Şimdi Ara

Samsung galaxy s2 ve note kullananlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben s2 veya note almak istiyorum büyük ihtimal note alacam fakat bir kaç sorum var ben film ve dizi izlemeyi seven biriyim.S2 ve note da 720 p film indirip izleyebiliyormusunuz? ve film için alt yazı ekleniyormu mesela internetten alt yazı indirsek filme ekleyebiliyormuyuz telefondan.Ve mesela dizi mag gibi sitelere girip telefondan dizi ilzeyebiliyormuyuz kullanıcılar bilgi verirse mutlu olurum.

• ÜSTAD TEL FULL HD VİDEO KAYT VE OYNATMA VAR,NET KONUSUN DA BİR PC...
  • SATILIK 6-7 AYLIK SAMSUNG GARANTİLİ,TERTEMİZ...
    505 296 8697
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoner

SATILIK 6-7 AYLIK SAMSUNG GARANTİLİ,TERTEMİZ...
    505 296 8697

:D izleyebilirisin arkadaşım. note de hiç film izleme imkanım olmadı ama s2 gerçekten güzel. note çok keyiflidir heralde.d
  • İzlendiğini bende biliyorum alla alla ya gelmiş izleyebilirsin diye mesaj atıyor biride telefon satıyor.
    Benim sorum telefon 720p film yüklesek alt yazı eklyebiliyormuyuz.
    Ve telefonun tarayıcısından dizimag e girip dizi izleniyormu sorularım bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizi izlersiniz diye tahmin ediyorum ama altyazı olayını bilmiyorum. Onu isterseniz Galaxy S 2 ana konusunda falan sorun. SAMSUNG GAlaxy S2 I9100 KULLANICILAR KLUBU---786 UYE
  • Note kasiliyor.S2 kadar akıcı değil.İstersen git bir dene.Bende Note alacaktım hem büyük hemde kasiyor.Hiç akıcı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.