Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 İstiyorum Ancak Bulamıyorum (Alternatif Önerilerinizi Bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendime beyaz galaxy s2 almak istiyorum ancak tekno marketlerde ürünü bulamadığım gibi, telefoncularda da bulamıyorum.Bana gösterilen ikinci ellerde çok kötü durumda.Bir telefoncu 650TL fiyata yurt dışından getirilmiş açtırılmış telefon olduğunu söyledi hem de sıfır.Sizce bunun orijinal olup/olmama durumu nedir? Neden fiyatı bu kadar uygun? Almak istesem nelere dikkat etmem gerekir?

Bir de S2 bulamazsam bana aynı ve daha aşağı fiyat aralığında neleri önerirsiniz? S3 mini nasıldır S2'ye göre? Önerilerinizi bekliyorum : )

• General Mobile Discovery
    550-600 lira civari
    4.7 720p ekran
    4 cekirdekli 1.2 ghz mtk islemci
    Android 4.2 kamerasi 8 mp incelik 7.1 mm 1800 mah batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 az degil fiyat gayet normal. Ben tertemiz cakma imeili s2 yi kuzenime 500 tl ye aldim ama relefonu gör sıfır gibi. Yani fiyat normal hatta pazarlık yap.
    S3 mini s2 den heryönüyle daha düşük bir telefondur s2 daha ustundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Haziran 2013; 16:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhersey

Arkadaşlar merhaba,
    Kendime beyaz galaxy s2 almak istiyorum ancak tekno marketlerde ürünü bulamadığım gibi, telefoncularda da bulamıyorum.Bana gösterilen ikinci ellerde çok kötü durumda.Bir telefoncu 650TL fiyata yurt dışından getirilmiş açtırılmış telefon olduğunu söyledi hem de sıfır.Sizce bunun orijinal olup/olmama durumu nedir? Neden fiyatı bu kadar uygun? Almak istesem nelere dikkat etmem gerekir?

Bir de S2 bulamazsam bana aynı ve daha aşağı fiyat aralığında neleri önerirsiniz? S3 mini nasıldır S2'ye göre? Önerilerinizi bekliyorum : )

Electroworld'ün Bostancı üst geçidinin olduğu yerdeki şubesinde 900 TL ve beyaz var, ayrıca Metro grossmarketin Kozyatağı şubesinde de beyaz var ama 1000 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.