hale ram plus 4gb diye gözüküyor sizce olmuşmu olmamışmı
-
arkadaşlar herkese merhaba bir şey soracaktım ben adb ile ram plus ı kapattım ama hale ram plus 4gb diye gözüküyor sizce olmuşmu olmamışmı
-
-
-
Üstad benim şu an hiç bir şikayetim yok. Akıcılık gayet iyi herhangi bir takılma kasılma yaşamadım. Batarya totalde 6 saati aşıyor ekran süresi. Isınma da yok gibi, cod oynarken bir miktar ısınma var ama o da normaldir. Fotoğraf kalitesinde artma veya azalma hissetmedim zaten çok fazla fotoğraf çeken biri de değilim.
Dediğim gibi şu an A11 de dönmeyi gerektirecek hiç bir gerekçe yok benim için.
Bu arada, Ram plus u kapatarak 0 a çektim ama total ram 8 görünüyor bende de :)
EKLEME: Ben akıllı saat de kullandığım için batarya süresi bu şekilde olabilir, sonuçta sürekli bir bluetooth bağlantısı ve iletişim söz konusu. Saat olmadığunda bu süre daha da uzayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oculuscentauri -- 11 Ekim 2022; 10:25:24 > -
Snapdragon mu exynos mu telefonunuz?
-
Arkadaşlar son 3 4 gündür whatssupp mail vs gibi programlarda bildirim sorunu yaşıyorum. Programı açmadan bildirim gelmiyor yada geç geliyor. Güç tasarrufu kapalı ayarları herşeyi kontrol ettim açtım kapadım vs ama yok düzeltemedim. Fabrika ayarlarına da dönmek istemiyorum. Var mı sorun yaşayan bu şekilde.
hayır bende öyle bir sorun yok . galiba telefonunuzda sorun var whatsapp ı tekrar yükleyin belki düzelebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X