< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1383. sayfa)
-
-
Hocam insan yüzünü çamur gibi çıkartıyor. Normal nesnelerde sıkıntı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginç.
Ben çok foto çekiyorum, gayet iyi.
4/3 ekran mı kullanıyorsun 9/16 mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3/4 kullanıyorum. Bir de videoda deneyin hocam görüntünüz değişiyor mu değişmiyor mu diye? Benim videoda çok güzel, fotoğrafta kalite berbat. Ön kameradan bahsediyorum
Gece modunda deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam 5 saat civarlarına yakın geziyor ben memnunum ya yetiyor. Uğraştığıma kesinlikle değdi çünkü eskiden 4 saat 20 dk anca görüyordum ki ekran süresinden ziyade bekleme süresi de arttı bu bariz belli
-
Arkadaşlar cihazı arayan varsa 128 lik modeli vatan bilgisayar mağazalarda 10 binden satılıyor. Çok mağazada kalmadı sanırım Ankara Söğütözü ve Kuzu avm de birer beyaz vardı. Buyback kapsamından çıkarmışlar yoksa alacaktım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 24 saatlik deneyimlerimi tekrar paylaşayım.
Şu an herşey yolunda gibi. Özellikle Google Play Hizmetleri şarj tüketimi ile ilgili sorun çözülmüş gibi görünüyor. %50 şarj içinde %3 lük bir tüketim var ki kabul edilebilir, özellikle watch da kullandığım için. Ekran süresi ise yine %50 tüketimde 3,5 saat civarında, totalde 7 saati geçer diye düşünüyorum ki gayet tatmin edici.
Diğer konu olarak, bg-dexopt-job komutunu watch 4 e de uygulamıştım, onda da totalde 6,5 saatlik kullanımda %20 lik bir tüketim oldu. Sanki daha iyi gibi.
Şu an için optimizasyon anlamında bir sıkıntı görünmüyor.
-
Hız ve ısınma durumu nasıl hocam? Yeni kurulduğu için biraz ısınma olabilir ama genel olarak azalması lazım. Hız konusunda ciddi artış olması lazım. malum gereksiz uygulamalardan kurtulduk.
Birkaç gün sonraki deneyimleri heyecanla bekliyoruz. Benim açtığım konuda paylaşın isterseniz :)
Watch 4 konusunda bunu deneyen ilk kişisiniz benim gördüğüm, compile komutunu da uygulayın isterseniz. Depolama sorunu yaşar mısınız bilemiyorum ama...
-
Ön kamerada auto-focus yok bildiğim kadarıyla. Sensör olarak da MP yüksek olsa da çok üst düzey bir sensör diyemeyiz. Donanımsal bir durum olduğu için buna yapılabilecek bir şey yok maalesef. Değiştirebileceğimiz bir ayar var mı bakayım yine de ama sanmıyorum...
-
Peki Gcam ile bir sonuç alınabilir mi? Aksine videoda ön kamera harika çekiyor ama fotoğrafta berbat...
Gcam ile HDR konusunda ve fotoğraf işlemede bir tık iyileşme oluyor ama denedim diyemem. Xiaomi'de denediğimde arka kamerada iyi sonuçlar aldım ama ön kamerada pek fark olmadı. Farklı APK ve config dosyaları denemeniz lazım. Vakit varsa deneyin ama çok bir fark olur mu bilemiyorum doğrusu.
Hız olayı gayet iyi. hatta bir kaç ince ayar sonrası parmak hızı ile ekran açma da oldukça hızlı çalışıyor. ya da bana öyle geliyor bilemedim :)
normal kullanımda ısınma olmadı, ama oyun oynama fırsatım da olmadı, bu akşam oyun performansını deneyeceğim.
tamamdır, sizin konuda da paylaşayım burda yazdıklarımı bi toparlayıp :)
watch 4 de compile komutunu uygulamadım, muhtemelen o da çalışırdı. olmazsa onu da deneyeyim bir ara.
şu geçen 24 saatte lag, bug, kasılma donma vs gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadım ayrıca. şu an herşey yolunda görünüyor.
-
Rehbere bakarak işlemleri bitirdim, her gün oynadığım apex legends oyununda arada bir drop giriyordu, bakalım bu akşam deneyeceğim neler olacak.
Yanlız tel haddinden fazla hızlandı, ona çok şaşırdım :)
Ram plus komple kapattım, kapatırkende 10gb ram plus ekledim dursun köşede D:
Selametle
-
Bu arada always on display AOD kullanan varmı aranızda, çok korkuyorum kullanmaya, malum ekranın fiyatı uçmuş durumda ,durduk yere hayalet ekran yemeyelim...
-
İyi yapmışsınız hocam, ben de onu diyordum zaten RAM Plus'a istediğiniz modifikasyonu yapabilirsiniz yani. Ya 0 ekleyip kapatın, ya da bütün depolamayı swap yapın ;)
Hızlanma konusunda da, ben 60 Hz kullanıyorum. Apple'ın 60 Hz'inden daha hızlı geliyor. 90 gibi çalışıyor gerçekten. iPhone 13'ten daha akıcı geliyor bana.
Android üreticiler şu gereksiz uygulamaları yüklemese, Apple ile yarışacaklar hız ve pil ömrü konusunda ama ısrarla aynı şey. Kullananı var tabi de her şeyden iki tane koymanın anlamı yok (Google Drive-Samsung Cloud, Samsung İnternet-Chrome vs.), Nuh'un gemisi değil bu.
konuyla alakasız olacak ama, android 12 de sms lerde "ifadeleri engelle" kısmı yok mu? android 10 da vardı çok da işe yarıyordu, bunda sadece tel no engellenebiliyor.
var mıdır bunun bir çözümü?
-
Hocam parmak izinde ki hızlanmayı nasıl yaptınız açıklayabilir misiniz?
Hocam Ram plus en fazla 6 GB görünüyor onu adb ile 10 yapabiliyor muyum ve sorun çıkarır mı?
S20 fe Android 12 son güncellemedeyim SMS gelince bildirim sesi duyulmuyor nasıl düzeltebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X